الی بانو


من عاشق کباب هستم اونم از نوع همسری و پدری پزش که  حرف نداره

برای این کباب توپ ذغالی با من همراه بشید

مواد لازم:

گوشت مرغ

زعفران

پیاز 

سیر

نمک 

گوجه

کره 

گوشت رو خرد کنید و تو پیاز و زعفرون و نمک و سیر و کمی آبلیمو 3 یا 4 ساعت بخوابونید

 

 

بعد ذغال رو که اماده کردید(این از وظایف من نیست جز وظایف همسر محترم هست)

گوشت ها و گوجه ها رو سیخ بگیرید(فلفل و پیاز هم میتونید سیخ کنید) و با برس کمی کره آب شده روشون بمالین

 

 

و روی ذغال با کمک باد بزن و خیلی با حوصله وآروم کباب کنید

یه نکته این که حرارت نباید تند باشه که کباب بسوزه شما با باید بذارید ذغال خوب قرمز بشه و از شعله بیفته

و با یه تیکه نون هر چند دقیقه یکبار چربی اضافی کباب رو بگیرید و سیخ ها رو روهم بمالید که چربیشون به هم منتقل بشه

اینجوری کباب نمیسوزه و خوب طلایی و مغز پخت میشه

 

 

راستی بادبزن رو حتما استفاده کنید تا حرارت یکنواخت پخش بشه

تو یه قابلمه هم مخلوطی که مرغ هرو توش خوابونده بودید رو با یکم کره کنار منقل بذارید تا اونا خوب سرخ بشن و هر سیخ کباب که حاضر میشه

تو همون قابلمه بریزید که هم داغ بمونه هم حسابی خوش طعم بشه

 

 

بفرمائید اینم کباب عالییییییییییییییییی به به با نون سنگک و پیاز و ریحون حسابی میچسبه

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیر بادام


مربا هلو


کوکو عدس


نان ماست






نظرات شما


رقیه :

وای همه غذاهاتون عالی هست بااین همه خوشمزگی چاق نمیشین

******************

ههههه عزیزم من معمولا درست میکنم و همسری جان زحمت 90 درصدشو میکشن و من 10 درصد باقیمونده

رو میخورم چون کلا زیاد اهل پرخوری نیستم

ممنونم از لطفی که به سایت دارید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: