الی بانو


این کیک سه لایه بی نظیر رو از شف ژولیت عزیز یاد گرفتم با تغییرات جزیی

مواد لازم برای کیک شکلاتی  :

 

پودر کاکائوی1/2 پیمانه باضافه2 قاشق غذا خوری 

تخم مرغ درشت ۲ عدد 

آرد ۱و ۳/۴  پیمانه یا 210 گرم 

کره ۱ قالب 100 گرمی 

شکر ۱ و ۱/۳  پیمانه

شکلات سیاه 50 گرم 

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری یا ۸ گرم 

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری یا  گرم 

آب ۱/۲ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای شکلات موس سیاه :

 

خامه معمولی ۱  پیمانه یا200 گرم 

پودر ژلاتین  ۱ قاشق مربا خوری

آب ۲ قاشق غذا خوری 

شکلات سیاه یا شکلات شیری خرد شده  ۱۷۵ گرم 

شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۵ گرم 

 

مواد لازم برای شکلات موس سفید  

 

خامه معمولی ۱پیمانه یا 200 گرم 

پودر ژلاتین  ۱ قاشق چایخوری یا ۳ گرم 

آب ۲ قاشق غذا خوری 

شکلات سفید  خرد شده  ۱۷۵ گرم 

شیر ۱/۲ پیمانه 

پنیر خامه ای: 100 گرم

 

 

مواد لازم برای سس شکلاتی 

 

شکلات شیری یا شکلات سیاه 50 گرم 

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 

خامه معمولی ۱/۲ پیمانه یا 50 گرم

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری 

 
 

 

خوب اول از همه باید همه مواد هم دمای محیط باشند.

 

فر رو روشن میکنیم میزاریم رو ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٣ درجه سانتیگرد.

 

 شکلاتی رو که واسه این کیک نیاز داریم رو خرد میکنیم تا زودتر آب بشه , من از شکلات تلخ یا همون شکلات سیاه استفاده نکردم و بجاش از شکلات شیری استفاده کردم. 

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید

نکته مهمی که اینجاست اینه که نباید بزارید شکلات به جوش بیاد چون دیگه کیفیتشو از دست میده پس خیلی خیلی دقت کنید رو این مرحله .

کره ، شکر، پودر کاکائوی رو با دور متوسط همزن هم میزنیم ، یا هم با همزن دستی که باید یه مقدار بیشتر هم بزنید. به مدت ۳ دقیقه هم میزنید

با همزن برقی 

 

 

تخم مرغ رو اضافه میکنیم ۱دقیقه هم میزنیم و باز تخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم . همزمان یادتون باشه که مواد رو از اطراف ظرف با قاشق به مواد اصلی اضافه میکنیم تا خوب همه مواد با هم مخلوط باشند .

 

 

خوب همونطوری که میبینید به همچین بافت مایعی باید برسید.

 

 شکلات مایعی که قبلا آب کردیم رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشند .

 

خوب تو این مرحله یه مزه بکنید اونم نه با قشق فقط با انگشت عالیه عالی مزش ...............

 

 

 

توی ظرف دیگه ای مواد خوشکمون رو که شامل آرد ، نمک، بکینگ پودر بود رو با چنگال یا همزن دستی مخلوط میکنیم.

 

شیر و آب رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم تو ماکروفریا روی اجاق گاز  تا زمانی که داغ بشه، متاسفانه این مرحله رو من یادم رفت عکس بگیرم پس یه  وقت جا نندازید .

 

 ارد رو اضافه میکنیم به مخلوط شکلاتی که درست کردیم و حولوحوش ۱ دقیقه با دورآروم هم میزنیم ، یه  همچین بافت سفتی رو خواهیم داشت.

 

 

 

بعد از این که آرد مخلوط شد با شکلات ، مخلوط  شیر و آب که داغه رو اضافه میکنیم  و به آرومی هم میزنیم

تا همه مواد یه  دست بشه .

 

 

 

 

موادمون که آماده شد میریزیم تو قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و میزاریم تو فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ، یا تا زمانی که وقتی وسط کیک چوب کبریت یا یه چنگال  فرو کنیم تمیز بیاد بیرون. باید بگم که میتونید از هر سایزقلبی  که دلتون میخواد استفاده کنید من از قالب 23 سانتی استفاده کردم. 

 

 

 

یادتون باشه طی ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نمیکنیم چون پف کیکتون بلافاصله میخوابه .

 

 

 

 

حالا میریم سراغ بخشهای خوب خوب کیکمون

 
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا 5 دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه.
 
 
 
تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیزاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
 
 
 
شکلات شیری رو خرد میکنیم.شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات
 
و میزاریم تا2 دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .
 
 

 بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا یه دست بشه .

 

 خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه .

 

شوکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه  دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

 

این مرحله یکی از بهترین مرحله های درست کردن این کیکه .

 
  نصف کیک رو تو قالب کمربندی میزاریم( یه نکته اینکه من قالب کمربندی نداشتم و از ظرف یه بار مصرف استفاده کردم که دو تا متوسط کیک تونستم درست کنم پس نگران قالب نباشید چون ظرف خیلی راحت تره و شما در نهایت با قیچی میبریدش و کیک رو جدا میکنید). من کیک رو وقتی تو قالب گذاشتم کاملا فشارش دادم ته قالب تا فشرده بشه و بچسبه به اطراف قالب و همه قالب رو بگیره که زمانی شکلات موس رو اضافه میکنیم کاملا روی کیک رو بگیره و به ما بین کیک و قالب نره.  با این کار حجم کیکتون هم کمتر میشه .
 
 
حالا شکلات موس شیری رو اضافه میکنیم روش و خوب پخش میکنیم تا یه  دست بشه .
 
 
پس روش پلاستیک میزاریم تا بو نگیره کیکمون و میزاریم تو یخچال واسه یه شب کامل یا یا صبح تا عصر یا حداقل واسه ۴ ساعت .(من 2 ساعت تو فریزر و 3 ساعت تو یخچال گذاشتم)
 
واسه درست کردن شکلات موس سفید دقیقا طبق همون مراحلی که واسه شکلات شیری انجام دادیم رو دوباره انجام میدیم. 
 
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا 5 دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه. تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیزاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
 
 
 
شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .

خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه .

 

شکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه  دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا پنیر خامه ای رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم( پنیر خامه ای رو میتونید حذف کنید من به سلیقه خودم اضافه کردم که اتفاقا عالی شد)

 
 
این شکلات موس سفید رو میریزیم رو لایه قبلی این کیک که همون شکلات موس شیری بود که چندین ساعت تو یخچال بوده و حسابی سرده و خودش رو گرفته .
 
 

سطحش رو صاف میکنیم و میزاریم تو فریزر واسه ۱ ساعت .

 

بهتره بزارید تو فریزر بعد ۲ ساعت بزارید تو یخچال .

 

دمای یخچال باید خیلی سرد باشه .


خوب میریم واسه مرحله نهایی این کیک که تهیه سس شکلاتیه  .

 

شکلات شیری یا تلخ رو با وانیل مخلوط میکنیم.

 

خامه رو با روغن مایه میزاریم تو ماکروفر یا اجاق گاز تا داغ بشه اما به جوش نیاد  .

 

 

 خامه داغ رو میریزیم رو شوکلاتمون و میزاریم ۲ دقیقه بمونه . بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا کاملا شکلات با خامه مخلوط بشه.

 

وجود روغن مایع موجب میشه که این سس شوکلاتیمون براق بشه .

 

 

وقتی گرمشو از دست داد و کم کم داشت سرد میشد لایه آخر رو میریزیم رو کیکمون و میفرستیمش  بره تو فریزر واسه ۱ ساعت دیگه .

بعد یه  ساعت میزارمش تو یخچال .

 

 

 

 

نکته خیلی خیلی مهم واسه سرو این کیک شکلاتی اینه که از یه چاقوی تیز باریک استفاده میکنیم تا همه لایه ها تمیز بریده باشند . واسه هر اسلایسی هم که میبرید یه  دستمال  کنارتون باشه که چاقوتونو تمیز کنید و باز اسلایس بعدی رو ببرید.

 

وقتی آماده شد اگه ظرفتون یه با مصرف بود راحت با قیچی اونو ببرید و کیک رو تو ظرف بذارید

 

 

 

این کیک خیلی خیلی خوشمزه اس تا حالا کیک به این خوشمزگی نخورده بودم جدی میگم

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک نارگیلی


پیتزا تک نفره


شیرینی رزت دارچینی


کیک شیفون 3 تخم مرغی






نظرات شما


Helm7100 :
منظورتون ازاینکه خامه صبحانه رو فرم بدیم چیه?خامه صبحانه بدون شکرفرم نمی گیره.
***************************
بله با شکر باید بذاری تو فریزر بعد فرم بدین
امابرای ایندسر منظوربه اون شکل نبوده. البته شمامیتونید خامه رو فرمداده بعد استفاده کنید
Helm7100 :
من درست کردم قسمت موس سفید نگرفت و شل بود واسه همین دیگه موس شکلاتی رو درست نکردم.و بجاش پودینگ ریختم.و مجبور شدم کل دسر رو برگردونم تویه ظرف و همه ديزاينش خراب شد.آخه مهمون داشتم.
مرضیه :
راستی الی بانوی عزیزفک کنم تو لیوانهای یبار مصرف هم اگه درس کنیم ایده ی بدی نباشه .خصوصا زمانی که مهمون داریم یه دسر فوق العاده اس . در اونصورت مشکل بریدن هم نداریم کافی لیوان و ببریم وتزیینش کنیم.
****************************************************************************
ممنونم ایده ی خوبیه...من امتحان کردم خیلی راحته
مرضیه :
مرسی .من دیروز برا امروز که روز پدر هس اماده کردم عالی شده فقط رویه ها کمی شله الان تویخچاله .قبل از بریدن تو فریز میذارم . میدونم خیلی پر کالریه ولی سعی میکنم که کم بخورم تا تناسبم به هم نخوره.تو کامنت قبلیم هم گفتم که همسر ودخترم زیاد شیرینی دوس ندارن ولی من عاشششق شیرینی وکیک ودسر و مخصوصا پختن اونها هستم
******************************************************
خواهش میکنم نوش جان...بعضی وقتا مرخصی تو خوردن بد نیست و باید به بدن استراحت داد :-) :-*
آرزو :
من این کیک رو درست کردم. مهمونام عاشقش شدن.هربار که میان خونمون می گن چرا درست نمی کنی برام.امروز هم باز درست کردم برای مهمونای فردام.واقعاااااا عالیههه حتماااا امتحان کنید
ممنون ازتون بابت اموزش عالیتووون. بووووس
*****************************************************************************************
سلام دوستم...نوش جانتون...خوشحالم راضی بودین
محبت دارید
گلناز :

سلام من میخوام فقط موس شکلاتیشو درست کنم باید حتما خامه زده بشه نمیشه همینجوری از پاکت بریزیم؟

***********************************

سلام برای موس باید خامه کمی فرم بگیره

mina :

سلام،من این کیک و در ست کردم واسه تولد داداشم همچنین دسر موز کاراملی رو، کیکم هم عالی شد فقط موس سفید و سس شکلاتم به سفتی موس شکلاتی نشد!!!!!!!!!!1ولی خیلی شیک و خوشمزه بود،ممنون

************************************************

سلام عزیزم...احتمالا بخاطر خامه اش شل شده...به هر حال نوش جانتون و تولد برادرتون هم مبارک ...انشاالله همیشه سالم شاد باشید

mina :

الی جوووووووووووووون ببخشید،سوال آخرم اینه که لازمه خامه رو تو فریزر بذاریم بعد هم بزنیم یا خامه هم باید هم دمای محیط باشه،ممنون اگه به موقع جواب سوالام و بدی،واسه تولد داداش جونم میخوام بدرستم

*******************************************************

خواهش میکنم عزیزم...خامه از یخچال در بیار...لازم نیست همدمای محیط باشه...تو فریزر هم باشه اشکال نداره

mina :

ببخشید عزیزم پنیر خامه ای چه مارکی استفاده کردی؟؟

*********************************************************

عزیزم کاله بود

mina :

سلام عزیزم،میشه این کیک و تو قالب 26 سانتی درست کرد؟؟آخه قالب کوچک ندارم خب!!اگه پیشنهادی داری بهم بگو،واسه همین چهارشنبه میخوام لدفن!

********************************************

سلام بله میشه فقط باید موادت رو بیشتر کنی...مثلا 1/5 برابر یا 2 برابر

مرضیه :

خیلی خوب وعالی ممنون دلم خواست.حالا اگه من اینو درست کنم همون روز کلی به وزنم اضافه میشه چون همسرم ودخترم متاسفانه شیرینی خور نیستن!

*************************************************

خواهش میکنم عزیزم...اگه شیرینی خانگی باشه حتما خانواده هم دوست دارن...

mina :

واقعااااااااااااااا محشره ،فقط میشه بگی قالبت چند سانت بوده؟؟

*************************

ممنونم دوستم...این کیک برای یه قالب 20 سانتی مناسبه اما من تو دوتا ظرف یکبار مصرف درست کردم

ريحانه :

خييييييييلي ممنون واقعا كيكتون خوشمزه شد دوستم برا تولد همسرش درست كرد

*************************************

خواهش میکنم عزیزم...نوش جان

parvaneh :

salam va mamnon az kare zibaton mishe be man begid chetor chef joliyat khamashon mese sefideh pof kardeh? khame ghanadi ya khamye sobhane? aval mikhastam bedonam khamye ghanadi estefade konam ke shirin shodeh hast ya khame sobhone? va chetor momkene injor pof kone? sepas gzoaarm

------------------------------------------

سلام دوست عزیز...خواهش میکنم عزیزم

عزیزم شف ژولیت ایران نیستن و تو کشورای خارچی خامه ها خیلی متنوع هستن

اما همین خامه صبحانه رو اگه بذاری چند ساعت تو فریزر تا برفکی بشه و بعد اونو با همزن بزنی فرم میگیره و پف میکنه

Khoshmaze :

Ba salam chand roz dige tavalodame, vaghean nemidonam bara tavalodam chy dorost konam , mikham chizi bashe ke bara defe avalam hast khob dar byad, shom chi pyshmahad mikonid, man andaze peymaneham 236 mil ast aya az shoma ham hamin meghdar ast??shoma dastore tiramisu ra nadarid

-----------

سلام

تولدتون مبارک

پیمانه هات درسته گلم

تیرامیو چند مدل تو دسرا داریم

اینجاها رو ببین

http://chefartist.ir/c.aspx?c=mehman

http://chefartist.ir/c.aspx?c=mellal

http://chefartist.ir/c.aspx?c=deser

http://chefartist.ir/c.aspx?c=cake

http://chefartist.ir/c.aspx?c=food

Sodabe :

Andazehye peymanaton chande, ? Akhe geramha be andaze peymaneha hamkhani nadare

---------------------------------

اندازه ها دقیقه عزیزم و استاندارد

طاهره :

من مهمون دارم می خوام این کیکو درست کنم
کیک موس خوردم خیلی دوس دارم
اما تا حالا درست نکردم
خیلی می ترسم خراب بشه

-----------------------------------------------------

عزیزم این کیک شاید درست کردنش زمان بر باشه اما خراب نمیشه

و نتیجه حتما رضایت بخش خواهد بود

مامان پریناز :

الی جون ممنون از پاسخت. بالاخره درستش کردم. عکسشو تو نی نی سایت گذاشتم. به خوبی کار شما در نمیاد ولی خیلی عالی بود ممنونم ازت.

-------------------------------------

خواهش میکنم عزیزم

دیدم عکسشو خیلیییییییییییییییییییییی عالی بود

نوش جان

مامان پریناز :

سلام الی جون. یبار دیگه هم پرسیده بودم اما جوابمو ندادی عزیز. این چیز سفیدا که رو کیک میریزید چیهههههه؟چجوری درست میشه بیزحمت؟

----------------------------------------

سلام عزیزم شرمنده حتما سوالتو ندیدم

این شکلات سفید ذوب شده به روش بن ماری هست که منو توقیف یه بار مصرف ریختم و سرشو یه سوراخ کوچیک گذاشتم و شکلات رو روی 

دسر ریختم خیلی زود هم خودشو میگیره

مامان پریناز :

وااااااااااااااااااااااای الی بانو. من مدتهاست تو کف این کیکم. خیلی خیلی دوست دارم درستش کنم اما خیلی خیلی طول میکشه و زمان بره. منم که عجوووول دوست دارم زودتر نتیجه کارو ببینم و بچشم. چی کار کنم آخه چجوری با این بچه اینهمه مراحلو کارو انجام بدم و چشم انتظار نتیجه باشم آخهههههه. خیلی دوست دارم درستش کنم. هر موقع اینکارو کردم حتما میامو نتیجشمو میگم.

----------------------------------------

عزیزم مراحلش زیاد هست اما اصلا دست و پا گیر و اذیت کننده نیست چون تو فاصله زمانی زیاده

منم بچه کوچیک دارم اونم از نوع غرغرو اما هرجور شده کارمو میکنم

مخصوصا وقتی میرم تو کف یه دستور ههههههههههههههه...حتما امتحانش کن وگرنه عمرت برفناست

از الان منتظر کار عالی شما هستم

مینا :

خیلی خوشمزه به نظر میاد
ولی خیلی مراحل داره
این پودر زلاتین از کجا تهیه کنم؟

--------------------------------------

عالی هست و راحت با اینکه مراحلش زیاده

پودر زلاتین لوازم قنادی ها و سوپرمارکت ها دارن

تکتم (دکتر آشپز) :

دستور کیک بسیار عالی و چشمگیر بود. تو فکرش میمونم. اما چیزی که باعث شد کامنت بذارم تشکر از لحن بسیار زیبا و سعه صدرتون در برابر کامنت سارا خانم عصبانی بود. ادبتون رو تحسین می کنم.

---------------------------------------------------------------

ممنونم تکتم جان خیلی لطف داری به من

بله دیگه این کامنت ها زیاده من نباید از کوره در برم و همونطور که از تشکر ها خوشحال میشم باید طاقت انتقاد و عصبانیت دیگران رو هم داشته باشم

حمیده :

عالی بود ممنون.فوق العاده

***********

مرسی عزیزم

Samira :

Pas on nesfe digare kik ro chy kar mikonim, nemishe hamasho estefad konim

**************

میشه عزیزم ولی کیکت خیلی ضخیم میشه

من با نصف دیگه اش کیک بستنی درست کردم

sarah :

شما علنا" این دستور رو دزدیدید و عینا" کپی پیست کردید، منظورتون از تغییر چیه؟

 

***************************

 

خانم سارا، خوشبختانه اون چیزی که برای ما نویسندگان سایت مهمه امانتداری هست. شما اگر کمی دور از خصومت به دستورات سایت نگاهی میانداختید متوجه میشدید که ما دستوراتی رو که از سایتهای دیگه یاد گرفتیم با ذکر منبع در اولین سطر نوشته هامون معرفی کردیم. حتی در مورد عکس دوستانمون هم شرط امانتداری رو بجا اوردیم. هدف ما از ایجاد این سایت گرداوری بهترین رسپی ها هست و خوشحالیم که با وبلاگها و سایتهای پربازدید و هنرمندان خوش ذوق آشنا شدیم.

در مورد این رسپی اگر دقت کنید در سطر اول نام سایت شف ژولیت به همراه لینکش موجوده پس اینکه با لحن تند ما را دزد خطاب دادید درسته؟ استفاده کردن از رسپی دوستان با ذکر نام منبع کاملا مجازه. لطفا دیدتون و لحن کلامتون رو عوض کنید.

 

سرآشپز صورتی :

وااااااااااای خدای من محشره.....وچه ایده جالبی برای قالب استفاده کردین

*****************************

ممنونم دوست عزیزمممممممممممممممم

آره خیلی راحته این ایده و کم خرج

ریتا :

دستت درد نکنه
خسته نباشی
کیک پر زحمتی به نظر میاد ولی نتیجه اش که عالیه

********************

نه اتفاقا انقد که به نظر میاد اصلاااااااااااااااا سخت نیست

مزه اش محشره

الی :

واااای این کیک عالی شده!!!

*******************

 

ممنونم عزیزم