الی بانو


این غذا رو تو بهار سایت پیدا کردم خیلی خوشمزه بود و حتما تو منوی غذام میگنجونمش

خیلی راحت و خوشمزه اس حتما امتحان کنید

مواد لازمش

مواد لازم برای سه نفر :
 
بادمجان 4 عدد
 
گوشت چرخ کرده 250 گرم
 
پیاز 1 عدد بزرگ
 
سیر4 حبه
 
فلفل سبز بزرگ 1 عدد
 
گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد
 
ماست (خیلی شیرین نباشه) : 4 قاشق سوپخوری
 
روغن مقداری
 
فلفل قرمز 1 ق چ
 
نمک و فلفل سیاه
 
اول بادمجانها روی آتش کباب میکنیم از شعله پخش کن استفاده کنین.
 
 
حالا پوست بادمجانها رو جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.
 
 
بعد پیاز و سیر و فلفل رو ریز خرد میکنیم و داخل تابه ای که روغن ریختیم 5 دقیقه تفت میدیم(من بیشتر سرخشون کردم)
 
 
 
بعد گوشت رو اضافه و تا وقتی که رنگش عوض بشه  تفت میدیم.
 
 
 
 
حالا  گوجه و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم .
 
 
 
وقتی گوجه ها نرم شد از رو حرارت برمیداریم.
 
 
 
فلفل قرمز رو داخل روغن داغ میریزیم  و زود از روی حرارت برمیداریم چون اگه روی شعله بمونه زودمیسوزه  و تلخ میشه
 
 بادمجونهای ساطوری رو تو یه ظرف میریزیم  و  ماست و سیر رنده شده و نمک رو بهش اضافه میکنیم و خوب  مخلوط میکنیم .
 
در ظرف اول مخلوط بادمجون و ماست رو میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی رو  میریزیم  و آخر دست روش رو فلفل داغ میریزیم 
من فلفل داغ خیلی کمی ریختم چون همسری دوست نداره

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان سیر و ریحان


شوکوبیس


غوره مسما با مرغ


کوکی مارمالاد و شکلات






نظرات شما


مرجان :

برام خیلی جالب بود که دستور الی نازیکی رو که تو بهار سایت گذاشته بودم اینجا دیدم
ممنون بابت رسم امانتداریتون!
موفق باشین

********************************

سلام دوست عزیز

دستور بسیار عالی داشتی و من درستش کردم

وچون دیدم دستور خودتون حرف نداره با گذاشتن لینک دستورتونو با عکس های خودم گذاشتم

با این حال اگه راضی نیستین که دستور رو خودم بنویسم عزیزم