الی بانو


باز هم کیک میوه ای با تغییرات انجام شده

باور کنین این کیک محبوب همه شده و اینو خاله ام سفارش داد براش درست کنم

حالا میگین اینم فقط بلده این کیک رو درست کنه نه؟؟؟؟؟

اما نه اینطور نیست امروز یه جدید میخوام درست کنم

مواد لازم:

آرد: 1 و 3/4 پیمانه

تخم مرغ:3عدد( به دمای محیط باشن)

کره:100 گرم

ماست: نصف پیمانه

شکر:1 پیمانه

پودر کاکائو: 1 قاشق غ خ

بیکینگ پودر:1 ق مربا خوری

وانیل:1/2 ق چایخوری

دارچین:1/2 ق چایخوری

میوه های اسلایس شده برای چیدن روی کیک

اول از همه فر رو روی 180 درجه روشن کنید که گرم بشه(قبلا هم گفتم این مرحله نقش مهمی تو خوب شدن کیک داره)

کف قالب هم کاغذ روغنی بندازید

آرد و بیکینگ پودر رو هم 3 بار الک کنید(مرحله ی مهمی هست فراموش نکنید)

همه ی مواد باید به دمای محیط برسن پس بازم میگم همیشه نیم ساعت از پخت کیک مواد رو از یخچال دربیارید مخصوصا تخم مرغ و کره

شکر و کره و ماست رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا مایه کرمی بدست بیاد

حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هرکدوم رو 2 دقیقه بزنید و وانیل روهم مابین تخم مرغ ها اضافه کنید

آرد و ب پ الک شده رو کم کم اضافه و آروم به صورت دورانی هم بزنید(همزن نمیخواد)

موادتون رو تا جایی که دو قاشقش بمونه تو قالب بریزید

حالا پودر کاکائو رو به اون دو قاشق مونده اضافه کنید و مخلوطش کنید

این مایع رو روی بقیه ی مواد توی قالب بریزید و با نوک چاقو آرو آرو یه مقدار پخشش کنید و نقش بهش بدید

حالا میوه ها رو روی مایع کیک بچینید و دارچین رو روی تکه های میوه بپاشید و به مدت 40 تا 50 دقیقه(بستگی به فر داره)قرار بدید تا دور کیک طلایی بشه

نکته:من از سیب و هلو استفاده کردم

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی میکری


قلیه ماهی بوشهری


اکبر جوجه


آش شله قلمکار






نظرات شما


مریم :

سلام اشپزهای عزیز خسته نباشین کاراتون حرف نداره .ازاین به بعد دنبال میکنم.

 

******************

 

ممنون عزیزم

نازنين :

سلام ميگم ميشه از ميوه موز استفاده كرد خوب ميشه ؟

*************

سلام

آره میشه

اما من کلا موز پخته دوس ندارم امتحان نکردم

رها :

يعني من 50 گرم كره 50 گرم روغن يا اينكه به غير از اين 100 گرم كره بازم روغن بريزم ؟

*************

بله عزیزم میتونی روغن جایگزین کنی

raha :

عزيز اين كيك روغن نميخواد چون كيك ميوه ايي قبل روغن مي خواست اين نميخواد؟فقط از كره استفاده كنم ؟

***************

عزیزم کلا این کیک میوه ای کره میخواد اما من نصف ش رو کره میریزم نصفشو روغن

شما میتونی همین کارو بکنی

raha :

سلام
عزيز واسه اين كيك گفتين ازكاغذ روغني استفاده كنم اگه توي قالبهاي كيك يزدي باشه بازم كاغذ روغني ميخواد ؟ البته قالب يزدي من از اين قالبهاي 12 تائي كه نسوزه بازم كاغذ ميخواد يا نه ؟
سوال بعدي اينكه اگر بخوام مثل شما درست كنم يعني توي يه قالب گرد بايد اندازه اش چقد رباشه ؟

***********

سلام

من اکثرا کاغذ روغنی میندازم چون دیگه خیالم راحته

اما واسه قالب کیک یزدی چربش کن

قالبم گرد 23 سانتیه عزیزم

raha :

سلام من قبلا يه همچين دستوري رو تو يه سايت ديدم ولي يادم نمياد از كدوم سايت به جاي ماست گفته بود 50گرم خامه ودر اخرش هم ارد رو كه اضافه كرده بود با همزن بود نه بصورت دوراني ولي مدلش عين هم كيك بود نمي دونم از سايت شما بود يا جاي ديگه ؟ ميخوام بدونم اين همون كيكه يا نه ؟ در ضمن اون كيك گفته بود مي تونيد توي قالب كيك يزدي هم بريزن اينم ميشه يا نه ؟ ميشه لطف كنيد جواب توي وبلاگ خودم بدين ممنون ميشم .

**************

سلام دوست عزیزم

بله درسته اون کیک که شما میگید کیک میوه ای هست که من تو این دستور خودم تغییرش دادم

تو قالب کیک یزدی هم میشه ریختش عزیزم

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=509

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: