مریم بانو


اول از اسم این غذا بگم: واقعا نمیدونستم باید چی بنویسم! سیب زمینی سرخ شده؟سیب زمینی کوچولوی قلمبه!سیب زمینهای نقلی! فعلا این اسم رو روش گذاشتم پیشنهادی برای اسمش دارید حتما برام نظر بزارید.

برای درست کردن این شام خوشمزه (ما به عنوان شام میخوریم میشه کنار غذا هم درستش کنید) احتیاج به سیب زمینیهای فسقلی دارید. خوب من از کجا تهیه کردم؟ برای جواب دادن به این سوال باید یه کوچولو توضیحاتی بدم. مامان من کلا طرفدار محصولات ارگانیک هست برای همین یه باغ خوشگل داره که به اندازه مصرف خودش و البته دخترهاش داخلش انواع سبزی و سیب زمینی میکاره. خلاصه کلام این که ما هم از ذوق مامان حسابی فیض میبریم. این سیب زمینیها هم مال باغ مامان هست. اصلا من عاشق این فصل و این سیب زمینیهاش هستم. قبلا یه مدل لوبیا پلو با این نقلی های خوشگل آموزش دادم. برای ته دیگ ماکارونی هم عالی میشن. حالا که صحبتش شد یه عکس از باغ مامانم براتون میزارم:

 

 

هوای خنک و مهی عکس رو حس میکنید؟ جای همتون خالی واقعا. البته این قسمت سیر و پیاز و چغندر باغه. از بقیه قسمتهاش عکسی نیافتم. چرا؟frown

 

بریم سراغ موضوع اصلیمون:

اول باید سیب زمینیها رو خوب بشورید بعد بزارید با آب تا بپزه. پوستشو بگیرید و تو ماهیتابه سرخش کنید. من از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده کردم. وقتی سرخ شد کمی مرزه و ترخون و جعفری خشک و مقدار کمتری نعنا خشک اضافه کردم و بعد هم .......... نوش جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی توت فرنگی


جوجه کباب زعفرانی تابه ای


کاپ کیک شکلاتی


شیرینی کره ای






نظرات شما


mamy sepehr :

وااااااااای
خیلی زیبا و حتما خوردنیه
خوش به حالتون با این محصولات خونگی!

 

****************

 

ممنون عزیزم