مریم بانو


 

مواد لازم:

فیله مرغ

آرد گندم

آب یخ

کرانچی تند

 

طرز تهیه:

فیله مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. اگر فیله در دسترس ندارید میتونید سینه مرغ رو نواری ببرید یکم روشو بکوبید تا پهن بشه بعد ازش استفاده کنید.

فیله ها را اول داخل آرد گندم بغلطونید. بعد بزارید داخل آب سرد و بعد هم داخل کرانچی های تندی که لهشون کردید (من با گوشتکوب له کردم)

تو روغن زیاد سرخ کنید و نوش جان.

میتونید به جای کرانچی از پفک هم استفاده کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک ورمیشل2


کیک سیب و لیمو


بستنی شیر عسلی


کارگاه آنلاین سه ماهه شد...






نظرات شما


لاله :

سلام. فیله رو بخوابونیم تو آرد بعد تو آب سرد؟
خب آرد ها میریزن که یا حل میشن که؟
نمیشن؟
چقدر تو آب بمونه؟ یا فقط یه خیس ساده بخورن؟
میشه توضیح بدین؟ مرسی از سایت خوشمزه تون!

 

******************

نگران نباشید آردها نمیریزن. فقط بزارید داخل اب سرد و دربیارید.لازم نیست تو آب بمونه. این کار به خاطر پولکی شدن سوخاری هست

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: