مریم بانو


در اینکه همه سالاد شیرازی رو بلدن شکی نیست. من این عکس رو صرفا جهت ایده گذاشتم و فقط دو تا نکته ای که خودم تو درست کردن این سالاد رعایت میکنم رو میگم:

 

اول اینکه حجم خیار سالاد اگر از گوجه بیشتر باشه سالاد خوشمزه تر میشه.

ثانیا برای چاشنی این سالاد از آبغوره و روغن زیتون استفاده کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





زرشک پلو با مرغ


کیک مرمری (Marble cake )


کوکی اسنیکرز


منوی دی ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: