مریم بانو


مواد لازم:

شیر                        نصف لیوان

شکر                       یک قاشق

کافی میکس             نصف بسته

بستنی                   ترجیحا شکلاتی

خامه و گردو            به دلخواه

 

شیر و شکر و کافی میکس رو بریزید داخل مخلوط کن. میتونید هم بزارید روی حرارت تا بجوشه بعد بزارید داخل یخچال تا خنک بشه. من روش اول رو انتخاب کردم.

داخل لیوان پایه بلند یکم سس شکلات بزنید بعد یه مقدار از شیر نسکافه رو بریزید. حالا بستنی. من خودم بستنی شکلاتی رو ترجیح میدم اما شما میتونید از بستنی وانیلی هم استفاده کنید. و دوباره شیر نسکافه

برای تزئین روی بستنی هم میتونید از شکلات رنده شده یا سس شکلات یا خامه و یا گردو استفاده کنید.

داخل لیوان هم یه قاشق و یه نی بگذارید.

نوش جان

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عیش السریا(فرنی با نان تست)


برشتوک(حلوای آرد نخودچی)


کاپ کیک شکلاتی


دسر کسترد با ژله






نظرات شما


زهره شیروانی :

هوووووووووووووووم
عاااااااااااااااالی

******************************

ممنونم عزیزممممممممم

سرآشپز صورتی :

سلام به شما دوست هنر مند خیلی خوشحالم که با شما آشنا شدم.....ممنونم از بابت این هنرنمایی های زیبا
با اجازه من شما رو لینک کردم ......میشه لطف کنید منو لینک کنید
خیلی ممنون

*********************

سلام دوست خوبم

ممنونم عزیزم

ما هم شما رو لینک کردیم