مریم بانو


ذرت مکزیکی از اون دسته پیش غذاهای هست که تو هوای سرد خیلی میچسبه. من که خیلی دوستش دارم اما به قول همسری بمب کالری هست.

 

برای درست کردنش هم من ذرت با آب میزارم رو گاز تا بجوشه و حسابی داغ بشه. بعد آبکشش میکنم و تو ظرف میریزم و روش پنیر پیتزا+آویشن+فلفل+قارچ تفت داده+سس چیلی یا هزار جزیره میریزم. خوب مخلوط میکنم و میزارم داخل تستر یا فر تا پنیر آب بشه. البته میشه روی گاز هم گذاشت.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گراتن پاستا با سس بشامل


باقالی پلو


سوپلی(اسنک ایتالیایی)


کیک موز و گردو






نظرات شما


سمانه :

سلام،آیا ذرت رو درسته و خام فریز میکنین؟ماندگاریش چقدره؟ممنون

***************************************************

سلام...ذرت رو پخته و فریز میکنم به این صورت که به 3 قسمت تقسیم میکنم و میپزمشون بعد که خنک شد فریز میکنم

میتونی هم دون کنی و بپزی هر جور برات راحت تره...و 1 سال موندگاری داره

nazi :

من متوجه نشدم
یعنی آب پز میکنین ذرتو ؟
آب پز بشه بد نمیشه مزه اش ؟

 

***************

 

بله آب پز میکنیم و اصلا بد مزه نمیشه. من معمولا بیشتر آبپز میکنم و مابقی رو فریز میکنم برای زمستون

نفس :

دست شما درد نکنه بوسسسسسسسسسسس

 

******************

 

خواهش میکنم عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: