الی بانو


این ماکارونی جز غذاهای محبوب خانواده ی ماست و حتی مامانم که سویا دوست نداره این ماکارونی رو خیلی دوست داره

پس فکر نکنید چون گوشت نداره حتما خوشمزه نیست

این یه گزینه ی عالی برای کسایی هست که گوشت نمیتونن بخورن یا حتی برای وقتایی که تو یخچال گوشت نیست(با این گرونی بالاخره یه وقتایی هست که گوشت نداشته باشیم درسته؟؟؟؟)پس چی بهتر از یه غذای کامل و خوشمزه ؟؟؟؟

مواد لازم:

ماکارونی:یه بسته 400 گرمی

سویا:150 گرم

قارچ:10 عدد

هویج درشت:2 عدد

پیاز درشت:1 عدد

فلفل دلمه ای :سبز یارنگی:2 عدد کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و ادویه ماکارونی و اویشن و زیره

سیر:4 حبه

کدو سبز:2 عدد

رب گوجه: 3 قاشق غ خ

اول آب با روغن و نمک و زردچوبه و کمی دارچین بریزین تو قابلمه تا بجوشه

تو این فاصله:سویا رو تو آب بریزین تا خیس بخوره 

پیاز رو نگینی خرد کرده و تو روغن تفت بدین و هویج رو بهش اضافه کنید بعد سیر نگینی شده و قارچ های خرد شده رو اضافه کنید و حسابی تفت بدین تا آب قارچ خشک بشه و کمی سرخ بشن بعد کدو های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدین

الان نوبت سویا هست که اضافه کنید و خوب تفت بدین تا سرخ بشن

فلفل دلمه ای رو اضافه کنیدو 2 دقیقه زمان بدین

تمامی ادویه ها و رب گوجه و نمک رو اضافه کنید و با حرارت ملایم و در بسته 5 دقیق بذارین طعمشون خوب به خورد هم بره

ماکارونی رو آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرین

ته دیگ رو هر جور دوس دارین درست کنید مثلا با نون یا کاهو یا سیب زمینی رنده شده و اما پیشنهاد من:

ته قابلمه مقداری آّب و روغن به میزان مساوی بریزین و روش دارچین و کمی نمک بپاشین طوری که کل سطح قابلمه دارچین داشته باشه

سیب زمینی ها رو توش بچینید و ماکارونی و موادتون رو لایه لایه بچینید و 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم یکم روبه متوسط بذارین دم بکشه 

قول میدم عاشق این ماکارونی بشین مخصوصا با سس گوجه عالیه

 

اینم ته دیگمون



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه چینی 2


املت ذرت و پنیر ابتکاری


دسر شیرعسلی و آلوورا


کروکت گوشت






نظرات شما


مریم :

با سلام میخواستم بدونم هویج باید ابپز باشه یا نه؟

-----------------------------------

سلام

باید خام باشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: