مریم بانو


من عاشق این غذا هستم مخصوصا اگر مامانم درست کرده باشه و داخلش سیب زمینیهای ریز باشه.

 

مواد لازم برای چهار نفر:

لوبیا ریز خرد شده           دو لیوان

گوشت چرخکرده            دویست گرم

گوجه رنده شده             سه عدد

پیاز خلالی شده                دو عدد

سیب زمینی های ریز       به دلخواه

برنج شسته                 به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

لوبیاهای خرد شده رو تو روغن تفت بدید بعد گوجه رنده شده رو بهش اضافه کنید و زمان بدید تا لوبیاها بپزند.

پیاز رو تفت بدید بعد سیب زمینیهایی رو که خوب شستید بهش اضافه کنید و تفت بدید.

 

 

گوشت چرخکرده رو اضافه کنید. یکم فلفل سیاه هم به عنوان چاشنی اضافه کنید.

 

 

برنج رو با لوبیا و گوجه تفت خورده و یه مقدار آب بزارید روی حرارت.

 

 

وقتی جوش اومد مخلوط پیاز و گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم.

 

 

آبش که کشیده شد شعله رو کم کنید و زمان بدید تا بپزه.

با سالاد شیرازی یا ماست و خیار عالی میشه.

 

 

 

 

 


پ ن:

نوع مجلسی این برنج با گوشت خورشتی درست میشه که بسیاررررررررررررررررر خوشمزه میشه مخصوصا اگر گوشت گوسفندی باشه. مامان همیشه با گوشت درست میکرد و عالی میشد. گوشت رو اول تفت بدبد با پیاز. بعد لوبیاها رو بریزید داخلش و تفت بدید و بعد هم گوجه. باید یک تا دو ساعت هم زمان بدید تا گوشت بپزه. اگر لازم شد یه لیوان آب هم اضافه کنید.

ضمنا این غذا رو میتونید به صورت آبکشی هم درست کنید. اما دیگه داخلش گوجه نریزید بلکه لابه لای برنج و لوبیا و گوشت ،زعفرون اضافه کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شیفون موکا


خورش آلوچه


چیزبرگر با پیاز سرخ شده


اسموتی شلیل






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است