مریم بانو


من که خیلی دوستش داشتم امیدوارم شما هم این کاپ کیک رنگی رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد
 
روغن مايع نصف ليوان
 
شير نصف ليوان
 
وانيل 1 ق چ
 
شكر نصف ليوان
 
بيكينگ پودر نصف ق چ
 
آرد يك و دو سوم ليوان
 
نمك يك هشتم ق چ
 
طرز تهیه:

 

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم.
 
تخم مرغ و شكر و وانيل رو خوب ميزنيم. شير و روغن رو اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم.
 

 

آرد و بيكينگ پودر و نمك رو ويسک كرده و توي مخلوط ميريزيم . همين كه مخلوط شد كفايت ميكنه. زياد هم نزنيد.
 

مخلوط رو به 3 قسمت مساوي تقسيم ميكنيم.

 

با نوك خلال دندون توي رنگ ميزنيم و هر كاسه رو به يه رنگ در مياريم.

 

 

قالبهامون رو چرب ميكنيم. با يه لايه خيلي كم آرد ميپوشونيمش. چون نميخوايم بعد كاورش (یعنی دور و زیر کاپ کیکها تيره شه. با كاغذ كاپ كيك هم ميشه کار کرد ولي من دوست داشتم لبه هاش صاف باشه (کاغذ بذاریم چین چینی میشه). همينطور كه میبينيد از يك سيني 12 تايي چند تاش خالي ميمونه. پس توي اونا كمي آب ميريزيم.

 

توی هر کدوم یه قاشق مواد میریزیم. بعد رنگ بعدی و بعد رنگ سوم. مواد رو نه پخش میکنیم نه صاف میکنیم.

 

 

 

 

یك سوم قالب هم در نهايت خالي ميمونه واسه جاي پفش. بازم تكرار ميكنم كه بهتره كه قالب زياد پر نشه كه بعد از قالب بيرون نزنه.

 

 

حالا ميره توي فر به مدت 20 دقيقه. و يا تا زماني كه خلال دندون تميز از كيك بيرون بياد. بعد از 17 دقيقه تستش كنيد اگه پخته بود بسشه. نميخوايم كاپ كيكهامون خشك شن.

 

 

 

 

 

 

 

دستور این کاپ کیکهای خوشگل رو از وبلاگ شف طیبه نازنین گرفتم.

 

 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فلافل


رول اسفناج و تخم مرغ


لوبیا پلو 2


آشپز هنرمند(اینستاگرام ما: chefartist.ir@)






نظرات شما


آبان دخت :

ممنون از وب خوبتون...!!!

***************************

خواهش میکنم

نگین :

دست شما و طیبه جون درد نکنه
عالی شده

نوش جون

آپم

*************

سلام عزیزم ممنونم خانمی الان میام

فاطمه :

واقعا خوشمزه بودن الهی فدای خواهر هنرمندم بشم من :) :*

 

************

 

نوش جونت عزیزممممممممم

الی بانو :

عالیه مریم جون دستت طلا

 

************

 

ممنون دوس جونsmiley