این مطلب رو به درخواست مکرر دوستان با کمک از چند منبع در اینجا قرار دادیم که دوستان استفاده کنند


ساده ترين روش تهيه پيتزا با ماكروفر ال جي ( سولاردوم):
مواد لازم:
خمير آماده 
سوسيس 
كالباس
گوشت چرخ كرده سرخ شده
رب گوجه
ذرت
قارچ
فلفل دلمه
روغن مايع
پنير پيتزا رنده شده
 
مواد داخل پيتزا كه سليقه اي است . من دقيقا اين مواد رو (گاهي با گوشت يا بدون گوشت) استفاده مي كنم.
طرز تهيه : ابتدا روي بشقاب سراميكي يا ظرف پيركس يك قاشق غذاخوري روغن مايع مي ريزيم تا خمير به بشقاب بعد از پخت نچسبد. روغن رو پخش كنيد تا تمام بشقاب آغشته بشه. خمير پيتزا را در بشقاب بگذاريد نصف قاشق غذاخوري رب گوجه رو روي خمير بماليد تا تمام سطح آن پوشيده شود. سپس يك لايه پنير پيتزا روي رب بريزيد و روي پنير موادي رو كه دوست داريد و در قطعه هاي كوچيك بريده شده بريزيد . ودر نهايت يك لايه پنير پيتزا روي آن بريزيد براي زيبا تر شدن مي تون مقداري(چند دانه) از ذرت و فلفل دلمه را روي پنير ريخت.
 
روش پخت:
بشقاب پيتزا را روي سيني فلزي قرار دهيد دكمه persian speed cook را فشار دهيد ليست 12 غذا كه دستور پخت آن در حافظه دستگاه ذخيره شده مي آيد. با پيچاندن دكمه كنترل( مثل دكمه ولوم ضبطه) عدد مربوط به پيتزا (شماره 7) رو انتخاب كنيد . دكمه enter را بزنيد تا وزن پيتزا رو از شما بپرسد (0.2kg) مناسب مي باشد. سپس دكمه استارت را بزنيد. دستگاه 8 دقيقه براي پخت اختصاص مي دهد و پخت پيتزا شروع مي شود.
پس از اتمام پخت اگر دوست داريد كه بيشتر از اين پيتزا برشته شود سه پايه بلند دستگاه را روي سيني بگذاريد و بسته به دلخواه از گريل بالاي دستگاه= گريل 1 استفاده كنيد( خودم 1تا 1:30 دقيقه پس از پخت از گريل استفاده مي كنم)
پيتزاي خوشمزه شما آماده است نوش جان.
 
*********************************
روش 2:
پيتزا مخلوط (گوشت و قارچ)
 
 
300 گرم گوشت چرخ كرده
يك عدد پياز متوسط (رنده شده)
نصف پيمانه فلفل دلمه اي (خرد شده)
يك پيمانه قارچ (خرد شده)
100 گرم پنير پيتزا (رنده شده)
يك عدد خمير پيتزا آماده
به مقدار كافي نمك و فلفل
 
گوشت را با پياز رنده شده و نمك مخلوط مي كنيم و گوشت را ورز مي دهيم ظرف مسطحي را انتخاب كرده و كف آنرا چرب مي كنيم و ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 100% در مايكروفر مي گذاريم تا داغ شود سپس گوشت را با قطر نازك در آن پهن مي كنيم ظرف را بدون در به مدت 4-5 دقيقه قدرت 80% در مايكروفر مي گذاريم. (مثل كباب تابه اي)
بعد از در آوردن گوشت, خمير را به تنهايي روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و آنرا به مدت 2-1 دقيقه قدرت 60% در مايكروفر مي گذاريم تا آب خمير كمي گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگي سطح خمير را مي پوشانيم و روي آنرا كمي پنير پيتزا رنده شده مي ريزيم. گوشت را خوب به هم مي زنيم تا باز شود و با بقيه مواد را كه به شكل دلخواه ولي با قطر نازك خرد شده اند را روي خمير مي ريزيم و لابه لاي آنرا پنير مي پاشيم, پيتزا را روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه با مايكرو 60% و گريل روشن مي كنيم (كليد تركيبي) تا هم پيتزا پخته و هم سطح آن برشته شود. (بهتر است بعد از گذشت 3 دقيقه از اين زمان, دوباره پنير روي پيتزا اضافه شود.)
 
