مریم بانو


مواد لازم:

قارچ                      نیم کیلو

آب مرغ یا گوشت     سه لیوان

شیر                    یک لیوان

پیاز                     یک عدد

کره                   پنجاه گرم

آرد                    سه قاشق سرپر

 

من معمولا برای سوپ از استخوانهای گردن و بال و کتف استفاده میکنم البته میشه از سینه مرغ هم استفاده کرد. مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بزارید بپزه طوری که در انتها سه لیوان از آب مرغ رو داشته باشید.

پیاز رو ریز رنده کنید و با کره تفت بدید. شعله کم باشه که نسوزه. قارچها رو ورقه ورقه کنید و داخل پیاز تفت بدید و بعد آب مرغ رو بهش اضافه کنید. شیر و آرد را داخل ظرف دیگه ای گرم کنید و بعد به قارچ و آب مرغمون اضافه کنید. دقت کنید که شیر سرد رو به آب مرغ گرم اضافه نکنید که شیر به اصطلاح میبره. حالا بزارید حدود یک ربع تا نیم ساعت بجوشه. ضمنا اگر مرغ رو ریش ریش کنید(تکه های متوسط) و به سوپ اضافه کنید خیلی خوشمزه تر میشه. برای چاشنی این غذا از فلفل سیاه استفاده کنید. البته موقع سرو به سوپ اضافه اش کنید.

 

این عکس هم برای نشون دادن غلظت سوپ:

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی الفاخر ( alfajores )


کباب عالی


فرنچ تست شیرعسلی


خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری






نظرات شما


مهرسا :
من عاشق قارچ هستم خیلی خوشمزست سوپ قارچ که دیگه فوق العادست
سپیده :

مریم جون ممنون من یه بار این تو رستوران خوردم ولی بلد نبودم حتما امتحان میکنم

 

*************

 

خواهش میکنم عزیزم

الی :

عالیه مریم بانوی عزیز مثل همیشه

 

*************

 

ممنون الی جان

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: