مریم بانو


مواد لازم برای چهار تا شش نفر:

 

گوشت خورشتی               500 گرم

اسفناج پاک کرده               یک کیلو

پیاز                                دو عدد

آب نارنج                          یک چهارم لیوان

 

پیاز رو با گوشت تفت بدید. بهتره که برای خورشتها از گوشت گوسفندی استفاده کنید.

 

 

من معمولا اسفناجها رو خرد نمیکنم مگر اینکه خیلی درشت باشند. وقتی گوشت و پیاز تفت خورد اسفناجها رو میریزیم داخل قابلمه.احتمالا همه اسفناج جا نمیشه پس درب قابلمه رو میزاریم و چند دقیقه فرصت میدیم تا اسفناجها نرم بشن.

 

 

حالا بقیه اسفناجها رو اضافه میکنیم.

 

 

من دیگه به اسفناج آبی اضافه نمیکنم. معمولا شعله رو خیلی کم میکنم تا گوشت با آب خودش و اسفناج بپزه.وسطهای پخت اگر دیدید آبش کمه حدود نصفه استکان آب بهش اضافه کنید.

 

 

و در آخر پخت هم آب نارنج رو به خورشت اضافه میکنیم.

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ مکزیکی


کیک شیفون موکا


کلم پلو


کیک نارگیل و آناناس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است