مریم بانو


 

یکی از غذاهای مجلسی که تو مهمانیهای رسمی و عروسیها  استانم سرو میشه بریونی هست. بریونی به دو روش درست میشه. روش اولی با چاشنی و مجلسی تر هست و روش دوم ساده تر و خوشمزه تر که معمولا برای جمعهای خودمونی درستش میکنیم. من امروز روش دوم رو آموزش میدم. انشالله  دستور روش مجلسی تر رو هم بزودی میزارم.

و حسن بزرگ این غذا اینه که وقت گیر نیست. یعنی وقتی مهمون دارید این غذا جز راحتترین غذاهاست.

 

مواد لازم:

گوشت گوسفند

پیاز

نمک،فلفل،ادویه خورشتی

آب نارنج

 

برای این غذا بهتره که از گوشت گوسفند استفاده کنید. البته گوشت گوساله هم میشه اما چون بعد پخت حالت ریش دار پیدا میکنه و سفت میشه زیاد خوشمزه نمیشه.

بهترین قسمت گوسفند برای این غذا هم ماهیچه و گردن و راسته هست. البته از قسمتهای دیگه هم استفاده میشه.

گوشت رو به تکه های درشت خرد کنید. تقریبا هر تکه به اندازه دستتون. دقت کنید که گوشت بعد پخت جمع میشه. برای بریونی گوشتهای ریز مناسب نیستند.

پیاز رو خرد میکنیم. گوشت و پیاز را داخل قابلمه مناسب میریزیم و مقداری آب و زردچوبه بهش اضافه میکنیم. من برای خوش عطر شدنش فلفل سبز هم داخلش گذاشتم.

وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم. بسته به نوع گوشت دو تا سه ساعت زمان میبره تا بپزه. دقت کنید که آب این غذا غلیظ بشه که خوشمزه تر هست. 5 دقیقه آخر نمک و ادویه خورشتی و آب نارنج رو اضافه کنید.

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه تابه ای رژیمی


شیرینی لطیفه با گاناش


رولت رنگینک


اسلایس شکلات و پتی بور






نظرات شما


طراحی سایت :
به نظر که خیییلی خوشمزه میاد
حتما باید درستش کرد و امتحانش کرد
مرسی
ا-ن :
سایت بسیار زیبایی بود لذت بردم.
www.masaltourism.com
mohsen :
سلام
اگه لطف کنید طرز تهیه زولبیا بامیه رو بهم یاد بدین ممنونم تون میشم
آخه هر سایتی یه چیزی گفته
با تشکر
**********************************
بامیه که تو سایتمون هست
اینم یه دستور مطمئن دیگه:
دستور زولبیا
طرز تهیه شربت زولبیا : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه : خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری استراحت دهید.

داخل کاسه دیگری مواد خشک ( آرد ، مقداری زعفران سائیده ، نشاسته ) را با هم مخلوط کنید ( بهتر است از نشاسته ذرت استفاده کنید اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید از نشاسته گندم هم استفاده نمایید ، همچنین پیشنهاد میشود نصف قاشق چایخوری پودر هل به مواد اضافه
ماست و خمیر مایه را به مواد خشک اضافه و مخلوط کنید تا حدی که مواد یکدست شوند ، روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

پس از این مدت زمان 2 قاشق چایخوری روغن را به مایه زولبیا اضافه و مخلوط کنید سپس مایه زولبیا را داخل قیف مخصوص بریزید ( اگر قیف مخصوص در دسترس ندارید میتوانید مایه زولبیا را داخل ظرف خالی سُس بریزید ).

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شد سپس با استفاده از قیف شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید ، پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

نکته ها : در زمان ریختن زولبیا داخل شربت دمای شربت باید گرم باشد

*****بامیه

آرد 1 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . کره 50 گرم . شکر 2 قاشق غذاخوری

شربت بامیه

شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بامیه : آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
: قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ، حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد.

نکته ها : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسب
mohsen :
سلام
حتما باید این غذا رو درست کنم معلومه خیلی خوشمزه ست
من خودم به آشپزی علاقه دارم و بعضی وقتها آشپزی میکنم
سعی میکنم غذای نو با ادویه های جدید درست کنم
خیلی ممنون بابت سایت خوب تون
************************
خواهش میکنم عزیزم
به ما لطف دارید
انشاالله عالی میشه
شهناز :

سلام
منم شمالیم
زیاد درست میکنم
پیاز رو تفت نمیدین یا گوشت رو؟
بو نمیگیره؟

*********************************

 

نگین :

هومممممممم

نوش جان.

عالیه

آپم

 

*****************

 

ممنون دوست هنرمند

الان میام پیشت

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: