مریم بانو


 اگر دلتون یه پیتزا میخواد اما حوصله درست کردن خمیرهای سخت  رو ندارید خوب جای اومدید. این یه پیتزای فوری هست که احتیاج به فر هم نداره خمیرش هم نیاز به ورز دادن و استراحت نداره. میبینید چه شرایط ایده الی هست!

 

مواد لازم براي خمير پيتزا:

آرد            یک و نیم پيمانه



ماست       يك دوم پيمانه



بکینگ پودر   یک قاشق چايخوري



نمك        1 قاشق چايخوري


تخم مرغ   1 عدد


روغن مايع 2 قاشق سوپخوري


درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.

 

 

اين خمير حالت چسبندگي دارد.

 

 

كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد

 

 

مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته

 

 

 

 

 

در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پخته و پنير آب شود بپزيد.


و اما تجربه شخصي اينكه حتما براي پهن كردن خمير دست خود را چرب كنيد . و ديگه اينكه خميرش براي اين سايز تابه كمي ضخيمه اگه نازك تر بشه خيلي بهتر مي شه. من بعد از یک ربع درب ماهیتابه رو برداشتم تا قارچها آب نندازن و ده دقیقه دیگه هم زمان دادم تا زیر خمیر برشته بشه. باز هم میگم خمیر رو نازکتر پهن کنید.

 

 

 

 

و اما اینم از دختر عجول من که دیگه طاقتش سر اومد:

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ادویه های مختلف برای غذا


نوروز مبارک


دمنوش به و لیمو


کیک کاکا با کرم پنیر و گاناش






نظرات شما


ستاره :
من درست کردم عالی شد همه تعریف کردن مرسی ی دنیا تشکر
سارانجارچی :
بسیارخوب وعالی
الی :
من با دستور پخت شما پیتزا درست کردم ولی گذاشتمش تو فر.عالی شد.همه ازم میپرسن خمیرشو چطوری درست کردم.واقعا باید ازتدن تشکر کنم بابت دستور پخت عالیتون.حرف نداره.ممنون
*****************************************
خوشحالیم راضی بودین. نوش جان
سحر :
سلام مریم جون میشه از قارچ استفاده نکنم
*******************
سلام
بله میشه
بهار :
مرسسسی، اولین باری بود که پیتزا پختم و فوق العااااااده بود. فقط من یک تغییر کوچولو هم دادم، 5دقیقه خمیر رو بدون مواد پختم، بعد 15دقیقه با مواد پیتزا.
*******************************
خواهش میکنم عزیزم . نوش جان
دختر شاه پریون :
سلام مریم جون . ممنون از سایت خوبت . ببخشید من نظرات رو خوندم یکی گفته بود اگه تو تابه رژیمی باشه باید نوارش رو برداریم . شما هم گفته بودین لازم نیس..ولی یکی ازتون پرسیده بود بدون دم کنی خمیر شده بود و شما گفتین باید دم کنی میذاشتین اب داخلش نچکه.
حالا من موندم تو تابه رژیمی چیکار کنم بالاخره تابه رژیمی بیشتر از سایر تابه ها اب میندازه دم کن هم که نمیشه روش گذاشت ..بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون از پاسختون
******************************
سلام عزیزم
خواهش میکنمدوستم
عزیزم من خودم همیشه تو تابه رژیمی بدون برداشتن نوارش درست میکنم و تاحالا داخل پیتزا اب نریخته
اول بیست دقیقه تا نیم ساعت با در بسته و بعد حدود 5 تا 10 دقیقه با در باز
وزیرش هم کم میکنم نسوزه
باران :
عالی بود....ممنون
Simin :
من يه عالمه سؤال احمقانه دارم اگه از نونوايي خمير آماده خريده باشيم براي تهيه ي اين پيتزا تابه اي چه تغييري بايد در رسپي داد؟باز هم بايد ماست اضافه كنيم؟ و تخم مرغ و بيكينگ پودر و روغن؟ خمير مايه كه لازم نداره داره؟ يا كلا خمير اماده رو بذاريم كف تابه و بقيه كار؟لطفا دقيق توضيح بديد عزيز خانم گل باسپاس و احترام
******************
سلام خمیر آماده خودش خمیره دیگه هیچ چیزی نمیشه بهش اضافه کرد

تغییری هم نداره باز کف تابه پهن کن و طبق دستور پیش برید
دریا :
مرسی مریم جون خیلی خوب توضیح دادی من فرم خرابه خیلی وقته پیتزانخوردم حتما درست میکنم راحت به نظرمیرسه دست گلت درد نکنه
***********************
خواهش میکنم دوست عزیز
انشاالله خوشتون بیاد
مواد رو فقط تفت بدید که کاملا عالی بشه
مخصوصا قارچ رو
@@@@ :
عالی بود ممنون
***********************
خواهش میکنم گلم
دنیز :
باسلام.ببخشید مواد روی خمیر مثل قارچ و فلفل دلمه ای از قبل لازم نیست پخته بشن؟
*********************************
سلام عزیزم این اختیاریه من خودم تقریبا همیشه مواد رو از قبل تفت میدم
عاطفه :
سلام عزیزم خدا قوت .ممنون بابت توضیح مراحل آشپزی .سایت تمیز ومرتب وجذابی دارین . بهم ریختگی بعضی سایتا واقعا خسته کننده است اما هرصفحه ی آشپزی که بازکردم برای دیدن صفحات بعد واقعا عجله داشتم . ممنون از حوصله ای که به خرج دادین. خداخیرتون بده
*********************
سلام دوست عزیزم
ممنونم بخاطر لطفی که به ما دارید
این نشانه ی محبت شماست
شكوه :
سلام عزيزم.من با دستور شما پيتزا درست كردم عالي شد.فقط اگر ممكنه بفرماييد داخل ماهيتابه ي رژيمي هم ميشه درست كرد؟ منظورم اينه كه بايد اون نوار لاستيكي دور در رو برداريم؟
شكوه :
سلام عزيزم.دستورتون عاليه.فقط يه سوال؟ اگر بخام تو تابه ي رژيمي درست كنم بايد اون نوار پلاستيكي رو از لاي در تابه بردارم؟ ممنون كه جواب ميدين.
****************************
سلام ممنونم دوستم
نه لازم نیست نوار رو جدا کنید
سایا :
دفعه اولی که درست کردم عالی شد اما نمیدونم چرا بعد اون هر دفعه درست کردم با اینکه خمیرش خیلی خیلی نازکه اما توش خمیره و طعم خمیر میده و اینکه 20 دقیقه هم میگذارشتم درست عین دستور اما... به نظرت اشتباهم کجاست؟

یعنی میشه بخاطر نگذاشتن دمی باشه؟
*****************************************************
سلام
بله احتمالا در تابه عرق میکنه و نون رو خیس و نرم میکنه
دمی بذارید
مینا :
فوق العاده بود
مرسیییییییی
محبوبه :
منم میخوام تازه درست کنم امیدوارم ک خوب از اب در بیاااااد
Behzad :
Hello excellent maryam bano thank you so mach
*******************
hi..your wellcome
حمیده :
مریم جان سلام...اگه توی خمیر از مخمر استفاده کنیم بد میشه تو تابه؟....ممنون از دستور خوبت
***************
سلام خواهش میکنم
نه مخمر لازم نداره چون عمل آوری و ور اومدن نداره
اوا :
سلام
مرسی از رسپی خوبتون
فقط یه سوال داشتم
اگه بخوام از خمیر آماده ای که از سوپر میخریم استفاده کنم، باید چه چيزای این دستور تغییر بدم ؟
********************************************
سلام دستور این خمیر کلا با خمیرهای دیگه متفاوته
اما با خمیر های آماده هم میشه اینو درست کرد و تغییری لازم نیست
مهدیه :
خیلی ممنونم از دستور پخت خوبتون من درست کردم عالی شد .راحت و کم زحمت و البته خوشمزه
***********************************
خواهش میکنم نوش جان
گیسو :
سلام ،عالیه،تیکه های زرد روی پیتزا
استفاده کردید چین؟؟؟
********************************************
سلام ممنون
علاوه بر پنیر موزارلای پیتزا یکم هم پنیر پراتو و گودا و چدار ریختم
کیمیا :
من این پیتزا رو درست کردم خیلی خوشمزه شد فقط همه دوستان گفته بودن که یک مشگلی هست که روی پیتزا سفید رنگه و قیافش مثل پیتزای بیرون نیست من ابتکاری بخرج دادم وقتی کاملا پیتزا پخت بشقاب سافی درب ماهیتابه گزاشتم و پیتزا رو توی بشقاب برگردوندم و بعد روی پیتزا رو به کف ماهیتابه گذاشتم و دو دقیقه با حرارت و اینطوری روی پیتزا هم برشته و ظاهرش هم کاملا مثل پیتزای بیرون شد
*****************************************************
من همیشه بعد از پخت میذارمش تو فر تا روش با گریل طلایی بشه
مهسا :
سلام.خیلی ممنون از دستورالعمل خوبتون.
فقط خواستم بپرسم کلا ۲۵ دقیقه باید روی گاز بمونه؟
***********************************************************
سلام خواهش میکنم
بله عزیزم
مهسا :
سلام.خیلی ممنون از دستورالعمل خوبتون.
فقط خواستم بپرسم کلا ۲۵ دقیقه باید روی گاز بمونه؟
سحر :
مرسی خانم گل دست شما درد نکنه میخوام فردا واسه دخترم درست کنم امیدوارم خوب بشه
****************************************
خواهش میکنم انشاالله که عالی میشه
علی :
عالی بود ممنون
تینا :
خیلییییی ممنونم.. من تازه میخوام درست کنم امیدوارم که خوب از آب در بیاد
***********************************************************************
خواهش میکنم
حتما خوب میشه خیالتون راحت
mina :
سلام اگه مواد لازم را هم میزاشتی عالی تر میشد مرسی
*************************************************************
سلام مواد لازم که نوشته شده دوست محترم...اگه منظورتون مواد روی پیتزا هست که اون به سلیقه ی خودتونه
مریم :
سایت خوبی دارین ممنون از لطفتون
********************

خواهش میکنم دوستم
نظر لطفتونه
رها :
سلام خیلی ممنون از سایت مفیدتون و آشپزی های نمونه و حرفه ایتون...
***********************
سلام .خواهش میکنم لطف دارید
مژگان :

سلام کدبانوی عزیز میخواستم بپرسم قارچ رو که خام میریزی رو خمیر پیتزا میپزه خام نیست؟
من یه تفتش دادم ریختم رو پیتزا رنگ قارچ سیاه شد و اب انداخت پیتزا خوب نشد.

*********************************

سلام

من بعد از یک ربع درب ماهیتابه رو برداشتم تا قارچها آب نندازن

شما میتونید با کمی اب لیمو با حرارت خیلی زیاد تفتش بدید نه آب میندازه و نه تغییر رنگ میده

نگین :

سلام .ببخشیدخمیرش طی یه ربع نمی سوزه؟

*******************************************

سلام...نه نمیسوزه

نازنین :

عزیزم سلام من فر ندارم ولی توستر دارم میخواستم بپرسم میشه نون برنجی رو تو توستر یا ماهتابه درست کرد.من عاشق نون برنجیم .

**********************************

سلام توی اون توستر میشه درست کرد...البته من درست نکردم

دریا :

سلام الی جون
من همونیم که تو پیام خصوصی ازت دستور خمیر پیتزا رو خاستم
من طبق دستور درست کردم فقط مواد نذاشتم روش اول خمیرشو گذاشتم یکم پخته شد بعد برش گردوندم و مواد ریختم عااااااااااااااالی شد.. خاستم تشکر کنم واقعا هنرمندی عزیزممم

************************************************************

سلام دریا جون...خوشحالم راضی بودی...نوش جانتون...محبت داری عزیزم

marjan :

مرسی مریم جوووووووووووووووووووون عالی بود
دمت گرم.

*******************************

خواهش میکنم عزیزم...نوش جان

هادی :

این پیمانه یعنی چند گرم
چطور حساب میشه؟
من مشکل دارم باهاش
تو تلویزیون گفت 2 پیمانه آرد معادل 300 گرم
یک و نیم پیمانه شکر معادل 330 گرم
مگه میشه دو پیمانه از یک و نیم کمتر باشه
اصلا پیمانه یعنی چقدر

***************************************

این کمتر و بیشتر به وزن مواد بستگی داره...خب شکر از آرد سنگین تره

اینجا رو مطالعه کنید لطفا 

مقیاسها و پیمانه ها

http://chefartist.ir/showpages580.html

شیما :

سلام ممنون از رسپی خوبتون خیلی به صرفه و سالم تر می تونم پیتزا درست کنم.طعمش بی نظیره

**********************************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز...نوش جان

زهرا :

سلام ممنونم از دستور عالیتون...آرد چه نوع آردیه؟

***********************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز...آرد سفید استفاد کردم...

مهربانو :

Salam in dastoor pokht aaliye.hatman emtehan mikonam

**********************************

سلام عزیزم ... انشاالله خوشت بیاد ...از محبتت ممنونم

شیرین :

سلام.واقعا عالی بود.من عاشق پیتزا هستم ولی همیشه برای پختنش با فر مشکل داشتم.خیلی خیلی ممنون

**************************

سلام شیرین جان خواهش میکنم عزیزم

 

زینب :

سلام مریم جون، من اولین باره می خوام درست کنم . می تونم به جای ماست از شیر استفاده کنم. راستی از شیرش کم چرب باشه یا پرچرب؟اگرم ماست باشه اونم کم چرب یا پر چرب؟

 

***************

 

سلام عزیزم. توصیه من اینکه برای بار اول رسپی رو تغییر ندید. ضمنا ماست باعث میشه خمیر تردتر داشته باشید. فرقی نمیکنه کم چرب یا پرچرب

rass :

با عرض سلام و ادب خدمت شما و تشکر از زحمتتون
یه سوال داشتم از خدمتتون.
اگر خمیر پیتزا رو آماده تهیه کنم چه تغییری در نحوه و ساعت پخت باید بدم؟

ممنون میشم اگر پاسخ رو به ایمیل بنده هم ارسال کنید

 

*****************

 

سلام و ممنون از لطفتتون

اگر منظورتون خمیرهای آماده هست مدت پخت حدود یک ربع هست تا زیر خمیر برشته بشه.

سحر :

عــــــــــــــــــالی.
خدا قوت! ^_^

------------------------------

ممنونم عزیزم

سلامت باشی

ارزو :

خیلی ممنون عزیزم من فر نداشتم خیلی به دردم خورد

-----------------------------------

خواهش میکنم عزیزم نوش جان

نازی :

فوق العاااااااااااااااااااااادهههههههههههههه بوووووووووووووووود مرسییییییییی

--------------------------------------

نوش جان عزیزم

mamy sepehr :

عالی شد مریم جون
من فر ندارم و تو ماکرو هم هرگز پیتزای خوبی نپخته بودم

بوس برای این همه سخاوت و مهربونیت
عاشقتم

 

*************

 

ممنون عزیزم

تشویقهای شما واقعا دلگرمم میکنه

با این دستور هم پیتزات خوب نشد؟

سارا :

سلام مریم جون از غذای بسیار خوبتون ممنونم دوستتون دارم

 

***************

 

ممنون دوست عزیزمممممممممم. لطف داری.

هلن :

خانومی واقعا عالیه،، درستش کرد عالی شد گلم... دستت طلااااااا، بوووس

****************

 

فدای شما عزیزم

الهام :

ممنون که اینقدر بی ریا هستید

 

***************

 

خواهش میکنم عزیزم

هلنا :

خیلی عالیه و راحت.. خسته نباشی خانوم، این دستورت تو فامیل پخش شد. دعات کردن:)

 

**************

 

نوش جونتوت هلنا جان

ممنون از دعای خیرتون

شهرزاد :

مريم جون به نظر خيلي خوشمزه مي ياد ،با اين روش روي پيتزا طلايي و برشته ميشه ؟ لطفا" نكاتش رو بگو ممنون ميشم

 

*******************

 

شهرزاد عزیز چون این پیتزا داخل فر نمیره پس روش برشته نمیشه فقط پنیرش آب میشه. اما اگر شما نوع برشته اش رو دوست دارید میتونید داخل ظرفی که تحمل حرارت فر داره درست کنید بعد از پخت روی اجاق بزارید داخل فر یا تستر و گریل رو روشن کنید.

نکته خاص این خمیر هم اینه که اولا دستتون رو چرب کنید و خمیر رو پهن کنید چون یکم چسبنده هست ثانیا زیاد قطور هم پهنش نکنید. نازکتر باشه خوشمزه تره.

الهام :

مريم جون دستت طلا عالي بود خانم .....شوهرم کيف کرده بود .

 

************

 

نوش جان الهام جان

باعث افتخار من و الی بانو هست که آموزشهای سایت براتون مفیده

خوش باشید

بانو :

سلام
پیمانه تون چه اندازه ای هست؟
میشه بهم بگین.
ممنون

=====================

پیمانه ما تقریبا اندازه همین لیوان دسته دارهای فرانسوی میشه 

عکس پیمانه رو بزودی میذارم ببین

هر پیمانه مساوی با 16 قاشق سرصاف غذاخوری آرد

هر پیمانه مساوی با 125 گرم آرد

عالیه :

عاشششقققتممممممممممممممممم مریم بانوووو....واقعا کدبانویییییییی............بوووووووووووووووووووووسسسسسس

 

****************

 

ممنون عزیزم............ لطف داری

الهام :

من درست کردم عالی شد خمیرش نازک بود و فوق العاده ترد شد دخترم خیلی کم غذاست ولی چهار تا برش خورد ممنونم

 

*****************

 

خوشحالم که راضی بودی. نوش جون دختر گلت

سارینا :

مریم جون یعنی با این دستوری که خودت گذاشتی خوب در نمیاد

 

*************

 

سارینا جان تو ماهیتابه و روی گاز عالی میشه اما داخل فر نمیدونم و جای هم ندیدم کسی با این دستور داخل فر گذاشته باشه. ترجیحا شما هم برای فر از این دستور استفاده نکن

سارینا :

سلام مریم جان

من میتونم این پیتزا و خمیر رو تو فر درست کنم

اگه جواب + درجه حرارت رو چند باشه و کدوم طبقه فر

آخه قراره خونوادگی درست کنم

و تو یه سینی بزرگ بذارم

ممنون میشم راهنماییم کنید

 

***********

سارینا جان ما هم معمولا پیتزاهای خانوادگی رو داخل سینی فر درست میکنیم. بهتره از دستورات خمیری که داخل فر گذاشته میشه استفاده کنی مثل این دستور:      http://101recipe.com/?p=1274

یا اینجا که دستور شف طیبه نوشته شده: http://mamisite.com/forum/bread-dough/topic2812-32.html

میتونی لایه اول رو پیاز و گوشت چرخکرده رو که با هم تفت دادی بریزی بعد بقیه مواد.

شیما :

عالی و خوشمزه
نوش جونتون
آپم

--------------------------

ممنونم عزیزم

حتما میام

نگین :

مرسی مریم بانو جون.واقعا عالیییی بودش. خیلی وقت بود دنبال چنین دستوری واسه پیتزای خونگی بودم.آخه فر من برقیه مصرفش بالاس قیمت برق هم قربونش برم با تصاعد اونم از نوع هندسی حساب میشه.

 

*************

 

نگین جان خوشحالم که موزد استفاده ات قرار گرفت

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: