الی بانو


سلام دوستان

این بستنی انقدر راحته که فکرشم نمیتونید بکنید

وهمینطور خیلی خوشمزه و کشداره و بافت یه بستنی عالی رو داره

مواد لازم:

خامه صبحانه(از این جلد صورتی ها):2 بسته 200 گرمی یعنی 400 گرم میخوایم

شیر عسلی :1 قوطی 400 گرمی

ویفر شکلاتی:2 بسته(با کیت کت و هیس عالی میشه)

خامه رو تو ظرف خالی کنید

شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و از این فرایند خوشمزه لذت ببرید

حالا بیسکوئیت ها رو خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و بسنی رو تو ظرف در بسته بذارید تو فریزر و حداقل 6 ساعت زمان بدید

البته بعد 4 ساعتم قابل خوردنه ولی خیلی زیاد و عالی هنوز خودشو نگرفته

البته بازم بستگی به فریزرتون داره

بعد اسکوب بزنید و حالشو ببرید

تو این بستنی دستتون واسه استفاده خیلی چیزا مثل میوه، آجیل ، شکلات ذوب شده، پودر قهوه، پودر بادام، و.... باز هست پس با سلیقه خودتو درستش کنید

خیلی خیلی خوشمزه و دلچسبه

به خاطر نداشتن تخم مرغ خام گزینه ی خوبیه چون هم تخم مرغ نداره و هم بافت بستنی رو کاملا داره

این بافت عالیش:

این عکس رو گذاشتم که بدونین منظورم از شیر عسلی چیه:



به شما پیشنهاد میکنیم :





angel food cake


کیک قابلمه ای بدون فر


کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


کشک و بادمجان 2






نظرات شما


رها :

سلام خوبین میگم این مدل بستنی نمی خواد هی از یخچال دربیاریم هم بزنیم سوال بعدی اینکه مواد را باقاشق هم بزنیم یا همزن . ممنون

-----------------------------------------

سلام مرسی

نه این بستنی رو لازم نیست چند بار از فریزر دربیاری هم بزنی

مواد هم با قاشق مخلوط کنی کافیه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: