الی بانو


سلام دوستان اول از همه عذر میخوام از مراحل کارم عکس نگرفتم آخه هم اینو داشتم درست میکردم هم شام درست میکردم و هم یه بچه بهم آویزون بود واقعا شرمنده دیگه تکرار نمیشه

یه آموزش از کیک حلوا داشتیم

اون کیک با حلوای آرد برنج بود

و این که من درست کردم همون کیک هست با حلوای شیر که خیلی خوشمزه و عالی شد

دستورشو کامل میذارم که دیگه نخوام لینک کیک رو بذارم

این دستور حلوای شیر عالی 

مواد لازم:

شیر 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

مخلوط روغن مایع و کره  150 گرم یا فقط 200 تا 250 گرم کره

شکر 1 پیمانه

زعفران ساییده نصف قاشق چ خ

شیر و شکر رو میذاریم روی حرارت متوسط که شکر حل بشه بعد زعفران رو اضافه میکنیم  و کنار میذاریم

آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره اما خیلی تغییر رنگ نده چون ما میخوایم حلوامون زعفرونی بشه

آرد رو الک میکنیم تا گلوله نشه( البته من این کار رو نکردم و با کفگیر صافش کردم مشکلی پیش نیومد)، روغن و کره رو اضافه میکنیم(من فقط 200 گرم کره توش ریختم خیلی خوش طعم شد)

روی حرارت متوسط در حال هم زدن تو دو یا سه  مرحله شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا از قابلمه جدا بشه

ماندگاری این حلوا کم هستش چون شیر داره و باید زود مصرف بشه

 

خب حالا بریم سراغ کیک:

تخم مرغ 2 عدد

شکر2/1 پیمانه

روغن مایع2/1 پیمانه

ماست 2/1 پیمانه

بکینگ پودر 1 ق چ

هل مقداری

ارد 1 و3/1 پیمانه

*فر روی 180 درجه تنظیم و روشن میشود.
* کف قالب مربع 23 سانتی کاغذ روغنی بیندازید.
* تخم مرغ( در دمای محیط) + شکر با همزن زده میشود.
*کم کم روغن مایع را افزوده
*مخلوط ماست + بکینگ پودر اضافه
*هل اضافه
* ارد را اضافه کرده برای اینکه کاملا مخلوط شود با دور تند همزن 2-3 ثانیه هم زده و مایه در قالب ریخته میذاریم تا درفر  30 دقیقه بپزه

حالا  شربت کیک را اماده مکینیم.
آب و کمی گلاب / مجموعا 2/3 پیمانه
شکر / 2/3 پیمانه
زعفرون و وانیل / بمقدار دلخواه
همه مواد را باهم مخلوط کرده بعد از 2-3 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

کیک اماده و خنک شده را از قالب در اورده و کاغذش را جدا میکنیم. دوباره در قالب اصلی میگذاریم با شربت خنک روی کیک را مرطوب میکنیم( به کمک قلم مو)

 

حالا حلوارو به وسیله  پشت قاشق چرب یا با دست چرب(البته تمیز باشه هااااا یا دستکش بپوشین ، میخواین این حلوا رو بدین دست مردم حواستون جمع باشه) روی کیک میکشیم و صاف میکنیم

 

و به هرصورت دوست داریم برش میزنیم

مستطیل یا مثلث یا لوزی...

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شوکوبیس


خاگینه مغز دار


مربا انجیر


بادمجان سرخ شده با سس انار






نظرات شما


الهام :

عالی و بی نظیره. دلم آب افتاد.

*********************************

ممنونم عزیزم