الی بانو


یه عالمه گوشت بوقلمون تو فریزر دارم

با ران و بال گردنش غذا زیاد درست میکنم مخصوصا بخاطر خاصیت فوقالعادش و منبع خوب اهنی که داره برای ماهان زیاد باهاش غذا درست میکنم

اما سینه ش رو خیلی دوس ندارم بنظرم خشکه و معمولا باهاش کتلت و شنیسل درست میکنم و گاهی هم استیک

ایندفعه این ایده رو از سایت شف طیبه عزیز گرفتم و زوددددددددد دست بکار شدم

مواد لازم:

گوشت سینه بوقلمون:1تیکه 250 گرمی(من دو سری درست کردم و یه سری رو با قسمت ران درست کردم اونم عالی شد)

فلفل دلمه ای سبز و رنگی:1/5عدد یا 1 لیوان خرد شده

سیر: 2حبه

گشنیز و جعفری:نصف لیوان

 
پودر زیره 2 ق چ ( توی طعمش تاثیر منفی نداره)
 
نمک و فلفل و ادویه (زردچوبه زیاد نتیجه خوبی نداره)من 1 ق غ خ هم زعفران توش ریختم
 
پنیر تست ورقه ای گودا ( به خاطر اینکه رنگ زردش رو دوست دارم)- خیار شور- سبزی- گوجه فرنگی – کچاپ – نان ساندویچی
 
 
یا باید همه سبزیجات رو خیلی ریز خوردش کنید و با گوشت بوقلمون به میزان فراوان ورز بدید
 
و یا بریزیدشون توی بلندر و تا اونجایی که جا داره بلندش کنید...یعنی تا وقتی که همه چیز کاملا به هم بچسبه و یکپارچه بشه(از اونجاییکه دستگاه 1 2 3 من عالیه 2 دقیقه بیشتر طول نکشید)
 
 
 
 
حالا اونا رو مثل همبرگر پهن یا یه کم کپل تر با قطر 2 سانتی متر تو دستتون پهن کنید(من ترسیدم مغزش نپزه و قطرشو 1 سانت گرفتم)
 
 
و تو روغن زیتون یا معمولی توی تابه یاگریل هر طرف رو 6 دقیقه  سرخ کنید 
 
 
بعد روی هر برگر 1 ورقه پنیر بذارید و 2 دقیقه دیگه هم بذارید بپزه تا پنیر کمی ذوب بشه
 
 
حالا ساندویچها رو آماده کنید. کاهو یا سبزی...خیارشور و کچاپ...
 
 
از همینجا میگم منو به خاط کهنگی نون ببخشید چون هرجی گشتیم همه سوپری ها گفتن تموم کردیم و منم تازگی ها نپخته بودم واسه همین به فریزر پناه اوردم و از شانس خوبم یه دونه واسه یه عکس پیدا کردم و بقیه برگر ها رو با نون باگت قلمی خوردیم

حالا چیزبرگرها رو روی ساندویچ ها قرار بدید و تیکه بالایی نون رو هم روش.

 
گفته ی شف طیبه:
نه تنها ظاهرش فریبنده است ، بلکه طعمش هم عالیه و چربی و کالریش هم پایینه.
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن پارمزان


بورانی کدو سبز


کدو پلو


چیکن پارمزان در سس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است