مریم بانو


حتما برای شما هم پیش اومده که تو خیابون از دیدن مرغهای بریانی به سیخ کشیده شده به شدت هوسش رو کرده باشید. همسری من که این غذا رو خیلی دوست داره و من به مناسبت تولدش این غذا رو درست کردم که خیلی خوشمزه شد.

 

مواد لازم:

مرغ کامل با پوست

یک حبه سیر

نمک و فلفل

زعفرون

روغن زیتون یا کره

 

طرز تهیه:

مرغ رو خوب تمیز کنید و بشورید. پوست مرغ رو جدا نکنید. داخل آبکش طوری قرار بدید که نمام آب داخلش خارج بشه. اگر میخواهید مرغ بعد از پخت خونابه نداشته باشه باید اول مرغ رو یک ربع داخل آب بزارید که البته من اینکار رو انجام ندادم.

 

 

مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید. یه حبه سیر رو از وسط نصف کنید و روی مرغ و داخلش بمالید. بعد سیر رو بزارید زیر پوست مرغ و برای نیم ساعت بزارید داخل یخچال. بعد زعفرون بهش بزنید و باز یک ربع داخل یخچال قرار بدید.

 

 

کف ظرف مورد نظر رو با فویل بپوشونید و یه پیاز حلقه کنید داخلش.

 

 

رون مرغ رو با نخ مشکی ببندید و بعد هم کتف و سینه مرغ رو.

 

 

حالا بزارید داخل ظرف . میتونید کنارش سیب زمینی و هویج و سبزیجات دلخواهتون رو قرار بدید.

 

 

فر رو از قبل با بالاترین دما گرم کنید. مرغ رو بزارید داخل فر و دمای فر را روی 180 درجه تنظیم کنید. حدودا سه ساعت زمان میبره تا کاملا بپزه. هر نیم ساعت هم زعفرون و روغن زیتون یا کره روی مرغ بزنید. راستی روی سینه مرغ با چاقو چند تا شیار ایجاد کنید تا مغز پخت بشه.

 

 

 

 

اگر دوست دارید مرغ برشته تر بشه ده دقیقه گریل رو روشن کنید. این غذا باید داغ خورده بشه اگر بمونه حالت پلاستیکی به خودش میگیره.

این غذا رو با نون باگت و گوجه و خیار شور و سبزیجات گریل شده سرو کردم.

 

میتونید این مرغ رو داخل جوجه گردون هم بزارید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیراشکی کرم دار


کیک زبرا


عیش السرایا( فرنی با نان تست )


قلیه ماهی بوشهری






نظرات شما


سحر :
ببخشید سواله دیگری داشنم، در جای دیدم که داخل مرغ پیاز می گزارند بنظرتون کدوم بهتره؟ممنون، می خوام فردا درست کنم
*******************
عزیزم اینکه پیاز بذارید سلیقه ای
به نظر من خوشمزه اس
اگه برای پخت میخواید سه ساعت نباشه اول مرغ رو شکمشو پر کردید نیم پز کنید یا کمی سرخش کنید تا نیم پز بشه بعد بذاریدش داخل فر
من همیشه این روش رو امتحان میکنم و مرغ مغز پخت تر و نرم تر میشه
فویل هم نمیخواد
ولی میتونید استفاده کنید
samaneh :
hatman esmesh nan ghandi nabod vali mesel non barbari vali kochak shekl dade bodid vali nazok va rosham konjed, , hata zekr karde bodid ke khamiresh bayad shol bashe, har che migardam peidash nemikonam, vali bazam migardam ta peidash konam
*****************************************************************
سلام عزیزم به نظرم کلمه ی نان رو در سایت سرچ کنید
یا کلوچه رو
samaneh :
bebakhshid peydash kardam ,age mishe vali nan ghandi ra aslan peida nemikonam
************************
سلام
عزیزم یادم نمیاد نان قندی تو سایت داشته باشیم حتما یه چیز دیگه بوده
samaneh :
salam , myshe komakam konid man ye dastore morgh az to sayte shoma didam, ke abash ro jadogane serv krade bodid va morgh ra sorkh karde bodid, man har che jostejo mikonam peida nemikokam, mamnun misham komakam kokid
نیاز(کدوتنبل) :

با افتخار لینک شدید شف عزیز

*********************

سلام شف نیاز عزیز

شما هم با افتخار لینک شدید

sara :

azizam kheili aly shode khosh be hale hamsaret :)

 

**************

 

ممنون سارا جان