*******************************
روش 3:
 
پیتزا با خمیر آماده:
 
مواد لازم :
نان پیتزا  یک عدد
سویا  200 گرم 
رب  1 قاشق
قارچ  100 گرم 
فلفل دلمه ای  به میزان لازم
پنیر پیتزا  100 گرم 
آویشن نمک فلفل ادویه  به میزان لازم
كاربرد هر كدام از درجات ماكروويو
قدرت درجات ماکروویو
تبدیل درجه فر به ماکروویو
طرز تهیه مایه گوشتی :
سویا رو همراه یکی دو قاشق روغن ، پیاز داغ ، فلفل دلمه و نمک و فلفل و آویشن با قدرت 900 مدت 5 دقیقه زمان میدیم . بعد رب رو همراه یک چهارم پیمانه آب به مایه اضافه میکنیم و با در پوش با قدرت 900 مدت 5 دقیقه زمان میدیم .
طرز پخت پتزا با روش اتوماتیک : سینی فلزی دستگاه رو چرب میکنیم . کمی سس قرمز روی نان پیتزا میریزیم ... بعد پنیر بعد مایه گوشتی و قارچ ورقه شده ... دکمه ی اتومات مخصوص پیتزا رو میزنیم و وزن پیتزا رو به دستگاه میدیم و استارت . وقتی بوق زد پنیر رو اضافه میکنیم . نکته : اگر مایه گوشتی ( برای هر غذایی ، نه فقط پیتزا ) مخلوط گوسفند و گوساله بود اصلا روغن نمیریزیم . اما اگر گوساله یا سویا بود فقط یه قاشق روغن استفاده میکنیم .
 
**************************
پیتزا در 7 دقیقه:
 
 
راهنمای استفاده از ماکروفر:
 
 
منابع:انجمن خانوم گل، سفره خونه، مطبخ رویا


به شما پیشنهاد میکنیم :





لازانیا درهم یا همزده


پیتزا املت


سوپ بروکلی


اسموتی پاییزی






نظرات شما


نگار :
سلام ممنون از راهنمایی تون دستگاه من ال جی هست اما هیچکدوم از این منوها رو که شما گفتید نداره چون ازش سر در نمیارم زیاد کار نمیکنم فقط واسه گرم کردن غذا یا نون
سارا :
دستور عالی بود ولی دستگاه من بوش هیچ راهنمای فارسی هم نداره
ایلین :
باسلام.من باهمین روش تاحالابارها درست کردم ولی همیشه پیتزام آب میندازه ونونش خمیرمیشه.نمیدونم علتش چیه؟
*********************************************
سلام به نظر من مواد پیتزا رو تفت بدید که دیگه آب نندازه
Alireza :
Mamnun az amuzeshe kameletun
یزدان :
ازراهنمایی جنابعالی کمال تشکروقدردانی رادارم خیلی خوب راهنمایی ام کردید
*****************************************
خواهش میکنم
پریسا :
دستور پخت عالیه ولی من مایکروفرال جی دارم هیچکدوم ازاین دکمه های که گفتید رونداره اصلا نمیدونم چجوریه فقط منوی بین المللی و اروپایی داره اوناروهم نمیدونم
**********************************************************
ممنون
این دکمه ها برای سولاردام ال جی هست
جواد :
دستور پخت عالی بودولی چرا فقط با دستگاه ال جی دستگاه من بلاک&دکر میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید
وسط پبتزا خمیر میشه
سیروس :

دستور پخت عالی بودولی چرا فقط با دستگاه ال جی دستگاه من بلاک&دکر میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید

***********************************************

عزیزم مارک دستگاه فرقی نداره نحوه ارش مهمه که اگه مثل سولاردام ال جی هست باز همون میشه

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: