الی بانو


قبلا یه دستور کیک هویج و ناگیل داشتیم این یکم فرق داره دوستان:

مواد لازم:

هویج                5 عدد

شکر                 2 پیمانه

روغن               4/3 پیمانه

شیر               4/3 پیمانه

تخم مرغ            4 عدد متوسط

پودر نارگیل          نصف پیمانه

آرد                   2 پیمانه

بیکینگ پودر       2 قاشق چایخوری

نمک              2/1 قاشق چایخوری

پودر دارچین       2 قاشق چایخوری

اول هویج رو  رنده  کنین

آرد و دارچین و نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنین بعد پودر نارگیل رو هم مخلوط کنین

فر رو روی 180 درجه بذارین 

قالب کیک رو کاغذ روغنی بندازید یا چرب و آردپاشی کنید

روغن و شکر رو کمی بزنین، بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدومو 3 دقیقه بزنین

حالا 3/1 مواد خشک رو بریزین و فولد کنید(همرن نمیخواد با لیستک یا قاشق چوبیدورانی مخلوط کنید ) بعد نصف شیر رو بریزین و همینطوری ادامه بدین تا تموم بشه

در آخر هویج رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

مایه ی کیک رو بریزین تو قالب و بذارین توی فر بعد از 40 دقیقه یه خلال بزنید تو کیک اگه تمیز دراومد پخته

کیک رو بذارید یکم خنک بشه بعد درش بیارید

 

روش رو هم کرم پنیری میکشیم:

پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم

کره ۴۰ گرم(به دمای محیط رسیده )

وانیل کمی و پودر قند ۱۱۰ گرم

همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله ای در آن باقی نمانده و کرم صاف و یکدست شود.بعد باهاش کیک رو تزیین کنید و روی کیک بکشید

 

دستور کرم پنیری مدل 2: 1 پنیر خامه ای رو با 1 پیمانه خامه فرم گرفته و 2 قاشق پودر قند مخلوط کنید و روی کیک بکشی

فیسبوک ما



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک کاراملی


آش ماست


خیارشور


بستنی جادویی






نظرات شما


مامان محمدطاها :
سلام.اتفاقی به سایتتون برخورد کردم اما حسسسابی طرفدارتون شدم. سایتتون عالیه وکار خودتون حرف نداره.نحوه توضیحاتتون رو خیلی دوست دارم.آموزشهای خالصانتون قابل تقدیره.آشپزیم خوب بود با شما بهترم شده. آرزومند بهترینهام براتون و مطمئن باشید خدا این همه خلوص رو بی جواب نمیذاره.
******************************************************************************************
سلام عزیزم ممنونم دوستم شما خیلی به ما محبت و لطف دارید
ممنونم بخاطر دعای قشنگتون..شما هم هیشه موفق و شاد باشید
افسانه :
سلام خسته نباشید.بسیار عالی .کیک هویج خیلی دوست دارم .بارها پختم.ومورد پسند خانواده قرار گرفت.دستت درد نکنه.واقعا پر خاصیت وخوش رنگه.من عاشق رنگشم.موفق باشید عزیزم.
***************************************************************
سلام ممنونم سلامت باشید....نوش جانتون...انشاالله همیشه شاد باشید
نسیم :

سلام عزیزم ممنون که این همه دستور خوشمزه رو به ما یاد میدی من دوبار کیک هویج رو درست کردم اما هر دوبار داخل کیک خمیر میشه و نیمه پخته است میشه بگی اشکال کارم کجاست؟با تشکر

--------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

عزیزم احتمالا به خاطر دمای فر و زمان پخت هست

چون زمان پخت تو فرهای مختلف فرق داره حتما یا دمای فرت زیاد بوده و توش نپخته و یا دمای فر و زمانش کم بوده و باعث شده خوب نپزه

یا شاید قالبت کوچیک بوده