مریم بانو


ژله رولی جز اون دسته از دسرهای شیکه که حتما برای یکبار هم شده باید امتحانش کنید.ورژن اصلیش با مارشمالو هست که اگر تونستم پیداش کنم حتما آموزشش رو میزارم اما فعلا راه آسونش رو یاد بگیرید در واقع فوق آسون:

 

مواد لازم:

ژله در رنگ دلخواه                             یک بسته

آب جوش                                       یکم کمتر از یک لیوان

بستنی وانیلی                                یک دوم لیوان

 

 

ژله رو با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

 

 

برای اینکه ژله ته نگیره ظرف حاوی ژله رو بزارید روی حرارت غیرمستقیم و هم بزنید تا کامل ژله حل بشه.

 حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله.

 

 

آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه.

 

 

ظرف 20*30 رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای 45 دقیقه بزارید داخل یخچال.

 

 

از اونجاییکه من برای پایان کار عجول بودم بعد بیست دقیقه رفتم سراغش و دیدم ژله خودشو گرفته پس دست به کار شدم و از ظرف خارج کردم که همین باعث شد یکم ترک بخوره.

 

 

حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید .

 

 

آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.

 

 

و اینهم پایان کار که من عاشقش شدم. خیلی خوشگل و چشم نوازه

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کشک و بادمجان


بوقلمون برگر


کوکی کره ای با عطر دارچین


قلیه ماهی بوشهری






نظرات شما


پریسا :
شما هم موفق باشی ممنون عزیزم
پریسا :
سلام خسته نباشی با بستنی میوه ای هم میشه درست کرد
******************
سلام ممنونم بله میشه ولی روی رنگ و طعم تاثیر داره . وانیلی بهتره
بیتا :
سلام خسته نباشید
ممنون از سایت خوبتون
من باااارها این ژلرو درست کردم ولی ایندفعه حواسم نبودو ۱.۴لیوان اب سرد ریختم اشتباه!!😣😣😣😣
ولی پست سرش بستنی ریختم و اب که شد ریختمو گذاشتم یخچال!
بنی الان ژلم چی میشه؟؟چجوری میشه؟؟😭😭😭😭😭😭
مبینا :
سلام ممنون از اموزشتون منم درست کردم عالی شد راستی اگه یک شب جلوتر از مهمونی بخوایم این ژله رو درست کنیم خراب نمیشه؟
******************************************
سلام خواهش میکنم و نوش جان
بله مشکلی نیست
فاطمه :
سلام,تشکر از دستورتون,من بارها درست کردم,عالیه,اونایی که دوست ندارن زیاد شیرین بشه باید از ژله های ترش مزه استفاده کنند مثل ژله آلبالو,انگور,پرتقال وبلوبری,چون بستنی خودش شیرین هست
مریم :
خیییییییییییییییییییییییلی قشنگو خوشگلن میخام برا شوهرم درست کنم.واااااااااااااااااااااااااای خیلی قشنگن
***********************************************************
ممنونم چشماتون قشنگ می بینه
نی نی ناز :
خيلی خيلی خيلی عالی شد
******************************************************
نوووووووش جان
اکرم :
ببخشید بدون بستنی هم میشه ?
بجای بستنی یه لیوان ابسرد?
*********************************************
عزیزم بدون بستنی یا ماشمالو نمیشه
یعنی دیگه این شکلی نمیشه
در ضمن با اینهمه آب سر زود وا میره و شل میشه و رول نمیشه
sahar :
زيباست بسيار خوب
********************************

ممنونم از شما
زهره :
سلام مریم بانو من این ژله رو بعد از این که رول کردم وا رفت !!!!!!!!!!!
باید چیکار کنم تا این جوری نشه؟
زهره :
سلام من این ژله رو درست کردم ولی چند تا از ژله ها بعد از این که اون ها رو لوله کردم باز شدن و وا رفتن!میدونید باید چیکار کنم تا اینجوری نشن؟
سارا :
سلام
من یه مدل ژله رولی دیده بودم خیلی سخت بود که درست که کردم
خراب شد امیدوارم این راحت درست بشه
****************************************
سلام عزیزم
اگه نکات رو خوب رعایت کنید این ژله بسیار راحته و شکستی نداره
فاطمه :
واقعا ممنون خیلی جالب بود والبته کامل
*********************************************
خواهش میکنم دوست عزیز
لیلا :
خیلی جالب و کامل بود .با تشکر
*****************::
خواهش میکنم
نی نی بانو :
سلام من پس فردا مهمون دارم فردا میخوام امتحانی درست کنم فقط. عزیزم. هیچکس نپرسیده برا یه بسته ژله چقدر بستنی میخواد؟
****************************

سلام عزیزم. برای هر. بسته ژله یه بستنی لیوانی وانیلی کافیه
sana :
سلام عزیزم خیلی ممنون از آموزشتون من برای تولد شوهرم میخوام اینو درست کنم امیدوارم خوب در بیاد لطفا مطالب جدید رو برای من بفرستید.
**********************************

سلام انشاالله حتما عالی میشه
برفی :
سلام دفه اول خیلی خوب شد ولی دفه دوم که گفته بودین هرچی ظرف نازکترباشه بهتره تو سینی 30در40ریختم نتونستم رولش کنم جدا از نازکیش نمیدونم چرا به ظرف چشبید
*************************************
سلام
گفتم نازک اما نه انقد که به سینی بچسبه… منظورم اینه قطرش نیم سانت باشه
Forough :
لطفأ یه سر به برنامه سر آشپز پاپیون بزنید و همین دستور را ببینید.کار شما تقلید شده یا کار اونها؟
***************************
سلام اگه تاریخ کار رو ببینید متوجه میشید اونها کار ما رو تقلید کردن
در ایران کپی رایت اصلا رعایت نمیشه
atefeh :

سلام ممنون از زحماتتون/من درست کردم با همین دستور ولی بعد از لول شدن شکستن.اشکال کار من کجا بوده؟

********************************

سلام...یا ضخیم بوده یا زیادی تو یخچال مونده

حدیث :

منم درست کردم خوب شد هم مزش هم قیافش فقط چون یک ساعت و نیم تو یخچال بود اونم به خاطره اینکه آشپزی داشتم میکردم چندتاش وقتی رول کردم گذاشتم کنار شکست البته اصلا بعدش تو یخچال نذاشتم دوباره ,بعضیاش اصلا خراب نشد یعنی نشکست بعضیاشم بعد چند دقیقه از داخل میشکست

************************************************************************

عزیزم این ژله اگه زیاد تو یخچال بمونه یا ضخیم باشه میشکنه...

زهرا :

سلام من که چنددفعه درست کردم عالی شدهمه پسندشون بود به بقیه افرادخانواده هم یاددادم ولی یچیزی که این ژله داره زودادموسیرمیکنه باخوردن یه دونش

********************************************

سلام...نوش جان...

parmis_5@yahoo.com :

سلام چی کار کنم مال من میچسبه به سفلون

***************************

سلام کمی سلفون رو چرب کن

ندا :

سلام تاچه اندازه خنک بشه بعد بستنی بریزیم؟

***************************

سلام همین که از داغی بیفته کافیه لازم نیست سرد شه

مطهره :

سلام
مریم جون چرا موقع رول کردن ترک خورد واسه من
اصلا ترک خوردن به خاطر غلظته یا رقیق بودن؟

************************************************

سلام دوست عزیز

ترک خوردن به خاطر زیادی بستن ژله و یا خیلی شل بودنش و ضخیم بودن لایه های اونه

شما اگه با قطر نهایتا نیم سانت ژله رو درست کنی و نیم ساعت تو یخچال بذاری حتما عالی میشه

فائزه :

سلا دستورش اسونه ولی وقتی درست میکنی این شکلی نمیشه .دورنگ در نمیاد?

*********************************************

اگه بستنی رو خیلی مخلوط کنی دو رنگ در نمیاد 

شما باید بستنی رو آرام فقط با پشت قاشق روی ژله حل کنید

زهرا :

سلام ممنون ازراهنماییتون من درست کردم بااینکه اولین دفعم بودعالی شد ممنون ازاموزشتون
یچیزکه فکرکنم تجربم شدلینه که موقع ریختن بستنی درژله بستنیوهمنزنیدباضربه های قاشق بستنیهای گلولرواب کنید

***************************************************

سلام عزیزم...نوش جان

بله تجربتون درسته

فاطمه :

سلام این ژله بنفش همون ژله تمشکه؟؟؟

***********************************

سلام ...این ژله انگور هست دوستم

النا :

مریم جان من درست کردم بستنی در ژله پف کرد مشکل از چی بود؟

************************

زیادی همش نزدید؟؟؟

نسرین میرزائی :

سلام ممنون بسیار عالی بود.
من درست کردم مثل مال شما شد خیلی دوست داشتم.

***************************************

سلام خواهش میکنم عزیزم....نوش جانتون

الهام :

سلام الی بانو عزیز. من چند بار این ژله را درست کردم ولی با مارشمالو اما اصلا خوب درنیامد. ولی شما هم خوب توضیح دادید و هم روش شما بهتر است . اینبار به روش شما درست می کنم.

*********************************************

سلام الهام جون...امیدوارم از این دستور استفاده کنی و خوشت بیاد دوستم

شادی :

مریم بانو عزیزم از اینکه آموزش هات با عکس بود یک دنیا ممنون

****************************************************

خواهش میکنم دوست عزیزم

شلیر :

سلام ممنون خیلی قشنگو ساده بود.ی سوال داشتم وقتیکه ژله داغ است باید بستنی رو بریزیم توش؟

*********************************

سلام خواهش میکنم...بله عزیزم

نگین جوووووووووووووووووون :

با عرض تشکر و خسته نباشید عالی بود ژله رولی تون

**********************************************

سلام...خواهش میکنم دوست عزیز...از محبت شما ممنونم

عطیه :

من امروز درست کردم خیییییلیییییی قشنگ و ساده است واقعا ممنونم ^_^

********************************

خواهش میکنم عزیزم

عاطی :

من
من
من
میخوام گریه کنم
امروز اومدم ژله تزریقی درست کنم خامه تو سرنگ گیر میکرد خیلی بد بود خواهشا کمکم کنین

************************

عزیزم خامه رو با 2 قطره آب کمی شل تر کن که گیر نکنه و برای هر رنگ هم سرنگ جدا باید بذاری

ژله پایه رو هم ترجیحا یه شب تو یخچال بذار کارت راحت تر میشه...این لینک کمکت میکنهhttp://7ganj.ir/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AA%D9%87%D9%8A%D9%87-%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%82%D9%8A-%D9%86%D9%83%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85/

علیرضاوسپیده مامان :

عالی بود
خیلی متشکرم

**************************

خواهش میکنم دوست عزیز

ساینا :

سلام دستور خوبی بود اما لایه نوار 2سانتی چی بود متوجه نشدم

 

***********

ممنون. یعنی به نوارهای به عرض دو سانت میبریم

روژینا :

.سلام خیلی عالی و هنری بود ..
میشه منو لایکم کنید .

**********************************

سلام ممنون از شما

ارزو :

salam gharare alan dorost konim omidvaram khob beshe

*************************

سلام انشاالله عالی میشه البته حتما همه نکات رو رعایت کنید

سحر :

سلام مریم جون
من اولین باراین زله رودرست کردم بعدرول کردن اولش خوب بود بعدشکست. 45 دقیقه تویخچال گذاشتما چرااینجورشد مهمون داشتیم :-(

 

************

 

سلام عزیزم. کاش روش سلفون میکشیدی. من چندین بار این ژله رو درست کردم اما هیچوقت بعد از رول کردن نمیشکست. موقع رول کردن چرا

سیماازقم :

سلام هنرمند.ممنونم از توضیحات واضح و شیواتون.خسته نباشید

 

*******************

 

سلام عزیزم و ممنون از لطفتون

خانومی :

من 11 سالمه و به کار های هنری واشپزی واقعا علاقه مند هستم ولی به خاطر سن کمم سعی میکنم کارهای ساده و با مئاد لازم کم درست کنم شما پیشنهادی ندارید

 

***************

 

چقدر خوبه که دنبال یادگیری هستی. همونزور که خودت گفتی از چیزهای ساده شروع کن مثل کیک فنجونی و انواع سالاد. اما مهمترین چیز تجربه هست. سعی کن فعلا زیردست بزرگترها باشی و قلق درست کردن غذاها رو یاد بگیری

موفق باشی عزیزم

مهديه :

سلام مريم بانوي عزيز. من همين الان اين ژله رو براي دفه اول با دستور شما درست كردم. خيلي خوب در اومد. فكرشم نميكردم به اين خوشگلي در آد. واقعا ممنوووون!

 

***************

 

سلام. خدا رو شکر که راضی بودید و نوش جان

at.reza@gmail.com :

سلام خانومی
من امتحان کردم ولی اصلا رول نشد تیکه تیکه شد
مشکلم کجا بوده یعنی؟

 

*******************

 

سلام عزیزم

همونطور که بارها گفتم زمان سفت شدن ژله خیلی مهمه. نباید خیلی سفت بشه

آیدا :

من همین کارو کردم ولی موقع رول کردن به سلفن میچسبه و کامل کنده نمیشه چرا؟

 

*************

 

معمولا به سلفون نمیچسبه. اما شما میتونی سلفون رو کمی چرب کنی تا این مشکلت برطرف بشه

آیدا :

سلام عزیزم ممنون از وب خوبت.من درست کردم ولی موقع رول کردن لایه زیرین ترک برداشت میشه دلیلش رو بگی و چیکار کنم که برطرف بشه؟

 

*********************

 

سلام و خواهش میکنم

برای اینکه موقع رول کردن ژله ها ترک نخورن باید دقت کنید که خیلی سفت نشن. یعنی وقتی گذاشتید داخل یخچال به محض اینکه روش بست و خودشو گرفت رول کنید

پری :

سلام.میشه یه نوشیدنی شیک و ساده که بتونم سریع درست کنم بهم یاد بدی.

 

************

 

عزیزم دستور انواع نوشیدنی رو میتونی تو قسمت مربوطه ببینید.

مریم :

سلام عزیزم ممنون از مطلبت,من تو یخچال عروس این ژلرو دیدم خیلی خوشم اومد ودنبال دستورش گشتم هیچ به خوبی شما توضیحش نداده بود,مرسی خیلی زیبا بود منم تازه عروسم درست میکنم برای مهمونام

-------------------------------------------

سلام مریم جان...خواهش میکنم دوست عزیز...انشاالله درست کنی و کنار همسرت نوش جان کنید و لذت ببرید

خوشبخت باشی

مونا :

http://nvea.host56.com/up/59ab9a0695c4.jpg

http://nvea.host56.com/up/9d352b0395ba.jpg

چطوره؟

---------------------------------

عکساتونو تو نی نی سایت دیدم

خیلی خوب شده نوش جان

اوید :

سلام مرسی عزیزم از اینکه اینقدر واضح و دقیقتوضیح میدین

-------------------------------

سلام اوید جان...خواهش میکنم دوستم

ستاره :

سلام خیلی عالی بود چطوری باید روی نواره ژله کشید

 

*****************

 

ممنون عزیزم.فقط من متوجه منظورتون نشدم

اگر سوالتون اینه که چطور ژله رو نواری میکنیم جوابش اینه با کمک یه چاقوی تیز

اگر هم سوال دیگه ای داشتید بپرسید تا جوابگو باشم

سارا :

سلام عزیزم.من درست کردم خوب شد اما بعد از اینکه رولش کردم و داخل یخچال گذاشتم تو یخچال ترک خورد.لایه اش هم نازک بود و موادش هم طبق دستور بود.پس چرا اینجوری شد؟

 

****************

 

سلام سارا جان

موقع رول کردن هم ترک برداشت؟

ریحانه :

سلام خانمی خسته نباشی
من این ژله رو درست کردم .طبق دسنور وقتی ژله روی سماور اب شد همون موقع بستنی رو اضافه کردم ولی بستنی برید.علتش چی میتونه باشه؟

------------------------------------------------

سلام عزیزم

وقتی ژله خنک شد باید بستنی رو اضافه کنی وگرنه حتما بریده میشه

و اینکه بستنی باید به دمای محیط و آب شده باشه و یخ نباشه

***مبینا*** :

چه خوشگله

-------------------------------------

ممنونم عزیزم

فاطمه :

سلااااام من براي اولين بار ميهام درست كنم خداكنه خوب بشه

--------------------------

سلام عزیزم

حتما خوب میشه

حدیث عشق :

سلام خواستم بگم علت ترک خوردن و شکستن ژله موقع رول کردن اینه که زیادی تو یخچال مونده و سفت شده باید بموقع درش بیارین و رول کنین اگه خیلی سفت بشه میشکنه :)

--------------

سلام

ممنونم از آموزش شما

عسل :

عزیزم میشه تقریبی بگی قطرش چقدر باید باشه؟

-----------------------------------------

بین نیم تا 1 سانت هرچی نازک تر بهتر

عسل :

سلام خانومی...ممنون از دستورات کامل و جامعی که میذاری.............من این ژله رو امروز درست کردم 45 دقیقه شایدم بیشتر داخل یخچال بود بعد از رول کردن و قبل از یخچال گذاشتن تمامش شکست ..........دلیلش چی بوده ؟موادم همین اندازه ای بود که گفتی؟می تونه از زیاد بودن قطرش باشه؟حس می کنم قطرش از توی عکس شما بیشتر بود

------------------------------

سلام دوستم خواهش میکنم گلم

بله عزیزم اگه قطرش زیاد بشه حتماااااااااااااااااااااااااااااا میشکنه

عاطفه :
سلام.من عاشق این ژله های خوشگل و ساده هستم.از دسرایی که هزار تا مواد لازم داره خوشم نمیاد ولی این معرکه بود.منم درست کردم راحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ساناز :

سلام منم این ژله رو درست کردم ولی به نظرم خیلی شیرینه میشه مقدار آبش رو بیشتر کرد یا خراب میشه؟؟

 

**************

 

سلام

 

به نظر من تغییری توی دستور ایجاد نکنی بهتره

فهیمه :

سلام خوب هستید ببخشید اونی که اخرش ریختید روش واسه تزئین پودر نارگیل هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-------------------------

سلام ممنونم عزیزم

بله پودر نارگیل هست

زیبا :

سلام مریم بانو دستت درد نکنه منم درست کردم فوق العاده شد خیلی راحت تهیه شد

 

*********************

 

خواهش میکنم عزیزم

آفتابگردون :

درست کردم خیلی خوشگل شد...

مرررررررررررسی مریم بانو

 

****************

 

نوش جونتون

مامان خونه :

سلام.خیلی راحت آموزش دادید.ممنونم.من شما رو لینک میکنم.شما هم اگه دوست داشتید منو لینک کنید.

***********************************

سلام دوست عزیز

ممنونم

شما هم لینک شدید

نادره :
سلام خیلی عالی بود.
لیلا :

من این ژله رو درست کردم خیلی خوشگل شد .....خواستم ازتون تشکر کرده باشم.......چون مارشمالو در دسترس نداشتم همیشه حسرت درست کردنشو می خوردم.....فقط یه عیبی که داشت زیادی شیرین شده بود

 

*******************

 

خواهش میکنم عزیزمممممممممم

مهدیه :

مریم بانو خسته نباشی کارت فوق العاده است

 

*******

 

ممنون عزیزم

کیمیا :

سلام
من این ژله رو درست کردم یک بار با بستنی یکبار با پف پفی
در هر دو نوع، قطر لایه سفید زیاد نشد. فقط یه لایه محسوس سفید رنگ روی ژله درست میشه
علتش چیه؟ بستنی یا مواد مارشمالو کم بوده؟ کمم نبود یه لیوان بود

 

*************

 

سلام عزیزم

به نظر من یا زیاد هم زدی یا بستنیت خیلی رقیق شد. تقریبا همون موقع که بستنی رو با ژله مخلوط میکنی باید از یخچال خارج کنی

هدیه :

سلام مریم جون من از کلوپ بهار اومدم...1 سوال این ژله خود به خود دورنگ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

 

*******************

 

سلام هدیه جون

بستنی عامل دو رنگ شدن ژله هست بشرطی که اجازه بدی بستنی با حرارت ژله ذوب بشه و فقط یکم همش بزنی. اگر زیاد هم بزنی دیگه دو رنگ نمیشه

مامان راحیل :

ممکنه بخاطر این باشه که یه کم قطرش زیاد بود؟

 

**************************

بله عزیزم. احتمالا همینه

مامان راحیل :

مریم بانو من امروز به پیروی از شما همین ژله رو درست کردم. دو لایه هم شد اما نمی دونم چرا موقع رول کردن خرد شد ژله ام؟ انگار که قاچ کردمشون

 

****************

 

وقتی ژله نصف میشه:

1) قطر ژله تون زیاده بنابراین سری بعد ظرف بزرگتری رو انتخاب کنید.

2) زیاد تو یخچال موند و ژله خودشو گرفت.

هدی :

سلام مریم جون
رنگ این ژله بنفش هست و انگوره؟
بعد از رول کردن چقدر تو یخچال باید بمونه؟

 

****************

 

سلام عزیزم

بله ژله انگور هست

بعد از رول کردن یکساعت تو یخچال بمونه کفایت میکنه. بیشتر هم بمونه که مسئله ای نیست.

اشپز خاتون :

سلام خانومي حتما امتحان ميكنم
به منم سر بزن من تازه كارم ولي خوشحال ميشم باهم تبادل لينك كنم و از تجربيات هم استفاده كنيم منتظر حضور گرمت هستم

 

*****************

 

مریم بانو:

عزیزم من وبلاگت رو دیدم. موفق باشی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: