الی بانو


برای سوپم مرغ و هویج و جعفری و جو پرک گذاشتم پخت تا وقتی که آبش کم شد 
بعد مرغ رو ریش ریش کردم و هویج رو له کردم 
و 3 لیوان شیر رو توش 2 قاشق آرد و 25 گرم کره ریختم و هم زدم و گذاشتم رو گاز و مدام هم زدم تا یکم غلیظ شد و به سوپم اضافه کردم 
و نمک و فلفل بهش زدم محشر بود طعمش



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی وانیلی


آلبالو پلو


بستنی جادویی


خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری






نظرات شما


الهام :

با سلام من اصلا سوپ هايي که درست مي‌کردم خوب نميشد ولي اين روش را (شير، آرد، کره) امتحان کردم عالي بود خيلي ممنون

---------------

سلام عزیزم

از اعتماد شما ممنونیم

نوش جان

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: