الی بانو


این کیک خیلی لطیف و خوش عطر و خوش طعم هست

و برعکس همه ی این توصیفات خیلی زود و راحت آماده میشه و اصلا لازم نیست خیلی حرفه ای باشید

دیشب مهمون برام اومد و چون مهمونام دیر خبر اومدنشونو دادن منم به جز این کیک راحت و بی دردسر چیزی برای درست کردن به ذهنم نرسید

پس با خیال راحت حتما اونو امتحان کنید و از طعم تابستونی و خوش عطرش لذت ببرید

راستی به خاطر این که خیلی کار رو دستم بود نشد از مراحل کار و از نمای کامل کیک عکس بگیرم

 

مواد لازم:

آرد: 210 گرم-----(هر پیمانه آرد = 125 گرم)

شکر: 200 گرم------(هر پیمانه شکر= 200 گرم)

ماست:نصف پیمانه( میتونید 50 گرم خامه صبحانه بجاش بریزید ولی فرقی توی کیک نداره)

کره : 100 گرم یا 50 گرم کره + 4 ق غ روغن

تخم مرغ: 3 عدد

وانیل: 1/4 قاشق چ خ

بیکینگ پودر: 1 قاشق م خ

سیب گلاب سفت : 5 عدد

پودر نارگیل: 4 قاشق غ خ

خلال بادام یا گردو: به دلخواه

دارچین: 1 قاشق چ خ سر خالی

اول فر رو رو 180 درجه روشن کنید که خوب گرم بشه

بعد آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کنید و پودر نارگیل رو به آرد اضافه کنید

کره و شکر و ماست رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدومو 2 دقیقه میزنیم به همراه تخم مرغ ها وانیل

 رو هم اضافه میکنیم

 

مخلوط آرد و بیکینگ پودر و نارگیل  رو اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه(با قاشق یا لیستک به صورت دورانی: همزن ممنوع)

 

 

مایع کیک را در قالبی که قبلا کف اون کاغذ روغنی انداختیم میریزیم

سیب های خلالی شده رو روی کیک کنار هم میچینیم و روی سیب ها رو دارچین میپاشیم و کمی پودر نارگیل و خلال بادام هم روی کیک میریزیم و اونو به مدت 45 دقیقه توی فر قرار می دیم

البته پختش به فر شما هم بستگی داره پس حواستون باشه و وقتی دیدید دور کیک طلایی شد یعنی کیک آمادس

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نوروز مبارک


کوکو عدس


سکنجبین خیار


خورشت کاری با قارچ






نظرات شما


شورا :
سلام خانمی
میشه توی دستورهاتون،سایز قالب رو هم ذکر کنید طول وعرض یا قطر وارتفاع قالب رو
ولطفا بگید این کیک قالبش چه سایزی داشته
ممنون خانمی