الی بانو


اول از همه خیلیییییییییییییی خیلی معذرت میخوام که از مراحل کارم عکس نگرفتم

باور کنید من یه نفر بودم و 6 مدا غذا و دسر و کلا 10 ساعت زمان

و همینطور حنابندون و عروسی و پاتختی و من اینارو مابین این ها درست کردم که روز پاتختی برای عروس ببریم

 

باز هم شرمنده

قبلا دو مدل مرغ شکم پر داشتیم

اینجـــــــــــــــــا و اینجـــــــــــــــــــا

این مرغ بسیار خوشمزه و شیک و راحته و شما میتونید سفره خودتونو با پختش درخشان کنید

مواد لازم:

مرغ درسته با پوست: 1 عدد

زعفران

کره

نمک و فلفل و کمی زردچوبه 

سیر و پیاز

هویج

آلو بخارا

برای توی شکمش:

گردو: 3 قاشق خرد شده

رب انار 1 یا 2 قاشق غ خ

سبزی معطر(ترخون و تره و جعفری و پیازچه )4 قاشق غ خ

ذرت:2 قاشق غ خ

کمی روغن یا کره برای سرخ کردن مواد

آلوچه یا آلو بخارا:4 یا 5 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه

پیاز:1 عدد کوچیک

میتونید کشمش یا زرشک هم استفاده کنید

اول مرغ رو تو پیاز و سیر نمک و فلفل و زردچوبه 2 ساعت بخوابونید

بعد زعفران رو به همه جاش خوب بمالید تا حسابی زعفرانی بشه

برای مواد توشکمش: 

پیاز رو ریز کرده و تفت بدید و سبزی و بعد گردو وبعد ذرت و به ترتیب آلو و نمک و فلفل و زردچوبه و رب انار رو اضافه

و بذارید 2 دقیقه خوب تفت بخوره

 

این مواد رو تو شکم مرغ ریخته و اونو با نخ مشکی بدوزید

پاهای مرغ رو هم بهم ببندید و روی سینه اش با چاقو چند تا برش کوچیک بزندید که خوب مغز پخت بشه

حالا توظرف پیرکس یه فویل بندازید(میتونید هم نندازید)و یه پیاز ورقه شده توش بچینید و هویج و الو هم توش بچینید و مرغ رو 

داخلش قرار بدید و تو فری که با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید به مدت 2 تا 3 ساعت(بسته به درشتی مرغ و دمای فر)

و هر 20 تا 30 دقیقه با برس روش کره بمالید تاخشک نشه

و وقتی مرغ پخت گریل رو شن کنید تا روی مرغ هم کمی طلایی بشه 

نوش جان

 

 

 

 

این هم مرغی که دوست عزیزم ملیحه مقدم درست کرده و عکس فرستاده

ازش ممنونم

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیراشکی با خمیر نان پوگاچا


تزئین کیک اسفنجی


شیرینی ایتالیایی (krumiri)


نان خرمایی






نظرات شما


ثری :
سلام ،بجای ضرف پیرکس ،میشه ب جوجه گردون بزنیم؟مرسی
************************************************************
سلام بله میشه
اکی :
باسلام.مرغ داخل فویل پیچیده بشه یا فقط زیر مرغ باشه و روی مرغ چیزی نباشه؟؟؟؟
******************************************
سلام
فقط زیر مرغ کافیه
محمد :

سلام .من یه رستوران دارم در مشهد .میخوام یه مرغ بریون هم بزنم.الان دارم نمایندگی ام ان ام المان رو میگیرم.ولی خوشحال میشم اگه ایده جالبی دارید واسه متفاوت بودن پخت مرغ به روش بریان بنده رو راهنمایی کنید.سپاسگذارم/.09355691822

********************************

سلام...انشاالله موفق باشید

ملی جون :

من این مرغ و درستیدم عالی شده بود ازش عکس گرفتم چجوری براتون بفرستم؟

*************************

ملی جان به این ایمیل ارسال کن عزیزم info@chefartist.ir

خوشحالم کردی

خاطره غضنفرپور :
خوب بود
مژگان :

سلام
ممنون از دستور پخت غذاهای خوشمزه ای که گذاشتین
یه سوال کوچولو در مورد مرغ شک پرتون، لازم نیست وقتی ظرف رو میخوایم تو فر بذاریم کمی آب توی ظرف باشه ؟ یا کاملا خشک باشه؟
ممنون

-------------------

سلام عزیزم خواه میکنم

نه لازم نیست خودش آب میندازه

ستایش بانو :

سلام.وای چه سایت خوشمزه ای دارید.واقعا هنرمندید.خیلی از اشناییتون خوشوقتم.من شما رو لینک کردم.

*******************

 

سلام

ممنونم دوست عزیز

شما هم لینک شدید