مریم بانو


بعد از مدتها فرصتی دست داد تا سمبوسه درست کنم. یادش بخیر قدیمها جز برنامه های ماهانه ام بود شاید هر سری حدود هفتاد هشتاد تا درست میکردم و نصفشو میزاشتم فریزر و نصف دیگه اش رو برای خان داداش میفرستادم. ههههه حالا فکر نکنید این خان داداش ما پنجاه سال سنشه! نه از من کوچیکتره ولی خوب از اونجایی که مثل همه برادرها عاشق غذاست من هر غذایی درست کنم نصفشو برای ایشون در نظر میگیرمcool اینجوری به خودم و آقای همسر کمک میکنم تا دچار اضافه وزن نشیم (انگیزه تقسیم غذا رو دارید!)

اولین قدم برای درست کردن سمبوسه اینه که برید نونوایی لواشی و به آقای شاطر بگید که نون مخصوص سمبوسه میخواهید. ایشون هم لطف میکنن و دستگاه رو خاموش میکنند و یه نون تحویل شما میدن که ترد و شکننده نباشه. شما هم نباید نون رو لا بزنید بلکه همونجور کامل و درسته بزارید داخل نایلون و خوب روشو بپوشونید تا حالت خمیریش حفظ بشه.

حالا مواد داخل سمبوسه رو درست کنید که من از پیاز+گوشت چرخکرده+قارچ خرد شده+سوسیس+رب گوجه استفاده کردم. میتونید سیب زمینی پخته مکعبی خرد شده و سبزی معطر هم به مواد اضافه کنید.

 

 

هر نون لواش رو از طول به سه قسمت تقسیم کنید.

 

 

یک مقدار از مواد رو روی نون بزارید و روش پنیر پیتزا بریزید.(میتونید پنیر رو حذف کنید)

 

 

حالا از کنار نون یه تا به شکل مثلث بزنید تا مواد رو بپوشونه.

 

 

دوباره یه تای دیگه به سمت مقابل بزنید.

 

 

و همینطور ادامه بدید.

 

 

 

 

وقتی به انتهای نون رسیدید اون قسمت را داخل نون قبلی بزارید. اینجوری نونتون باز نمیشه.

 

 

سمبوسه  آماده شده را داخل ظرف دربسته یا نایلون بزارید تا خشک نشه.

موقع سرخ کردن از اون سمتی که پیچیده شده سرخ کنید تا وا نره.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان گیسو


ترشی جالاپینو


میلک شیک آلبالو


املت گوجه فرنگیو سوسیس






نظرات شما


مریم :
عالی بود . دلم اب شد
ریحانه :

عالیه! بعد از کلی نت گردی بهترین و خوشمزه ترین دستور فکر کنم اینه, خوشم اومد امشب درستش میکنم. خدا کنه خوب بشه.راستی منم یه برادرشوهر کوچیکتر دارم که غذامونو باهاش شریکیم:-)
مثه خانداداش شماس, برای جلوگیری از اضافه وزن عالیه

***************************************************************

انشاالله درست کنید و لذت ببرید دوست عزیز

فاطمه :

واقعا عالی بود عزیزم

----------------------------------------

heart

zahra :
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دلم خواست
محبوبه راهپیما :

مقدار مواد و طرز درست کردن آن را ننوشتید اگر امکانش هست آن را برام بفرستید به ایمیلم .
با تشکر

 

**************

 

عزیزم موادش رو که گفتم اما چشم. براتون ایمیلش میکنم

asal :

عالی بود ممنونم خانمی

 

**************

 

خواهش میکنم عزیزم

asal :

سلام عزیزم... عالی بود ممنون,از فریز کردن گفتی سوال برام پیش اومد,.... سمبوسه ها رو قبل از سرخ کردن فریز می کردی یا بعد از اینکه سرخ شد؟؟اگر بعدش ... چجوری یخ زدایی می کنی؟ممنون میشم درباره ی فریز کردن راهنماییم کنی

 

****************

 

عسل جان سمبوسه ها رو قبل از سرخ کردن فریز میکنم. هر چند تا رو داخل یه نایلون میزارم و درشو گره میزنم که بوی یخچال رو به خودش نگیره. برای یخ زدایی هم یک تا دو ساعت قبل از سرخ کردن از فریزر خارجش میکنم

مامان راحیل :

میتونی بری خمیر یوفکا یا خمیر مخصوص سمبوسه آنی بخری خیلی خوشمزه تر میشه تا نون لواش

 

***************

 

ممنون عزیزم. حتما امتحان میکنم