الی بانو


سلام دوستای گلم

این غذا تو آرشیوم بود

راستش چند روزه دوربینم رو دادم تعمیر آخه ماهان لنزشو شکست

دیگه از بی دوربینی دارم غذاهایی که قبلا درست کردم و آرشیویه آپ میکنم

البته عکساشون با گوشی هست پس بخاطر کیفیت کم عکس ها معذرت میخوام

 

خب بریم سراغ آموزش این کباب

مرغ رو تکه تکه کنید و 1 ساعت تو زعفران و پیاز و آبلیمو ونمک بخوابونید

تابه یا گریل رو داغ کنید و مرغ ها رو توش بچینید

اولش شاید بچشبه تو تابه ولی وقتی کباب بشه جدا میشه و شما برش گردونید سمت دیگه اش هم کباب بشه

هر طرف حدود 5 دقیقه طول میکشه

شعله باید متوسط باشه

شما قارچ هم کنارش کباب کنید چون محشره طعمش



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی لطیفه با گاناش


ماکارونی سبزیجات


کوکی میکری


کرکی عسلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است