مریم بانو


 

 

میبینید چه گل خوشگل و خوشمزه ایه؟ برای مهمونیها عالــــــــــــــی و چشم نوازه. شما پیراشکی و خمیرش رو با هر دستوری که دارید درست کنید و بعد داخل ظرفی که چرب کردید بچینید. مطمئنم کسی نمیتونه ازش چشم برداره........روشو با زرده تخم مرغ خیس کنیئ و کنجد بپاشید و تو فر بذارید

 

دستور پیشنهادی:


مواد لازم:
خمیر پیراشکی=دو سوم واحد
سینه مرغ پخته= ١ عدد
قارچ = ١۵٠ گرم
پنیر پیتزا=نصف پیمانه
نخود فرنگی= یک سوم پیمانه
هویج= نصف یک عدد
فلفل دلمه ای= نصف یک عدد
پیاز = ١ عدد
نمک و فلفل=به میزان لازم
ادویه دلخواه= به میران لازم (آویشن، اورگانو، ریحان و …)
طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و یه مقدار تفت بدین. مرغ پخته شده رو هم ریش ریش کنید و به پیاز اضافه کنید. هویج رو هم رنده کنید و بذارید بپزه. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید و یه تفت بدین.
یه مقدار از خمیر رو بردارید. به شکل دایره بازش کنید و یه ق م از مایه میانی رو بریزید وسط خمیر و تا کنید تا خمیرتون به شکل نیم دایره در بیاد.
من از قالب مخصوص این کار استفاده کردم ولی اصلاً مهم و ضروری نیس و میشه با دست خمیرهای نیم دایره ای شکل رو درست کرد.
حالا این پیراشکی های پیچیده شده رو یکی یکی بذارید توی قالب یا ماهیتابه بدون دسته ای که بشه گذاشتش تو فر.
هر پیراشکی رو یه جوری بذارید که یه مقدار از پیراشکی بغلی رو بپوشونه. این کار رو تا آخرین پیراشکی که حلقه رو تکمیل می کنه ادامه بدین.
قطر ماهیتابه باید حدود ٢۶ سانتیمتر باشه. اگه ماهیتابه شما بزرگتر یا کوچکتره میزان مواد رو هم به همون نسبت تغییر بدین.
رج اول که پر شد، برید سراغ رج دوم…
و به همین ترتیب ادامه بدین تا کل پیراشکی ها تموم بشه.
اون وسطش رو هم می تونید با یه پیراشکی دایره شکل پر کنید.
همه پیراشکی ها رو که گذاشتین تو ماهیتابه روی اون ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ، شیر و زعفران برس کنید و لبه تک تک پیراشکی ها رو با مقداری سماق یا هر چیز دیگه که دوس داشتین، تزیین کنید.
فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید و پیراشکی ها رو بذارید تو فر. حدود نیم ساعت زمان لازم داره که پخته بشه.
بعد از ماهیتابه در بیارید و در ظرف مورد نظر بچینید.
اگه دوس داشتین می تونید مث من، هر رج از پیراشکی ها رو یه رنگ کنید. مثلاً یه رج با سماق، یه رج با زعتر یا ریحون خشک، یه رج با سیاه دونه و … ولی فکر کنم اگه همه رج ها با سماق قرمز بشه کاملاً شبیه گل میشه و خوشگلتره. به هر حال این شما و این سلیقه تون…….. هر کاری که دوس داشتین انجام بدین. مطمئناً از مال من خیلی خوشگلتر خواهد شد!

راستی برای سرو این پیراشکی، هم می تونید اونها رو دونه دونه جدا کنید و نوش جان کنید (به صورت لقمه ای) و یا این که مث پیتزا برش بزنید ولی من روش اول رو می پسندم چون هم برداشتنش راحت تره هم خوردنش.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک توت فرنگی و گیلاس


کرم کاسترد


شیرینی کشمشی


شربت نعناء






نظرات شما


هستی :

عزیزم آموزش نداره؟

 

******************

 

شما میتونید از این دستور برای درست کردن پیراشکی استفاده کنید:

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=375

 

سرهه :

سلا م به نظر خیلی خوشمزه میاد. دستور تهیه نداره؟

 

*************

 

سرهه جان آوا خانم از خمیر اماده هانیکو استفاده کرد. شما میتونید از هر دستور خمیر پیراشکی که دوست داشتید استفاده کنید. ضمنا سعی کنید مواد لاش زیاد باشه تا خوشمزه تر بشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: