الی بانو


این غذا خیلی راحت و سریع آماده میشه

مواد لازمش
 
قارچ:15 عدد
 
سینه ی مرغ:1 عدد
 
ذرت کنسروی:5 قاشق
 
نمک و فلفل و زردچوبه:به م ل
 
پنیر پیتزا:1 پیمانه
 
کره:50 گرم
 
قارچ و مرغ رو جدا جدا تو کره سرخوند و بعد ریختشون تو یه ظرف و ذرت رو بهشون اضافه کرد و نم و فلفل و زردچوبه زد و زیرشو کم کرد تا بپزن 5 دقیقه کافیه
 
بعد پنیر پیتزا رو روی مواد ریخت و در ظرف رو بست 10 دقیقه گذاشت تا پنیر آب بشه
 
خدایی خیلی خوشمزه بوووووووود


به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر ترایفل


مرغ با سس پرتقال


ماهی شکم پر در فر


فرنچ تست با موز کاراملی






نظرات شما


نسیم :
ممنون بابت زحماتون تو این دستور که فرمودید سینه مرغ واقعا اینطوری میپزه ؟! فقط با چند دق تفت دادن ؟ برای من بعید به نظر اومد ممنون
********************
سلام بله میپزه
نادیا از یاسوج :
من که از خواندن آشپزی شما خیلی لذت میبرم برای خودم یه کدبانوی نمونه شدم اونم به لطف شما بود
***********************************************************
ممنونم عزیزم...شما به ما محبت دارید...همیشه موفق باشید
نادیا از یاسوج :
خیلی دوست داشتنیه من که لذت بردم
****************************************
ممنونم نادیا جان
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: