مریم بانو


دستور یه مدل تیرامیسیو کلاسیک که دوست جون براتون گذاشت رو که یادتونه؟ خوشمزه و دلچسب بود اما یه سری تقاضا برای عدم استفاده از تخم مرغ تو تیرامیسیو داشتیم پس تصمیم گرفتیم آموزشش رو براتون بزاریم. قبل از هر چیزی برای درست کردن تیرامیسیو باید لیدی فینگر تهیه کنید. حالا یا میرید یه بسته لیدی فینگر میخرید که جدیدا هم قیمتش خداتومن شده یا آستین همت رو بالا میزنید و از روز قبل درستش میکنید یا........... بله! راه سومی هم دارهcool و اونم درست کردن کیک خوشمزه ژنواز هست. همونطور که تو پست مربوط به این کیک توضیح دادم برای تعداد زیاد خیلی بصرفه هست که این کیک رو درست کنید تا بخواهید در حجم زیاد لیدی فینگر درست کنید. خود شف طیبه که من طرز تهیه کیک ژنوار رو از وبلاگ ایشون گرفتم اظهار داشتند که با یک عدد  کیک ژنوار برای چهل تا پنجاه نفر تیرامیسیو درست میکنند. چطوری؟ خوب من بهتون میگم. ایشون مواد کیک رو تو سه تا قالب 18 سانتی میریزند اینجوری سه تا کیک با ضخامت کم به دست می آرند و با کمک این سه تا کیک تیرامیسیو درست میکنند. از اونجاییکه من سه تا قالب یک اندازه نداشتم کل کیک رو تو یه قالب مستطیلی پختم. البته میشد کیک رو از وسط به دو نصف کرد تا ضخامتش کمتر بشه اما من ترجیح دادم همینطور بمونه. اینجوری خامه کمتری مصرف میشد در نتیجه کالری کمتری دریافت میکردم. خلاصه تیرامیسیو با این کیک طعم عالی پیدا کرد. حتما امتحانش کنید.

 

مواد لازم:

براي شربت:
آب يك سوم ليوان
شكر نصف ليوان
اسپرسو يا قهوه قوي دو سوم ليوان
براي فيلينگ:
خامه 400 ميلي ليتر
شكر نصف ليوان
ماسكارپنه 500 گرم
لیدی فینگر تقريبا 24 تا یا یک عدد کیک ژنوار


طرز تهیه:
 
اگر از خامه فرم گرفته استفاده میکنید دیگه نیازی به شکر و خامه دستور ندارید. همون 400 گرم خامه فرم گرفته کفایت میکنه اگر هم ندارید باید 400 گرم که دو تا پاکت خامه صبحانه میشه رو با شکر مخلوط کنید و بزارید داخل فریزر تا حالت تگری بشه.


شكر رو به خامه اضافه كرده و با چنگال مخلوطش ميكنيم





ميذاريم توي فريزر تا تگري شه. هر از گاهي همش ميزنيم تا همه خامه بافت تگري بگيره. اگه كاملا تگري نشه بعدا خامه فرم گرفته نخواهيد داشت






خامه رو از فريزر بيرون آورده و خوب هم ميزنيم








خامه رو از فريزر بيرون آورده و خوب هم ميزنيم


اينقدر هم ميزنيم تا كاملا سفت شه و فرم بگيره . (اگه مطابق دستور پيش بريد امكان نداره كه خرابش كنيد. پس خوب همه مراحل رو دنبال كنيد)
(فكر كنم دارم بزرگ ميشم چون معمولا با ديدن همچين صحنه اي يه قاشق برميداشتم و ميرفتم تو كاسه ولي اينبار حتي يه ذره هم بهش ناخونك نزدم!!! نميدونم... شايدم جوگير ماسكارپنه شده بودم)







حالا براي شربت:
آب و شكر رو ميذاريم با حرارت متوسط بجوشه تا غليظ شه (تقريبا ده دقيقه)








يا از اسپرسو استفاده كنيد.... مدل دم كرده يا جوشونده. فرقي نميكنه. ميتونيد هم از هر قهوه ديگه اي كه دم دستتونه استفاده كنيد. فقط قهوه اش قوي و غليظ باشه.
 

از روي حرارت برداشته و قهوه رو اضافه ميكنيم.








اين پنير ماسكارپُنه Mascarpone است
 






پنير رو با همزن هم ميزنيم.
ماسكارپونه رو به خامه اضافه ميكنيم. و خيلي خوب مخلوطش ميكنيم


کف ظرف رو لیدی فینگر یا کیک بزارید. روش شربت بمالید و یه لایه فیلینگ روش بریزید و سطحشو صاف میکنیم. دوباره یه لایه کیک و شربت و بعد فیلینگ. سطحشو صاف میکنیم . روش سلفون میکشیم و میزاریم تو یخچال تا 24 ساعت.  حتما هم زمان رو رعایت کنید چون تیرامیسیو هر چی بمونه خوشمزه تر میشه. موقع سرو هم روش پودر کاکائو میپاشیم.
 
عکسها بالا از وب شف طیبه عزیز هست.
 
ضمنا من از نصف مواد فیلینگ استفاده کردم که کافی هم بود.
 
این هم یه سری عکس خوشمزه:
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت پنیری مخصوص


شوید پلو با ماهیچه


شیرینی میکادو


زولبیا و بامیه






نظرات شما


ساجده :
سلام.خیلی ممنون از توضیحاتتون.
ببخشید این تیرامیسیویی که عکسشو گذاشتید برای چند نفره؟؟
بعد اون تزئین دورش چیه؟؟کیکه؟؟
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: