مریم بانو


من حلوای هویج رو خیلی دوست دارم و به حلواهای دیگه ترجیح میدم اما عاشق تزئین این حلوا شدم که البته کار دوست هنرمندم آوا جون هست که طبق دستور زیر درستش کرد:

 

نیم کیلو هویج رو پوست می گیرید و می ذارید بپزه.خیلی آب نریزید تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصیتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ریز می کنیم.یا پوره می کنیم .
بعد 1.5 پیمانه(یا لیوان معمولی)آرد سفید رو می ذاریم روی حرارت و هم می زنیم.لازم نیست رنگش تغییر کنه.در حدی بو می دیم که بوی خامیش گرفته بشه.بعد به ترتیب:1 پیمانه روغن مایع.1 پیمانه گلاب.3 پیمانه شکر .هویج له شده و کمی زعفران را اضافه کرده هم می زنیم تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستید حلوا مقوی تر شه می تونید 2 تا زرده تخم مرغ رو یکم بزنید و در آخر توی حلوا بریزید .و با سرعت به هم بزنید.

 

به نظر من حتما این حلوا رو امتحان کنید مطمئنا خوشتون میاد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک مرغ با کره


استیک شیرماهی


انار


شیرینی خشک زعفرانی






نظرات شما


فرزانه :
با سلام . ببخشید ارد سفید چیه ؟ ارد گندم هست که باید از نانوایی ها خرید ؟ میشه توضیح بدید و بگید از کجا تهییه کنم ؟
********************************************
سلام...آرد سفید مخصوص قنادی هست که از سوپر مارکت و یا لوازم قنادی یا نانوایی نان فانتزی میتونید بخرید
عفت سادات :

سلام ممنون از توضیحات واضح شما .منظور شما از پیمانه ،پیمانه های اندازه گیری شیرینی پزیه یا اینکه لیوان های دسته دار معمولی با تشکر

******************************************

سلام خواهش میکنم...هم پیمانه ی استاندارد و هم لیوان دسته دار فرانسوی میتونند استفاده بشن تو این دستور

زهره :

سلام. ممنون از پست تون. ای کاش نحوه تزیینش هم توضیح میدادین

**************************************************

سلام عزیزم این حلوا رو  قیفی که ماسوره گذاشته شده میریزید  و بعد توی ظرف سرو به کمک قیف و ماسوره شکوفه میزنید

به همین راحتی مثل وقتی که میخواهید روی کیک رو با خامه تزیین و شکوفه بزنید