مریم بانو


قبلا یه مدل آموزش خیار شور رو الی بانو براتون گذاشت. این هم یه ورژن دیگه برای درست کردن خیار شور:

 

مواد لازم:

خیار قلمی

سیر

ترخون

آب و نمک

فلفل

 

طرز تهیه:

خیارها رو بشورید و بزارید خشک بشه. همینطور سیر و ترخون رو.

 

 

 

 

داخل ظرف مورد نظر اول یه ردیف خیارشور بریزید.

 

 

بعد سیر و ترخون و فلفل.

 

 

همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه.

 

 

یکم سرکه به ظرف اضافه کنید. من برای یه ظرف سه لیتری حدود نصف پیمانه سرکه ریختم. بعد آب و نمک رو اضافه کنید. حواستون باشه که شور نشه. تقریبا برای چهار لیتر چهار قاشق چایخوری نمک استفاده کردم.

درشو محکم ببنید و برای دو هفته تو جای خنک نگه دارید تا خیارشور آماده بشه. بعد از این مدت میتونید داخل یخچال هم نگهداری کنید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دم کرده گل گاوزبان


شیک قهوه و کاکائو


چیکن پیکاتا


هایلایت کیوی،پرتقال و سیب






نظرات شما


اشپز خاتون :

به به نوش جان اپم

 

**************

 

ممنون عزیزم

الان میام

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: