مریم بانو


این بستنی خیلی خوشمزه هست و در عین حال خیلی راحته و برای درست کردنش فقط به یه قلم مواد اولیه نیاز دارید و اونم موز هست. موز کاملا رسیده

موزها رو حلقه حلقه کنید.

 

 

بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه. هر وقت دلتون بستنی خواست موزها رو از فریزر خارج کنید و بعد از 5 دقیقه به کمک غذاساز یا آسیاب پوره اش کنید. یه حالت خامه ای خوشمزه ای میگیره. این بستنی رو باید سریعا سرو کنید اما اگر بزارید دوباره داخل فریزر نتیجه بستنی یخی موزی میشه که اون هم طعم جالبی داره.

میتونید این بستنی رو با شیر یا خامه یا دنت هم آسیاب کنید. من با شیرعسلی سروش کردم.

 

 

این بستنی مناسبه وقتهایی هست که موزهاتون سیاه شده. میتونید بزارید داخل فریزر و به وقتش بستنی جادویی درست کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





شربت شاه توت


دسر کسترد


املت گوجه فرنگیو سوسیس


آش دوغ اردبیل






نظرات شما


مهرسا :
موافقم منم چند بار که موزها رسیده بود باهاش بستنی درستیدم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: