الی بانو


به به یه کیک خوشمزه پر از عطر میوه های تابستون
عالیه و خیلی خیلی راحت
 
هلو 4 عدد
آرد 1.5 پیمانه 
بكينگ پودر 1 ق چ 
نمك 1 پنسه
كره 200 گرم( میتونید 100 گرم کره و 4 ق روغن مایع بریزید یا اصلا نصفش کنید)
شكر 1.5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانيل نصف ق چ 
شير نصف پیمانه
 
قالب كيك رو آماده كنيد و ته قالب كاغذ روغني بندازيد. فر رو با درجه 180 روشن كنيد.
 
نصف از كره ( 100 گ ) رو به همراه نصف از شكر با همزن بزنيد تا يكدست بشه و مخلوطي كرم رنگ بدست بیاد.
 
 
هلوها رو از وسط نصف كنيد هسته شون رو در بیارید  و هر نيمه رو ورقه ورقه برش بزنید
 
روي كاغذ روغني كف قالب مخلوط كره و شكر همزده رو ريخته و خوب  پهنش  كنيد. 
 
حالا برشهاي هلو رو به شكل دلخواه روي مخلوط كره و شكر بچينيد.
 
 
بقیه ی كره و شكر رو با همزن بزنيد بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه كنيد وانيل رو هم اضافه و خوب مخلوط كنيد.
 
 
آرد ، ب پ و نمك رو سه بار با هم الك كنيد. حالا آرد و شير رو به تناوب تو 3 یا 4  ريخته و مخلوط كنيد تا تمام بشن.
مايه خميري کیکتون رو روي هلو ها بريزيد و با ليسك صافش کنید.
 
 
قالب رو 45-35 دقيقه در فر بذارید
 
وقتي از فر در اوردید حداقل یه ساعت صبر كنيد تا خنك بشه و بعد كيك رو از قالب برگردونيد و آهسته كاغذ روغني رو جدا كنيد.
 
 
 
 
یه نکته: این کیک با آلو قرمز وزرد و شلیل و سیب و موز و آناناس و زردآلو هم خوب جواب میده


به شما پیشنهاد میکنیم :





chefartist(آشپز هنرمند)


کاچی شیر


واویشکا


بستنی جادویی






نظرات شما


سارا :
الی جوون من هرچقدر شکر و کره رو هم زدم شکر حل نشد و رنگشم خیلی کرم نشد نمیدونم اصلا باید شکر حل شه ؟؟سوال دیگه اینکه شما نگفتید کره باید ذوب کنیم رو حرارت یا فقط از یخچال بذاریم بیرون نرمبشه کافیه ؟؟؟؟؟
**********************************************************************************
عزیزم کره اگه خیلی نرم یا ذوب شده و خنک شده باشه حتما حل میشه
مگر شکرت درشت یا زیاد باشه
نگار :

سلام نمیشه این کیک رو توی قالبمه درست کرد؟؟

=================

عزیزم احتمالا ته کیک که میوه و کره و شکر هست بسوزه و کیک هم خام بمونه فکر نمیکنم بشه

محبوبه :

عاااااااااااااااااااااااالی بود مرسی

 

*****************

 

خواهش میکنم عزیزم