الی بانو


فکر نکنم هیچی به اندازه یه لیوان دوغ خنککککککککک اونم از نوع خونگیش آدمو تا فضا ببره

این دوغ خیلی راحت درست میشه تازه یه کره قلمبه هم ازش درمیاد که بی نهایت خوشمزه هست

ماست ترش:1 کیلو

آب به اندازه ای که مث دوغ بشه غلظتش بهش اضافه کنید

این دوتا رو تو مشک بریزید و  یکی دوساعت حسابی بزنید تا کره جمع بشه و دوغ حسابی طعم خودشو نشون بذا

البته اینم بگم مشک فلزی باید بخرید

البته اگه امکانش نیست با یه بطری نوشابه درست کنید و 8 ساعت تو یه جا تاریک قرار بدید تا درست بشه

اینم بگم با بطری منتظر درست شدن کره حسابی نباشید

یه عکس از مشکم میگیرم اینجا میذارم

 

روش 2 برای دوغ درست کردن

اول آب ماست بگیرین (بریزینش تو یه کیسه پارچه ای) بعد از یه روز تو یه ظرف در بسته بذارینش وقتی روش حباب تشکیل شد یعنی ترش شده 
 برای دوغ من اول ماست رو با آب و نعنا خشک و گل سرخ مخلوط می کنم بعد می ریزم تو بطری می ذارم کنار پنجره بعد دو، سه روز ترش و گازدارو خوشمزه می شه

روش 3

 
برای ترش شدن (ماست)، باید ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در پایین یخچال نگهداری كنی تا ماست ترش بشه 
 
 
برای خوش طعم شدن دوغ هم میتونی از عرق نعناع یا عرق كاكوتی استفاده كنی
 
برای گاز دار شدن هم میتونی دو حبه قند به آن اضافه کنی
سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنی و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنی
بعد با یخ میل میكنی


به شما پیشنهاد میکنیم :





شکلات مغزدار


کیک پیتزا(پیتزا تو پر)


خیارشور


پاناکوتا با سس قهوه موکا






نظرات شما


شیرین :
سلام ..ببخشید متظورتون از پایین یخچال چیه ؟؟؟؟
*******************
سلام
یعنی طبقه پایین یخچال
مهشید :

عزیزم سلام ممنون میشم بگی چطوری با ماکروویو پیتزا درستکنم/اص

******************

بیا تو این لینک:

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=566

اعظم :

واااااااااااااای به به..دست تون درد نکنه..میشه عکسه مشک تون رو هم بذارین و اینکه از کجا میشه تهیه ش کرد؟
راستی الی بانوی هنرمند ماست رو چطور ترشش کنیم؟ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

-------------------------

سلام عزیزم مشکم خونه مامانمه به محض رسیدنش به اینجا عکسشو میگیرم

از اونجاها که ظرف روحی میفروشن

دوست عزیز برای ترش شدن (ماست)، باید ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در پایین یخچال نگهداری كنی تا ماست ترش بشه 

روش 2 برای ترش شدن ماست و تهیه دوغ

اول آب ماست بگیرین (بریزینش تو یه کیسه پارچه ای) بعد از یه روز تو یه ظرف در بسته بذارینش وقتی روش حباب تشکیل شد یعنی ترش شده 
ولی برای دوغ من اول ماستو با آبو نعنا خشک و گل سرخ مخلوط می کنم بعد می ریزم تو بطری می ذارم کنار پنجره بعد دو، سه روز ترش و گازدارو خوشمزه می شه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: