مریم بانو


مواد لازم:

 

کره              1قاشق غذاخوری

آرد               2 قاشق غذاخوری

شیر             2 پیمانه

سینه مرغ      یک عدد پخته و ریش شده

سیر             یک حبه ساطوری

جعفری         مقداری خرد شده

تخم مرغ        یک عدد

پودر سوخاری

نمک و فلفل و اویشن

 

طرز تهیه:

 

کره را آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد شیر گرم را کم کم اضافه کنید تا گلوله نشود. نمک و فلفل و اویشن را یه سس بشاملی که درست کردید اضافه کنید.

مرغ ریش شده رو با سیر و نمک و فلفل و جعفری ( میتونید ژامبون خردشده هم اضافه کنید که خوشمزه تر میشه) مخلوط کنید. سس بشامل رو کم کم اضافه کنید تا یه مخلوط سفت به دست بیاد. نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعد گلوله های ازش جدا کنید و تو دست فرم بدید و اول داخل تخم مرغ زده شده و بعد هم داخل پودر سوخاری بغلطونید و تو روغن داغ و زیاد با شعله بالا سرخ کنید. نگران شعله بالا نباشید مواد کروکت پخته ست و فقط کافیه لایه رویی کرانچی بشه. اگر شعله کم باشه ممکنه روی کروکت ترک برداره. کروکت رو بعد از سرخ شدن بزارید روی دستمال تا روغن اضافی اش خارج بشه. راستی من داخل کروکتم یه تکه پنیر پیتزا هم گذاشتم.

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیزکیک مربای آلبالو


کیک اسفنجی


کیک شیفون 3 تخم مرغی


شیرینی زبان






نظرات شما


yalda :
مررررررررررررررررسییییییییی مریم جوووووووووون
من درست کردم عاااالی شد
کل خونواده ازش تعریف کردن
فقط بعد اینکه مرغو پختم با یه مقدار سیب زمینی پخته چرخش کردم
در کل خیلی خوب شد
مرسی گلم
*********************
سلام عزیزم خوشحالم خوشتون اومده
نوش جانتون
hk :

ببخشید این مقدار سس بشامل زیاد نیست اخه من درست کردم مایع ام شل شد خراب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

******************************************

اگه کمی در متن دقت کنید متوجه میشید سس را باید کم کم و تا جایی اضافه کنید که خمیر شکل بگیره و لزوما نباید همه ی سس اضافه بشه

دوست عزیز خواهش میکنم در مطالب حتما دقت کنید که دچار این اشتباهات نشید

شیما :

وااااااااااااااااای به به چع خوشمزه
حتما سعی میکنم درستش کنم

 

***********************

 

ممنون عزیزم

samira :

سلام وخسته نباشید بر کدبانوهای عزیز
واقعا هنرمندید یه خواهش داشتم
اگه میشه موقع تزیین کیک مخصوصا موقع خامه کشی عکس بگیرید ومرحله مرحله عکسشو بزارید
ممنون میشم

 

***************

 

ممنون سمیرا جان

اتفاقا پست خامه کشی تو نوبت آپ هست. حتما میزاریمش چون سوال در موردش زیاده

بهی مامی یلدا گلی :

سلام بر مریم بانو و الی بانو
من که هر وقت میام اینجا لذت میبرم
واقعا دست مریزاد

کروکت مرغ واقعا اشتها بر انگیزه ممنون عزیزم

 

***************

 

بهی جون خیلی خوشحالیم که تجربیات ما براتون مفیده و قابل استفاده هست

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: