الی بانو


این کیک میوه ای انقد راحت و خوشمزه هست و انقدر میشه توش دست برد و تغییرات ایجاد کرد که شده کیک مورد علاقه منو همسر محترم از بس که خوشمزه و خوش عطر و لطیفه
پف اون هم که محشره

این کیک میوه ی جدید پفش از همه اونای دیگه بیشتر بود و خیلی خیلی خوش طعم و لطیف و خوش عطر بودتوصیه میکنم حتما درستش کنیدحیف دوربینم خرابه و عکسها رو با گوشی گرفتم و رنگ و شکل کیک خیلی عالی مشخص نیستfrown

مواد لازم:

آرد :210 گرم( هر پیمانه آرد مساوی با 125 گرم هست)

شکر:1 پیمانه که مساوی هست با 200 گرم

تخم مرغ: 3عدد

ماست:نصف پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری

کره : 100 گرم یا 50 گرم کره و 4 قاشق غ خ روغن

وانیل: 1/2 قاشق چ خ

پودر نارگیل:3 قاشق غ خ درصورت تمایل

خلال بادام یا گردو: در صورت تمایل

هلو درشت :1 عدد

سیب گلاب سفت:3 عدد

دارچین: 1 قاشق چ خ

خب اول از همه یه بسم الله بگید چون هر کاری با نام خدا شروع بشه پایان خوشی داره

فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه( این مرحله بسیار مهمه چون فر داغ باعث عالی شدن کیک میشه پس جدی بگیرید و سرسری رد نشید)

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید ( این مرحله هم خیلی خیلی مهمه و رو عالی شدن و پف کیک خیلی تاثیر داره)

تو قالب هم کاغذ روغنی بندازید( من همیشه یه کاغذ روغنی اندازه کف قالب میبرم و توش میندازه و دیواره قالب رو هم کمی چرب میکنم )

شکر و کره و ماست رو با همزن بزنید تا سفید و پوک بشه

حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو 3 دقیقه بزنید و وانیل رو هم بینش اضافه کنید و حالا پودر نارگیل رو اضافه کنید( توصیه شف: توجه داشته باشید همه موادتون به دمای محیط برسن مخصوصا تخم مرغ---پس همیشه نیم ساعت قبل از پخت کیک موادتون رو حاضر و از یخچال خارج کنید)

بعد از این مرحله آرد و بیکینگ پودر رو که 3 بار الک کرده بودین و بعد با گردو یا بادام مخلوط کردین کم کم به موادتون اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه(بعد از فولد کردن میتونید 5 ثانیه با همزن بزنید که کاملا یکدست بشه ولی توصیه نمیکنم چون یکم رو پف کیک تاثیر میذاره)

هلو و سیب ها رو به صورت خلال خرد کنید و روی کیک بچینید به این نکته دقت کنید که اسلایس های میوه یک اندازه باشنه و خیلی ضخیم یا خیلی نازک نباشند چون تو کیک فرو میرن و اون ها رو دقیقا کنار هم و به هم چسبیده بذارین که فرو نرن

روی سیب ها کمی دارچین بپاشین و داخل فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدین

البته دمای فر ها با هم فرق داره پس حواستون باشه به 40 دقیقه که رسید تست کنید اگه پخته بود فر رو خاموش کنید و بعد از خنک شدن از قال جدا کنید.....نوش جان

خدایی پف رو حال میکنید:

 

 

 

نکته:میتونید گردو و بادام رو حذف کنید و انتخاب میوه ها سلیقه ای هست

من از چندتا انجیر هم استفاده کردم که طعمش رو خوب کرد



به شما پیشنهاد میکنیم :





لوبیا چیتی پلو


کیک سیب و نارگیل


ژله خرده شیشه 2


خورش چغرتمه (شمالی)






نظرات شما


ستاره :
سلام
ممنون بابت دستورهای خوب و کاملی که میذارین
خیلی سایت جذابی دارین من رو به شیرینی پزی علاقه مند کرده
امیدوارم همیشه موفق باشین
میخواستم بدونم میشه تو کیکها به جای بکینگ پودر( که ضرر داره)از مایه خمیر استفاده کرد؟
*******************************************************
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
محبت دارید ...شما هم همیشه موفق باشید
نه عزیزم اصلاااا نمیشه بجای بیکینگ پودر خمیر مایه رو جایگزین کرد
محمدرضا :

دستت درد نکنه.
خیلی خوشمزه بود

**********************

نوش جانت عزیز دلم