الی بانو


این کیک خوشمزه رو برای تولد همسرم درست کردم که خیلی دوست داشت و مزه اش هم عالی بود

از سایت شف طیبه ایده ی کیک رو  گرفتم

البته به علت بچه داشتگی شدید نشد خیلی عالی تزیینش کنم

قبلا از کیفیت افتضاح عکس ها عذر میخوام چون شارژ دوربینم تموم شده بود و پیداش نکردم

خدارو شکر کیک که آماده شد ماهان برام پیداش کرد(البته خودش قایمش کرده بود)

این کیک یه کیک تقریبا خیس با طعم قویه شکلاته و دیوونه میکنه آدمو....شک نکنید که طعمش محشره

البته کیک سنگینیه

مواد لازم کیک:

شكر 2 ليوان
آرد يك و سه چهارم ليوان
كاكائو سه چهارم ليوان
بيكينگ پودر يك و نيم ق چ
جوش شيرين يك و نيم ق چ
نمك 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شير 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
وانيل 2 ق چ
آب جوش 1 ليوان
 
مواد لازم گاناش:
شکلات تلخ: 1 بسته 200 گرمی
 
خامه صبحانه:200 گرم
 
مواد بین کیک:
 
گردو خرد شده:1 پیمانه و موز : 1عدد
 
فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم

آرد و  بيكينگ پودر و جوش شیرین و نمك و كاكائو رو الك ميكنيم بعد همه رو با شكر خوب مخلوط یا ویسک ميكنيم. همه ی مواد خشك بايد به طور كامل با هم مخلوط بشن. 

 

 

تخم مرغ و روغن و شير و وانيل رو مخلوط ميكنيم.

مخلوط مايع رو حسابی میزنیمو همش رو يكجا توي مخلوط خشك ميريزيمو با درجه متوسط همزن 2 دقیقه مخلوطش میکنیم تا اینجای کارمون مایع ما یکم سفته

 

 

حالا یه لیوان آب جوش رو تو مایع میریزیم و کامل مخلوط میکنیم،الان دیگه مایع ما کاملا روان هست

 

برای کاپ کیک این مواد 30 تا کاپ کیک میده و مدت چختش تو قالب کاپ کیک 25 تا 30 دقیقه هست

 
 براي زماني كه قراره واسه كيك تولد مخلوط رو توي سه تا قالب بريزيم ميشه 30 تا 35 دقيقه . براي يك قالب كيك بزرگ 35 تا 40 دقيقه. براي قالب حلقه اي 50 تا 55 دقيقه
 
من تو دوتا قالب 18 سانتی ریختم که 35 تا 40 دقیقه پختش طول میکشه
اين مدل كيك به نسبت سادگي و بي دردسر بودنش كيك خيلي خوبيه.
 
 
حالا به تزیین میرسیم:
 
200 گرم شکلات رو خورد کنید
 
 
یک بسته خامه (200 میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس بریزید
 
خامه رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا گوشه هاش حباب دیده بشه و همینکه خواست بجوشه از روی حرارت برش دارید
 
حالا شکلاتها رو بریزید توی ظرف خامه و با ویسک روشون فشار بدید که برن داخل خامه و 5 دقیقه زمان بدید و بعد با ویسک کاملا مخلوطش کنید و انقدر ویسک کنید تا یکنواخت و کرمی بشه و قوام بیاد یا بذاریدش تو یخچال برای 10 تا 15 دقیقه
 
تو این زمان گردو ها رو خرد کنید و 1 عدد موز رو حلقه حلقه کنید
 
 
 
 
این عکس از شف طیبه اس من یادم رفت این مرحله رو بگیرم
 
 
 
حالا موز رو روی کیک بچینید و از مخلوط گاناش و گردو روی کیک بریزید
 
 
کیک دوم رو روی اولی قرار بدید
 
 
و با گانش کیک رو کاور کنید
 
 
زیاد وسواس به خرج ندید چون قراره دور کیک با کیت کت(من گیرم نیومد هیس گرفتم اونم خوب بود) کاور شه و گاناش دیده نمیشه.
 
و روی کیک رو با اسمارتیز یا m &m"s بپوشونید(این یکی هم گیرم نیومد که اسمارتیز ریختم) و با روبان دور کیک رو ببندید
بیسکوئیت های من خیلی بلند بود میخواستم از وسط نصف کنم که ترسیدم خرابتر از اینی که هست بشه
 
 
 
 
 
این کیک برای عشاق شکلات محشره
 

میزان شیرینیش از دید همه مناسب بود و زیر دل نمیزد و همه راضی بودن. 



به شما پیشنهاد میکنیم :





قارچ برگر


کدو پلو


سوپ جو کودک


کیک ورمیشل2






نظرات شما


رها :
سلام.
خدا قوت
چه کیک خوشگلی... عالیییییییییییییییی
یه سوال کاغذ روغنی ندارم میتونم از فویل استفاده کنم؟؟
یه سوال دیگه میشه دورش به جای گاناش بستنی وانیلی بزنم؟؟
سپاس
**********************************
سلام
ممنونم
بله میتونید فویل بذارید
نه با بستنی نمیشه دورشو پوشوند اما میتونید به کیک بستنی تبدیلش کنید
Melina :
عااااالی بوود ،،درستش کردم ،محششششر بود،مرسی از دستور عالی کیک شما عزیزم
************************
خواهش میکنم عزیزم و نووووووش جان
فاطمه :

سلام.ببخشید این کیک چه مزه ای هست؟
تلخه یا شیرین؟

زیاد شیرین نمیشه؟

*******************************

سلام خوشمزه اس

نه تلخ نه شیرین 

به اندازه اس...البته هر طعمی سلیقه ای هست

مریم :

سلام منون از ااین دستور کیک خوشمزه الی جون من یه سوال داشتم چرا توی بعضی کیکها نمک اضافه میکنیم ؟

*****************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم

برای کیک شکلاتی نمک باعث خوشرنگ تر و تیره تر شدن کیک میشه 

اما در سایر کیک ها : حضور نمك در فرمول كيك: 1- درجه كارامليزاسيون كيك را پايين مي آورد. 2- موجب تعديل شيريني كيك ميشود.

الهه :

دوباره کمک ...میشه برگردوند ؟ من ظرف کمربندی ندارم آخه ...این کیکم که خیلی نرمه

***********************************

اگه کفش کاغذ روغنی بندازی مشکلی پیش نمیاد عزیزم

الهه :

سلام ... من میخوام فردا شب درست کنم ...عزیزم کمک میخوام تاحالا جز کیک خیس کیک نپختم...میشه تو یه ظزف درست کرد ولی برش داد ؟یه نرمه و حنما باس تو 2 ظرف درست شه ؟

*****************************************************

سلام عزیزم....به نظر من تو دوتا ظرف درست کن یا تو یه ظرف دوبار درستش کن چون بافت خیلییییییییییی نرم و لطیفی داره

زهرا :

سلام کدبانو.خسته نباشین.عیدتون مبارک.کیک تون خیلی خشکل و حتما خوشمزس.ببخشیدا ولی من ویسک رو نمیدونم یعنی چی!!!بعد یه سوال دیگه.گاناش واسه تزیین بکار میره؟خوشمرس؟سپاس.

--------------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم دوست عزیز

ویسک همون همزن دستی هست

گاناش برای تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر به کار میره و بسیار خوشمزه است

سارا :

میشه مارک خامه صبحانتون رو هم بگید؟ راستی شما ایران زندگی نمیکنید؟اخه این مارک شکلاتو پیدا نکردم

--------------------------------------

خامه صبحانه ی میهن یا کاله یا پگاه همش خوبه 

شکلاتای خارجی سخت گیر میاد من خودمم به سختی پیدا میکنم و البته گرون

ولی کیفیت کار رو تغییر میده از سوپرمارکتای شیک و معتبر و مغازه هایی که جنس خارجی دارن میتونی بخری

من ایران زندگی میکنم

معمولا جنسای خارجی به یکی از فامیلا سفارش میدم از عسلویه برام میاره...تو شهرمون هم بگردم گیر میاد اما خیلی گرونه

سارا :

سلام ببخشید از چه مارک شکلات تلخی استفاده کردیئ؟

---------------------------

سلام

شکلات لینت

ایرانی هم آیدین و آیسودا خوبه

مریم :

salam khanom khaste nabashid merci az keike khoshmazatoon.bebakhshid mikhastam bedunam chera har bar keyk dorost mikonam khob hajm nemigire?merci

********************

سلام مریم جان ممنونم عزیزم سلامت باشید

 

اینجاها رو به دقت بحون گلم

http://chefartist.ir/showpages579.html

http://chefartist.ir/showpages633.html

aptenia :

وای خواهر کیکت فوق العاده شده رفت تو مخم که حتما درستش کنم !

--------------------

ممنونم عزیزم

واقعا خوشمزه و شکلاتی بود

از شکلات سرشاررررررررررررر بود