مریم بانو


مواد لازم:

تکه های مرغ

گوجه ورقه شده

کدو ورقه شده

پیاز خلال شده

سیب زمینی خرد شده

پیازچه و جعفری خرد شده

یک حبه سیر یا پودر موسیر

فلفل دلمه ای یا فلفل خوراکی

ماست یا خامه

روغن زیتون

 

 

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

 

 

زعفران یا زردچوبه و نمک و فلفل رو اضافه کنید.

 

 

بزارید چند ساعت داخل یخچال تا طعمها به خورد هم برن (اگر وقت نداشتید میتونید از این مرحله صرفنظر کنید)

برای حدود 50 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد بزارید داخل فر یا تستر. هر یک ربع هم مواد رو هم بزنید تا غذا به صورت یکنواخت پخته بشه.

به خاطر وجود گوجه و کدو موقع پخت غذا آب میندازه. اینکه شما میخواهید غذا آبدار بمونه یا خشک بشه انتخابی هست. اگر لازم شد یک ربع دیگه هم بزارید داخل فر بمونه.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پرتقالی با سس پرتقال


کیک برانیز با رویه پنیری


مقیاس ها


کیک کدو حلوایی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: