الی بانو


مواد لازم:

 
ورمیشل:1 پیمانه
 
هویج:2عدد
 
قارچ:1 پیمانه
 
بال یا گردن مرغ:دوتکه
 
پیاز :1عدد
 
سبزی معطر یا جعفری:1 پیمانه
 
عصاره مرغ:1 عدد
 
کره:دلخواه
 
رب گوجه:1 قاشق
 
 فلفل و دارچین و زردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه:

اول مرغ و سبزی و هویج و پیاز و قارچ و زردچوبه و فلفل رو داخل قابلمه میریزیم و میذاریم بپزه

بعد رب گوجه و عصاره مرغ و کره و ورمیشل رو اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید تا لعاب دار بشه

نکته:به خاطر اینکه عصاره نمک داره سوپ احتیاج به نمک بیشتر نداره

برای اینکه سوپ لعاب بیشتری داشته باشه میتونید 2تا  شلغم در اون رنده کنید که خیلی خوشمزه میشه

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک آلبالو


سس فلفلی 2


نخودسبز پلو


خورشت بامیه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: