الی بانو


این رسیپی برای بچه ها بسیار مفید و خوشمزه هست و بنظر من از شیر گاو بهتره و خیلی راحت هم اماده میشه

 يك ليوان بادام خام لازم داريم   با يك ليوان آب به مدت يك دقيقه ميجوشونيمش
آبكش كرده و توي يك ليوان آب يخ ميريزيمشون  به سادگي پوست بادامها ازشون جدا ميشن
 
حالا بادامهاي پوست گرفته شده رو با يك ليوان آب یه شب تا صبح  یا یه صبح تا عصر خيس ميديم
 
و بعد اونو  ميريزيم توي مخلوط کن و خوب مخلوط ميكنيم تا يه محلول سفيد رنگ بدست بياد
 
از صافي ردش ميكنيم
خورده هاي ريز بادام رو دوباره توي مخلوط کن ريخته و با يك ليوان آب ديگه مخلوط ميكنيم تا باز هم يه محلول سفيد رنگ بدست بياد
و باز دوباره صافش میکنیم
براي اينكه شير بادام تون كيفيت بهتري داشته باشه اونو یبار از تنظیف ردش کنید
تفاله بادام رو ميتونيد توي شيريني ها ازش استفاده كنيد
 اگه برای نوزاد درست میکنید حتما با آب جوشیده و سرد شده باشه

این نوشیدنی فوق العاده هست و حتی میتونید با مغزهای دیگه هم درست کنید و میتونید کاکائو و عسل هم داخلش بریزید که عالی میشه



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک جنگل سیاه(black forest cake)


ارتباط با ما


همبرگر مک دونالد


اسپاگتی با مرغ زنجبیلی






نظرات شما


سحرناز :

الی جان با همون ابی که بادوما توش خیس خورده با ابش بریزم تو مخلوط کن؟

-------------------------------------

سحرناز جان بله عزیزم با همون آب تو مخلوط کن بریز میتونی آب رو بیشتر کنی که رقیق تر بشه

اشپزخاتون :

به به
اپم دوست عزيز ولي نه به خوبي اپ هاي شما

----------------------------------

الان میام عزیزم

شما که یه پا کدبانویی

aptenia :

خیلی خوب بود دست گلت درد نکنه !

-------------------

فدات عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: