مریم بانو


من خودم این مافین پیتزا رو خیلی دوست داشتم. به نظرم پیش غذای خوبی هم میشه یا برای تولدها و مراسم جلوه خاصی به میز میده. دستور این غذا رو من از وبلاگ مینویسم برای دخترم گرفتم.

مواد لازم:

آرد                     دو و نیم پیمانه

روغن مایع             چهار قاشق غذاخوری

شیر ولرم               یک لیوان

خمیر مایع              یک قاشق غذاخوری پر

نمک                     یک قاشق مرباخوری

سوسیس           6 تا 7 عدد

ذرت                   یک لیوان

فلفل دلمه ای       یک عدد

پنیر پیتزا              به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن خمیر،آرد الک شده را با نمک و خمیر مایع مخلوط میکنیم.

روغن مایع و شیر ولرم رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد .

روی خمیر رو میپوشونیم و به مدت یکساعت و نیم تو مکان گرم قرار میدیم تا به عمل بیاد . بسته به دمای محیط ، ممکنه زودتر و یا دیرتر به عمل بیاد .

 

من برای مواد میانی از سوسیس نگینی خرد شده که تفت دادم و ذرت و فلفل سبز استفاده کردم. شما میتونید از قارچ تفت داده یا ژامبون یا هویج و سیب زمینی نگینی شده هم استفاده کنید.

مواد و دو قاشق پنیر پیتزا را با خمیر عمل اومده مخلوط میکنیم. احتمالا همه مواد به خورد خمیر نمیره که اشکالی نداره.

از مواد مقداری بر میداریم و داخل کپسولهای مافین قرار میدیم. اضافه های سوسیس و ذرت رو هم روی مواد میزاریم و روش رو با پنیر پیتزا میپوشونیم.

 

 

 

به مدت نیم ساعت داخل فر با حرارت 180 درجه قرار میدیم تا بپزه.نوش جان

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





حلوا با آرد برنج(تر حلوا)


کره بادام زمینی(Peanut Butter)


سوپ سفید


شربت شاه توت






نظرات شما


مریم :
سلام خانومی.ببخشید لازم نیست خمیر مایه عمل بیاد،همون پودر خشک و اضافه میکنیم؟
***********************
سلام خمیر مایه ی فوری عمل اوری لازم نداره
roza :
مریم بانو واقعا دستتون درد نکنه هر بار درست کردم عااااااالی شد استاد عزیز.فقط بار اول دو قاشق پنیر پیتزا رو که به خمیر اضافه کردم مواد به کپسول مافین چسبید دفعات بعد پنیر رو از خمیر حذف کردم فقط روی مواد ریختم خیلی خوب شد.ولی اگه شما تجربه ی دیگه ای در این زمینه دارید ممنون میشم بگید استفاده کنیم
*****************************************
خواهش میکنم.. تجربه ی خوبی بود
نوش جان دوست عزیز
سهیلا :

خیلی توپه. نخورده عاشقش شدم.مرسی

*******************************************

خواهش میکنم عزیزم

فریبا جهاندیده :

سلام عزیزم ببخش اشتباه ادرس رو نوشتم
به نم اموزش کده بانوان ومادران ایرانی لینکم کنید منم الان شما رو لینک میکنم
http://www.mamiface.ir/

-------------------------------------------

سلام عزیزم

با کمال میل لینک شدید

فریبا جهاندیده :

واییییییییییییی
من ازتون شکایت میکنم
روانیم کردین به خدا بااین غذاهای خوشگلتون
اصلا خودکشی میکنم من که هرچی بپزم مثل اینا نمیشه اصلا میم شماهارو میدزدم خوبهههه

دوستانم خوشحال میشم باهم تبادل لینک کنیم
www.mamifae.ir

----------------------------------------------------

سلام فریبا جان

شما خیلیییییییییییییییییییییی به ما لطف داری عزیزم

ممنونیم ازت

آدرسی که گذاشتی باز نمیشه

با چه عنوانی لینک کنم؟؟؟؟سایت چی هست؟؟؟؟

raha :

سلام من اينجا رو متوجه نشدم كه گفتين (مواد و دو قاشق پنیر پیتزا را با خمیر عمل اومده مخلوط میکنیم. احتمالا همه مواد به خورد خمیر نمیره که اشکالی نداره. ) كاشي با تصوير نشون ميدادين كه چيكار كردين ميشه بيشتر توضيح بدين ؟ ممنون

 

*****************

 

عزیزم منظورم این بود که وقتی خمیرت آماده شده و بخواهی بهش کالباس یا ذرت یا بقیه مواد رو اضافه کنی طبیعتا همه مواد به خرد خمیر نمیرن و به خمیر نمیچسبند.

مونا :

سلام.عزیز عالین.دوسوال؟میشه مواد رو با خمیر قاطی نکرد و اول خمیر بعد مواد رو ریخت؟
میشه کفش رو نون پیتزا برش زد و گذاشت و موادرو روش ریخت؟
ممنون

 

*************

 

سلام مونا جان

میشه عزیزم اما اینکار رو بیشتر تو قالب تارت انجام میدن که بهش میگن تارت پیتزا.

نون پیتزا خشک هست ولی میتونی از خمیر نون لواش استفاده کنی

آشپزی در اردبیل :

سلام ممنون که به وب سایت بنده سر زدین با کمال میل لینک شدید

************

سلام عزیزم ممنونم

شما هم با افتخار لینک شدید

خاطرات آشپزی :

خیلی خوشگل شدن
من لینکتون کردم خوشحالم از آشنایی

*****************

عزیزم ممنونم
شمام لینک شدید

فاطمه :

قربونه خواهرم بشم عاشق اینهمه ذوق و سلیقه تم بووووووووووووس

 

**************

 

فدات عزیز دلـــــــــــــــــــــــــــم

نوش جونتون

الی :

مریم جون درست کردنش سخت نیست؟!
دوست دارم برای تولد فاطمه درست کنم!
به نظرت چطوره؟

 

**********************

 

دوست عزیزم اصلا سخت نیست و حتما درستش کن

میتونی خمیر رو از روز قبل درست کنی و وقتی عمل اومد بزاری داخل یخچال. و نیم ساعت قبل سرو با مواد مخلوط کنی و بزاری داخل فر

تولد دختر نازت هم پیشاپیش مبارک

نگار :

اییییییییییییییی ول مریم بانووووووووووووووووووووووو کارت حرف نداره واقعا که استادی

 

***************

 

مرسی عزیرممممممم