الی بانو


مواد لازمش:
 
بادمجون تپل مپل:2 عدد
 
سینه مرغ خرد شده:نصف یک سینه
 
پیاز:1 عدد
 
فلفل دلمه:1 عدد
 
ذرت پخته یا کنسروی:1 پیمانه
 
قارچ خرد شده:1 پیمانه
 
رب گوجه:2 ق غ خ
 
گوجه فرنگی:3 عدد
 
سیر:5 حبه
 
روغن زیتون:1 ق غ خ
 
زیره و زردچوبه و فلفل و نمک:به میزان لازم
 
پنیر پیتزا:1 پیمانه
 
بادمجونا رو راه راه پوست بکنین و از وسط نصف کنین و توش رو خالی کنین تا مثل کاسه بشه بعد تو روغن یکم سرخ کنین نذارین خیلی سرخ شه چون یه مرحله پخت دیگه هم داریم
 
بعد تو تابه پیاز خلالی رو بسرخین و مرغا رو اضافه کنین و بذارین تفت بخوره بعد قارچ رو اضافه کنین و وقتی خوب تفتید فلفل دلمه ای و بعد ذرت رو اضافه کنین و زردچوبه و فلفل اضافه کنین و 1 قاشق رب گوجه بزنین و نمک اضافه کنین و بذارین کامل جا بیفته به مدت 10 دقیقه
 
این مواد تو بادمجوناتو  بریزین و پنیر پیتزا روش بریزین و در قابلمه قرار بدین و سس رو توی قابلمه دور فلفل ها بریزین و بذارین ۴۵ دقیقه با حرارت کم جا بیفته
 
سس گوجه رو هم آماده کنین به این صورت:
 
طرز تهیه سس گوجه مخصوص:
۵حبه سیر رنده شده رو تو کمی روغت زیتون تفت بدین و بعد گوجه های رنده شده رو(۳ عدد) اضافه کنین و بذارین خوب بتفته بعد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کنین و زردچوبه و فلفل و زیره بزنین و ۲ لیوان آب بریزین و بذارین کمی غلیظ بشه


به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار


شامی گوشت و سویا


خوراک قارچ و گوشت چرخ کرده


کاچی شیر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است