الی بانو


این دستور عالی رو از سایت آشپزانه برداشتم و بسیار خوشمزه بود دست مدیر کل این سایت درد نکنه

این کیک بسیار خوشمزه و خوش عطره
 
دستور اصلی این کیک با چای دم کرده هست 
 
مواد لازم:
قبل از هر چیز ؛
چاشنی عشق........................ فراووووووووووووون
تخم مرغ ............................. 3 عدد
گردو.................................. نصف پیمانه
دارچین............................... نصف تا 1 ق م(بستگی به سلیقتون داره که چقدر عطر دارچین رو بخوایید تو کیک حس کنید)
نسکافه دم کرده و خنک شده ......... 1 پیمانه
روغن مایع ........................... 1 پیمانه
آرد...................................... 2 پیمانه
شکر.................................... 1 پیمانه
بکینگ پودر............................ 1 ق مربا خوری (نه سرخالی نه سرپر)
 
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه 170 یا ماکرو فر را روی پیش گرمایش 200 میزاریم
 
شکر و تخم مرغها را با همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
 
 
 
 
 
سپس نسکافه رو اضافه کرده و هم زده پس از آن روغن رو اضافه میکنیم ،
 
 
 
 
آرد رو به همراه دارچین و بکینگ پودر 3 بار الک کرده و به مایع اضافه میکنیم
 
 
 
 
همراه با آن گردو هایی رو که ریز کردید اضافه می کنیم و در یه جهت مایع رو هم میزنیم(در واقع فولد میکنیم)
 
یادمون باشه هم زدن زیادی باعث میشه پف کیک بخوابه پس فقط در حد مخلوط شدن میزنیم
 
سپس توی قالبی که کف اونو با کره یا روغن جامد چرب کرده ریخته در فرم قرار می دیم 40 دقیقه کافیه تا کیکمون بپزه
 
 
 
من این کیک رو با باتر کریم با طعم نسکافه سرو کردم
 
خیلی خوش طعم و خوش عطر بود
 
برای درست کردن باتر کریم 
 
70 گرم کره رو با 50 گرم پودر قند 8 دقیقه بزنید تا پوک و پف بشه
 
 
 
بعد 2 قاشق نسکافه رو با 1 قاشق آب جوش مخلوط و به کره اضافه و مخلوط کنید بعد با ماسوره شکوفه روی کیک بدید
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





تیرامیسو


پیتزا پنیر


کوکو کدوسبز


مربا انجیر






نظرات شما


زهرا :
دوست خوبم ممنون از راهنمایی و و دستور خوبتون
*********************
خواهش میکنم عزیزم
زهرا :
ببخشید اگه گردو نداشته باشیم بریزیم نمیشه درستش کرد؟؟واینکه جای آب برای دم کردن نسکافه میشه شیر استفاده کرد؟؟یا نسکافه رو در ماست بریزیم؟؟؟
**********************
مشکلی نیست اگه گردو ندارین
اما ماست نمیشه
شیر یا چای دم کرده یا شیرنسکافه میتونید استفاده کنید
ندا :
عزیزم اگه بخواییم با نسکافه گلدن استفاده کنیم چند قاشق غذا خوری نسکافه باید بریزیم?????
و اینکه نمیخوام از کرمش استفاده کنم
********************************************************
اندازه اش به سلیقه خودت بستگی داره
طعم همه نسکافه ها تو یه مایه هستش
کرمم میتونی حذف کنی مهم نیست
مریم :

ممنون که پاسخ دادید -من امروز درست کردم ظاهر خوبی داشت ،ولی خیلی تلخ شد، نباید به نسکافه شکر اضافه میکردم؟ ممنون

****************************************************

خواهش میکنم...حتما نسکافتون از نوع خیلی تلخ بوده در این مورد باید مقدارشو کمتر کنید...البته روکش کیک خیلی شیرین هست و تلخیشو میگیره

اما اگه نمیخواید با روکش استفاده کنید باید 1 قاشق نسکافه اضافه کنید که این بستگی به سلیقه شما داره...و اینکه شکر رو هم میتونید بیشتر کنید

مریم :

لطفا جوابمو بدید، ممنون. خواسته بودم بفرمائید منظور از یک پیمانه نسکافه دم کرده، دقیقا چقدر نسکافه و چقدر آب است؟ با سپاس فراوان

*****************************************

عزیزم 3 قاشق غذاخوری نسکافه رو تو 3/4 لیوان اب جوش ریخته و مخلوط کنید که میشه 1 پیمانه

فهیمه :

سلام ببخشید یه سوال داشتم
من همزن برقی ندارم میشه این کیک رو درست کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

------------------

سلم عزیزم از بلندر یا مخلوط کن هم میتونی جای همزن استفاده کنی

 

مامان پریناز :

الی جون بعضی کیکاتونو میگید که وقتی آردو اضافه میکنید با قاشقی چیزی هم بزنید کمم هم بزنید که پف کیک میخوابه. حالا سوال من اینه که وقتی کم هم بزنیم آردای گلوله شده تو کیک میمونه که. بنابراین مجبورم زیاد هم بزنم که آردا خوب باز بشه تو مایع. بعد اینکه درسته سه بار الکش کردیم ولی خوب وقتی داریم کم کم با یه قاشقی چیزی به بقیه مایع اضافه میکنیم گلوله گلوله میشه دیگه. باید چی کار کرد؟

----------------------------------------

عزیزم اگه با لیستک خوب و درست و آرام فولد کنید هم خوب مخلوط میشه هم پف کیک نمیخوابه 

فقط کمی حوصله میخواد

البته بجز مایه کیک اسفنجی که شدیدا حساسه برای بققیه کیک ها میتونی 5 ثانیه هم با دور کن همزن مایه رو مخلوط کنی

لیلا :

میشه به جای نسکافه از پودر قهوه استفاده کرد؟//////
راستی عنوان رو هم بیزحمت اصلاح کنید....

****************

سلام 

بله میشه 

من خودم با قهوه هم درستش کردم

سحر :

خوش عطروخوشمزه. عزیزم این باترکریمش زود وا میره
؟باید تو یخچال گذاشت؟

***********************

اگه قبل از سرو تو یخچال باشه زود وا نمیره عزیزم

ولی باید تو یخچال بذاری کیک رو