الی بانو


برای تولد دختر خاله ام عسل خانوم میخواستم کیک درست کنم اما بخاطر چند تا مشکل ووقتم کم بود همینطوری که دنبال یه رسیپی مطمئن

و خوب که وقت گیرم نباشه میگشتم به وبلاگ شف طیبه ی عزیز و کیک 1 2 3 4 ایشون رسیدم

درست کردم و عالی شد دستش طلا بخاطر اموزش های عالی و بی نقصش

من دوتا کیک درست کردم یعنی 2 برابر موادی که تو دستور مینویسم

اما شما با همین موادی که حالا مینویسم براتون درست کنید و برای 10 نفر کافیه

مواد لازم:

کره 1 لیوان(من از 50 گرمکره و نصف لیوان روغن استفاده کردم)
شیر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
شکر 2 لیوان
آرد 3 لیوان
بیکینگ پودر 3 ق چ
نمک 3 پنس
تخم مرغ 4 عدد
 
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید
 
کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا رنگش همینطور که میبینید  بشه.
 
 
به این نکته توجه کنید که این کیک با این که 2 لیوان شکر داره ولی اصلاااااااااااااااااااااااا شیرینیش زیاد نیست
پس به هیچ وجه کمش نکنید من که میگم اگه واسه تولد درستش میکنید بیخودی با کم کردن شکرش با آبروی خودتون بازی نکنید....
 
بعد که کاملا پف کرد و رنگش روشن شد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب بزنید.البته من زرده های تخم مرغهام خیلی نارنجی بودن واسه همین مخلوطم زرد رنگ شده پس مخلوط کره و شکرم باز هم رنگش از این روشنتر بوده. مهمه که خوب هم بزنید توی کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک کنید.
 
سوال: 3 پنس نمک یعنی چقدر؟ جواب: اگه شما انگشت شست و اشاره رو توی نمک فرو کنید و بعد دو انگشت رو به هم بچسبونید... هرچی نمک بین دو انگشتتون بمونه یعنی یک پنس. ولی اگه با این شیوه راحت نیستید میتونید با نمکدون سه بار روی آرد بپاشید. فقط سه بار و نه بیشتر. سوراخهای نمکدون هم زیاد بزرگ نباشه
 
حالا یک سوم آرد رو توی مخلوط ریخته و هم بزنید من این مرحله یادم رفت عکس بگیرم و عکس طیبه جان رو گذاشتم
 
 
بعد نصف شیر رو بریزید و هم بزنید...بعد نصفی از آرد باقی مونده...بعد بقیه شیر...بعد هرچی آرد مونده...پس به ترتیب مواد رو اینطوری مخلوط میکنیم. زیاد هم هم نزنید. برای هر مرحله پنج ثانیه کافیه.
 
 
 
 
باید همون موقع که فر رو روشن کردید به اندازه کف قالب کاغذ روغنی ببرید و کف قالب رو کاغذ انداخته و بعد کف و دیواره رو چرب کنید. مواد رو توی قالب ریخته و قالب رو سه بار بالا آورده و به سطح بکوبید تا هوای اضافی خارج شه.
حالا بذارید بپزه تا زمانی که کارد رو که توی کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاد. برای من دقیقا یک ساعت و 10 دقیقه شد ولی فر تا فر فرق میکنه. از بعد از نیم ساعت دیگه مرتب چکش کنید که یه وقت زیادی تو فر نمونه و خشک نشه. توجه داشته باشید که کیک باید نرم و لطیف بشه و اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و دیگه اون کیفیت عالیش رو نخواهد داشت.
از فر خارج کرده و اجازه بدید سرد شه. ممکنه چند میليمتر پفش بخوابه. ولی فقط چند میل. یعنی زیاد محسوس نیست نگران نباشید.
 
 
برای کیک تولدم هم دوتا از این کیک درست کردم
 
کیک اول رو با شربت نمناک کردم و خامه کشیدم بعد گردو موز و گاناش ریختم و کیک دوم رو روش گذاشتم
 
 
 
 
 
 
بعد یه لایه با خامه آستر کشی کردم و 2 ساعت تو یخچال گذاشتمش و بعد دوباره خامه کشی کردم و با شکلات ذوب شده
 
که تو قیف پلاستیکی ریخته بودم کیتی رو کشیدم و با ژله ترسیم رنگش کردم و با خامه ای که با رنگ صورتی تو قیف ریخته بودم با
 
ماسوره شکوفه دورش رو شکوفه زدم
 
 
 
 
البته من کارم خیلی حول حولی شد چون مهمونی داشتم و وقتم کم بود اما شما با حوصله و دقت کارکنید
 
البته کیک بسیار خوشمزه ای بود و برای 40 نفر کافی بود
 
همه تعریف کردن
 
 
 اینم عسل خانوم که تولدشو تو حیاط خونه مادربزرگ عزیزمون گرفتیم
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





باواریای توت فرنگی با کیک فرشته


کاچی تخم مرغی


میگو سوخاری


شربت آلوچه با خاکشیر






نظرات شما


Z :
سلام.میشه این کیک رو توی یه دونه قالب درست کرد و کیک رو از عرض برید؟
******************
سلام بله دوست عزیز میشه
فقط اندازه ی قالب مناسب باشه
ایدا :
سلام قالب من 27 با ارتفاع 9 هستش مواد دو دو برابر کنم ؟
*******************************************************
سلام نه نمیتونید
نهایتا یک و نیم برابرش کنید
صبا جون :

سلام عشقم خوبی؟
گلم من این کیک رو درست کردم و الان تو فره ...الان حدودا یک ساعته که توی فره...
2 تا مشکل پیش اومده...یکی اینکه خیلی پف نکرد...من دقیقا دستور رو انجام دادم واو به واو....موادم هم خیلی شبیه مواد شما شد

مشکل دوم اینکه رنگش طلایی نشده و هنوز انگار مواد خام هستن.....

چکار کنم؟...

ممنون میشم راهنماییم کنی عشقم

****************************************************

احتمالا فر شما به اندازه کافی گرم نیست...اجازه بدید بپزه چون فر تا فر فرق داره

چون این دستور هیچ نقصی نداره و صد در صد نتیجه باید خوب باشه

راضیه :

سلام متشکرم ازاموزش شما میشه لطفا درست کردن خامه رواموزش بدیدبطورکامل

--------------------------------------

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم

این خامه فرم گرفته به طور کامل

http://chefartist.ir/showpages385.html

asma :

سلام ممنونم از دستورای خوشمزتون
یه سوال داشتم چطوری خامه رو بزنیم که فرم بگیره؟

-------------------------------

عزیزم 15 دقیقه بزنش تا فرم بگیره

از محبتت ممنونم

asma :
سلام ممنونم از دستورای خوشمزتون
یه سوال داشتم چطوری خامه رو بزنیم که فرم بگیره؟
مونا :

سلام
ببخشید وقتی داریم شیر و ارد به موادمون اضافه میکنیم ، فرمودین پنج ثانیه با همزن بزنیم؟ منظورم اینه که با قاشق نزنیم؟ زدن مواد با همزن مشکلی برای پف کیکمون پیش نمیاره؟

**************************************

سلام عزیزم

تا 5 ثانیه با همزن برقی اشکال نداره مشکلی تو پف کیک پیش نمیاد 

کلا این کیک خیلی خوش قلقه و خوب پف میکنه

پونه :

سلام خانمی
میگم عزیزم برای کشیدن کیتی اول روی کاغذنکشیدین؟
میشه بگین چطوری شکلاتی ذوب کردین که اینقد خوب شکلتون در اومده؟
راستی توی مرحله اخر تزیین برای اینکه خاممون صاف روکش کنیم و رد لیستک روش نیفته ، باید چیکار کنیم؟
ببخشید اینقد سوال پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدین

--------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

من شکلات رو که ذوب کردم توی قیف یه بار مصرف ریختم و نوکشو یه کوچولو سوراخ کردم و کیتی رو روی کیک کشیدم

شکلات رو با یه قاشق مربا خوری روغن رو بخار آب ذوب کنی عالی میشه

برای اینکه رد پالت نیوفته باید هر دور که خامه رو صاف میکنی پالت رو با آب گرم خیس و خشک کنی

 

مريم :

سلام ببخشيد شما ازچه روغني استفاده كردين جامد يا مايع؟ و اونجائي كه گفتين (کره و شکر و وانیل رو خوب بزنید ) يعني روغن هم بريزيم ؟ سوال ديگه اينكه اندازه قالب شما چنده ؟ ممنون از پاسخ گويي شما

*************

عزیزم من روغن مایع استفاده کردم و با کره و وانیل و شکر مخلوطش کردم

اندازه قالبم 25 سانتی بود

نازنين :

سلام ببخشيد منظورتون از ليوان همون پيمانه ست ؟

-----------------------------

سلام

بله همون میشه

نازنين :

ميگم اين كيك بافتش مثل كيك اسفنجي ميشه يعني ترده يا نه؟

=====================

بله دقیقا همون بافت اسفنجی و ترد و پوک رو داره

شیرینکده :

سلام دوست خوبم
مرسی که به من سر زدید وبلاگ خوبی دارید
من شما رو لینک کردم شما هم منو با اسم شیرینکده لینک کنید
ممنون

*************************

 

سلام عزیزم

شما هم با افتخار لینک شدید

نسرین :

سلام دوست خوبم.تولد دختر گلت مبارک . خوشحال شدم به وبلاگم سر زدید.شما هم وبلاگ پرباری دارید موفق باشید .برای تبادل لینک فرمودید با کمال میل لینکتون کردم فقط ببینید درست اسمتون رو نوشتم.موفق باشید.

************************

سلامدوست عزیزم

ممنونم

شما هم لینک شدید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: