الی بانو


منبع:آشپز آنلاین
 توضيحات: آش ترخينه دوغ يکي از غذاهاي محلي شهر اراک است. ترخينه دوغ را ميتوانيد از فروشگاها تهيه کنيد .ترخينه در واقع گندم پخته شده با دوغ مي باشد. اين آش بسيار لذيذ و مقوي مي باشد و تهيه آن بسيار ساده است. 
مواد لازم :
ترخينه دوغ=چهار پيمانه
پياز=يک عدد بزرگ 
روغن=کمي براي سرخ کردن پياز 
سبزي اش=نيم کيلو
عدس=دو پيمانه
نمک, زرد چوبه ,فلفل سياه=به ميزان لازم
کشک=به ميازن لازم 
نعنا و سير داغ=در صورت تمايل
قرقروت=کمي
طرزتهيه:
عدس را جداگانه ميپزيم و كنار ميگذاريم . ترخينه را در ظرفي جداگانه ريخته و رويش آب سرد ميريزيم تا دانه هاي بهم چسبيده از هم جدا شوند. در قابلمه ايي که براي طبخ آش در نظر گرفتيم پياز را خرد کرده و با روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. کمي زرد چوبه به آن اضافه مي كنيم .ترخينه را همراه با آب و سبزي آش و نمک و فلفک به پياز داغ اضافه مي كنيم .شعله را ملايم مي كنيم تا سبزي آش جا بييفتد.سپس عدس پخته شده
و قرقروت را اضافه مي كنيم و ميگذاريم آش جا بييفتد. در انتها کمي کشک به آش اضافه مي كنيم . در هنگام سرو کردن ميتواند روي آش را با پياز داغ ,نعنا داغ, سير داغ و کشک تزيين کنيد.
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سس انار و آلوچه جنگلی مخصوص مرغ


پیراشکی کرم دار


منوی آموزش آنلاین کارگاه دی ماه 95


شامی گوشت و سبزیجات






نظرات شما


آزاده :

سلام ترخینه از مخلوط بلغورگندم (گندم خردشده)باماست یادوغ ترش است که یک شبانه روزگندم درآن خیسانده میشودوبعدآنرامانندکتلت دردست شکل میدهندودرآفتاب خشک میکنندوموقع مصرف آنرایک ساعت خیس میکنندوبعدبرای پختن آب دوبرابرترخینه رامیجوشانندومیپزنش وهرادویه یاسبزی یاحبوباتی رامیشودبه آن افزودیاهمان طورخالی مصرف کردالبته بعدازپایان پخت رویش راپیازداغ میریزندوفلفل زیادمیزنند .

***************

مرسی دوست عزیز

نگار :

سلام خوب همشو که جدا گذاشتیم آخرش چی وقتی ترخینه نرم شد چی اونوقت؟

***********

اصلاح شد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: