مریم بانو


مواد لازم: 
300 گرم خرماي جنوب هسته گرفته
25 گرم كره
50 گرم گردوي خرد شده
1/2 ليوان پودر نارگيل
1/2 ليوان كنجد
طرز تهيه:
در تابه‌اي خرما و كره ريخته و آن را روي حرارت ملايم مي‌گذاريم. خرما و كره را به مدت 7 دقيقه با هم مخلوط مي‌كنيم تا خمير خرمايي يكدست شود.تابه‌ي محتوي كره و خرما را از روي حرارت برمي‌داريم و گردو را به آن اضافه مي‌كنيم.از مواد به اندازه‌ي يك قاشق مرباخوري برمي‌داريم و آن را در دست گرد مي‌كنيم.نيمي از توپك‌ها را در پودر نارگيل و نيم ديگر را در كنجد مي‌غلتانيم، آنها را در ظرف مورد نظر مي‌چينيم و سرو مي‌كنيم.
منبع: مجله هنر آشپزی
 
من وقتی خرما و کره رو تفت دادم یکم دارچین هم بهش اضافه کردم. خوش طعم شد
 
عکس زیر هم هنر آوا جون هست:
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ته چین زعفرانی


خورش چغرتمه (شمالی)


کتلت مرغ و سبزیجات


یا علی گفتیم و...






نظرات شما


مهرسا :

منم این مدل خیلی درست کردم با چای خیلی میچسبه
خیلی خوشگلن

----------------------------------------------

نوش جان عزیزم

لطف دارید

شیما :

مریم بانوی عزیز کارتون عالیه. خیلی خوش سلیقه هستید و من خوشحالم که با سایتتون آشنا شدم.
برای شما و الی بانو آرزوی موفقیت دارم.

==================

سلام شیما جان ممنونم عزیزم

من و مریم بانو از شما خیلی ممنونیم که به ما لطف دارین

ما هم برای شا آرزوی موفقیت داریم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: