مریم بانو


دستور این کاپ کیک خوشمزه و راحت رو از سایت شف ژولیت گرفتم. درست کردنش کم دردسر بود و در عین حال خوشمزه. یه جورایی شبیه کیک فنجونی بودش.

مواد لازم:

پودر کاکائو                    سه چهارم پیمانه

آرد                             یک و یک دوم پیمانه

جوش شیرین               یک و یک دوم قاشق چایخوری

شکر                         یک دوم پیمانه

بکینگ پودر                  سه چهارم قاشق چایخوری

نمک                         سه چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ             دو عدد

آب گرم                     سه چهارم پیمانه

شیر                        سه چهارم پیمانه

روغن مایع                سه قاشق غذاخوری

وانیل                      یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

اول فر را روشن میکنیم. مواد خشک رو با هم الک میکنیم تا خوب مخلوط بشه.

 

 

حالا تخم مرغ و وانیل و روغن و شیر و آب گرم را با مواد خشک مخلوط میکنیم.

 

 

سه دقیقه با ویسک هم میزنیم.

 

 

حالا مایه کیک را داخل کاپ کیک میریزیم. حدود سه چهارم قالب رو پر میکنیم و برای 20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد داخل فر میزاریم.

 

مواد لازم برای کرم:

 

کره                           یک پیمانه به دمای محیط رسیده

پنیر خامه ای               یک دوم پیمانه 

پودر شکر                   یک دوم پیمانه

شیر یا خامه              دو تا سه قاشق غذاخوری

وانیل                      یک قاشق چایخوری

رنگ های مجاز

 

کره را با همزن با دور متوسط میزنیم. برای دو تا سه دقیقه

 

 

وقتی حالت پفکی پیدا کرد پنیر خامه ای و پودر شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و برای سه دقیقه هم میزنیم تا حسابی پف کند و حالت بگیره.

 

 

 

در مرحله آخر خامه یا شیر را اضافه میکنیم و به مدت کمتر از یک دقیقه هم میزنیم.

 

 

 

حسن بزرگ این کرم تو اینه که زود فرمش رو از دست نمیده.

وقتی کرم را درست کردید برای ده دقیقه بزارید داخل یخچال. بعد اگر دوست داشتید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

داخل قیف بریزید و با ماسوره تزئین کنید.

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی شکلاتی مخصوص


استيک مرغ با سس پرتقال و انبه


املت گوجه فرنگیو سوسیس


لوز پسته






نظرات شما


sadaf :
اين دستور چند تا كاپ كيك ميشه؟
*************************************
راستش یادم نیست
فکر میکنم بسته به اندازه ی کپسول کاغذی بین 10 تا 15 عدد
صبا :
خوشم اومد فوق العاده بود
النا :
الی جون من این دستورو درست کردم،سنگ شد!!!!!!!وااااااای اصلا خورده نمیشد!تمام کپسولا به کیکاش چسبیده بود علتش چیه؟
مکوک :

عزیزم من از کرمش خوشم اومد اما کاپ کیک من یه مدل دیگه چون جوش داره یکمه مضر

------------------------------------

نوش جان عزیزم

مهتاب :

عالی بود

----------------------------------------

heart

الهه :

سلام.به نظر عالی میاد.حتما امروز درست میکنم....مرسی

-----------------------------------

سلام

نوش جان عزیزم

خواهش میکنم

زری :

معلومه چیز جالبی در میاد حتما درست میکنم دستت درد نکنه

 

*****************

 

عالی میشه عزیزم

خواهش میکنم

مامان شیرین :

مریم گلم خیلی عالیه د ستت درد نکنه ممنون بازم بهت سر میزنم

 

************

 

ممنون عزیزم

سارینا :

من این کاپ کیک و درست کردم

اما طعم جوش شیرین و نمک خیلی غالب بود

یه طعم شوری میداد

خلاصه دادیم آقای شوهر خورد

حالا به نظرتون میشه جوش شیرین و نمک رو حذف کرد؟

 

*************************

 

سارینا جان این کاپ کیک رو من برای خواهرم درست کردم. اونها هم شکایتی نداشتند مبنی بر شوری. اما شما میتونی مقدار نمک رو کمتر بریزی اما جوش شیرین رو حذف نکن.

مری :

سلام وااااااقعآً عالیه چقدرررررررررررر خوشگل شده طعمشم که ازین همه سلیقت معلومه .انشاله حتماًدرست میکنم.بوس بوس

 

*********************

 

lممنون مری عزیز

سرآشپز صورتی :

یعنی از این بهتر نمیشه........عاااااااااااااااالیه

 

**********************

 

ممنون از لطفتون

ریتا :

مریم جون خیلی خوبه
دنبال یه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه و راحت بودم
مرسی

 

***********************

 

خواهش میکنم دوست هنرمندم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: