مریم بانو


 

 

پاپ کورن جز اون دسته تنقلاتیه که برای بچه ها بسیار مفیده و البته شبهای بلند زمستون هم خوردنش حسابی میچسبه. البته این روزها فراوون تو مغازه ها پیدا میشه اما خوب خونگیش یه چیز دیگه هست.

 

مواد لازم:

دانه پاپ کورن

روغن یا کره

نمک

 

روغن یا کره را داخل قابلمه بریزید. حدود یک تا دو قاشق کافیه. وقتی گرم شد دونه های پاپ کورن رو داخل قابلمه بریزید. من معمولا انقدر میریزم که یه لایه کف قابلمه رو بپوشونه. اگر دوست داشتید نمک اضافه کنید (من که نمیریزم) در قابلمه رو حتما بزارید. بعد از دو تا سه دقیقه صدای پاپ کورنها رو میشنوید. هر از چند گاهی یه تابی به قابلمه بدید تا نسوزه.



به شما پیشنهاد میکنیم :





استک با سس قارچ


کوکو سیب زمینی و پنیر صبحانه


ادویه های مختلف برای غذا


دم کرده گل گاوزبان






نظرات شما


بهار :
سلام ضمن تشکر از اموزشهای عالیتون.....راستش دختر من عاشق اون مدل پاپ کورنی هست که طعم کچاپ داره.اونو جطور میتونم توی خونه درست کنم؟؟ ممنونم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: